Post Wyświetl pojedynczy post autor: fantomas » 10 lut 2005, 18:56
fantomas
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 lut 2005, 13:36
Zapewne tak.ktoś kiedyś powiedział : "Digable planets jest tym dla hip hopu ,czym obywatel kane dla amerykańskiego kina" hmmm...może warto znać.
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 14 lut 2005, 13:44
t_JB
poop
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 mar 2005, 11:03
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 02 mar 2005, 16:53
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 mar 2005, 17:11
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 02 mar 2005, 17:18
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 10 mar 2005, 10:30
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 10 mar 2005, 10:46
Jesus;p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 mar 2005, 12:09
I to są słowa inteligentego człowieka.Jesus;p pisze:Zaloze sie ze okolo polowa z was slucha rapu bo to teraz modne, albo bynajmniej gadacie ze sluchacie takiej muzyki a w domku jedziecie na czyms normalnym, czyli rocku ale do tego sie nie przyznajecie przyswoich kumplach (zwykle skate) hip-hopowcach. Sam osobiscie nie lubie rapu, a jedyny zespol tego typu ktory jakos na mnie wplynal to K44 ktory nie dosc ze mial smieszne teksty to jeszcze nie spiewal caly czas o tym ze jest zle itp. rzeczy o ktorych wszyscy wiedza... Slucham Rocka, punk rocka, metalu, reggae, ska itp.itd. I nie zmienie tego mimo ze polowa moich znajomych to hip-hopowcy albo przynajmniej za takich uchodza
peace
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 mar 2005, 13:15
Nie słucham rapu 2 dni, i nie słucham rapu bo jest na niego moda. I nie jest tak jak mówisz ze w domu słucham czegoś innego, słucham co chcem bo jestem wolnym człowiekiem i nikt nie może mi kazać czegoś słuchać. Ja moge powiedziec ze jak ty gadasz ze sluchasz tego darcia bez sensu a w domu jedziesz na czym normalnym, a boisz sie przyznac przy kolegach punkowcach.Jesus;p pisze:Zaloze sie ze okolo polowa z was slucha rapu bo to teraz modne, albo bynajmniej gadacie ze sluchacie takiej muzyki a w domku jedziecie na czyms normalnym, czyli rocku ale do tego sie nie przyznajecie przyswoich kumplach (zwykle skate) hip-hopowcach. Sam osobiscie nie lubie rapu, a jedyny zespol tego typu ktory jakos na mnie wplynal to K44 ktory nie dosc ze mial smieszne teksty to jeszcze nie spiewal caly czas o tym ze jest zle itp. rzeczy o ktorych wszyscy wiedza... Slucham Rocka, punk rocka, metalu, reggae, ska itp.itd. I nie zmienie tego mimo ze polowa moich znajomych to hip-hopowcy albo przynajmniej za takich uchodza
peace
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 10 mar 2005, 18:22
śmieszne ?a jedyny zespol tego typu ktory jakos na mnie wplynal to K44 ktory nie dosc ze mial smieszne teksty
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 mar 2005, 19:11
Własnie wez ty sie jezus zastanów, słuchaj swojej muzyki i nie wpieprzaj sie w to w co nie powinienes, bo gadasz głupoty tylkot_JB pisze:śmieszne ?a jedyny zespol tego typu ktory jakos na mnie wplynal to K44 ktory nie dosc ze mial smieszne teksty"+ i -" również był śmieszny ?
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio