Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 cze 2009, 20:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 cze 2009, 21:08
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 cze 2009, 1:21
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 cze 2009, 2:42
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 cze 2009, 16:55
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 cze 2009, 1:03
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 cze 2009, 12:52
W Manchesterze?kaczy pisze:
ps. Mam nadzieję że będzie mi dane również zakupić jakiegoś suvenira mojej ukochanej drużyny Angielskiej (Leeds United)
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2009, 12:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 cze 2009, 13:38
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 cze 2009, 13:41
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 cze 2009, 14:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 cze 2009, 14:16
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 cze 2009, 15:20
To jest normalne zachowanie ze stawia sie w pierwszej kolejnosci na pilkarzy ktorych ma sie na wlasnosc niz tych ktorych sie wypozycza , tymbardziej jesli nie sa duzo lepsi. Campbell wchodzac w transakcje kupna Berby byl poprostu zabezpieczeniem w przypadku wykluczen graczy Spursow i od samego poczatku bylo wiadome ze bedzie malo grac . Ogolnie nie jestem przekonany do tego typu wypozyczen, tak bylo z Rossim w Newcastle , Simo w B'burn . Jesli wypozyczac to do Championship albo do Premiership ale klubow pokroju Hull , Stoke , Birmingham. Tak poza tym Campbell zle sie nie spisywal bo troszke tam postrzelal , mimo ze czesto nie gral w pelnym wymiarze czasowymMGiggs pisze:Frazier miał problemy grac w spursach kiedy na boisku grały drewna jak Pawluczenko czy Bent i niejaki Robi
I tu strzelasz sobie w stope bo Tevez do geniuszy predkosci nie nalezal , a i w wykanczaniu nie byl az taki swietny.MGiggs pisze:w MU trzeba cos wiecej niż szybko biegać i wykanczac akcje, jest zbyt słaby technicznie i w ataku pozycyjnym by grać w MU
Mam nadzieje ze nie bedzie to Huntelaar . Pomysl z Pogrebnyakiem nie jest zly , ale tylko zakladajac ze bedzie gral tak jak w sezonie 07/08 . Dla mnie fajnym pomyslem bylby Guiza - w Hiszpanii pokazal ze gole strzelac potrafi , w Turcji nie zapomnial jak to sie robi , potrafi sie ustawic , ma dobre wykonczenie , w dodatku Fener przechodzi maly kryzys to i pewno z cena nie byloby problemu.Morrow pisze:a obstawiam, że trafi do nas Huntelaar, Ferguson często sprowadza prędzej czy później zawodników, którymi się interesował. Tak było chociażby z Berbatovem czy z Tevezem. Dla mnie rozsądną opcją byłby Pogrebnyak, IMO ten gość jest wart dużej kasy. Silny jak koń a przy tym niezły technicznie, jak dla mnie wprost stworzony do Anglii. Szkoda, że się nim nie interesujemy.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 cze 2009, 15:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 20 cze 2009, 15:48
Maximus_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio