Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 maja 2009, 14:40
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 30 cze 2009, 13:53
Oj nawet nie wiesz jak sie mylisz kolegoMazurXIII pisze:Renoma klubu raczej nie ma nic do tego:) Kasa,kasa,kasa i jeszcze raz kasa oraz ukryty atrybut prezesa bodajże 'interferance' - do sprawdzenia w edytorze...
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2009, 14:20
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 cze 2009, 14:34
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 cze 2009, 14:35
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2009, 14:40
Jak ich nie znajdę to będę całą instalkę musiał znowu ściągać.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 cze 2009, 14:48
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 30 cze 2009, 14:52
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 cze 2009, 14:59
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 cze 2009, 15:00
Pisali o tym na forum managera.MazurXIII pisze:zauważył ktoś,że wzrost nie ma kompletnego znaczenia przy walce o górne piłki?
Ale zauważ, że gra jest tak zrobiona, że zawodnik, który ma np te 130 cm wzrostu ma skoczność, gra głową dość niską.MazurXIII pisze:Liczy się skoczność,siła i gra głową - zawodnik mierzący np, 130 cm wygra pojedynek z zawodnikiem o wzroście 200 cm,ale z gorszymi w/w parametrami...ot,urok FMa...
A ja Ci powiem, że FM 2008 nie zrobił na mnie wrażenia i długo pozostawałem przy 2006. Obecnie jak kupiłem FM 2009 i poczekałem na łatkę 9.3.0 to nie widzę specjalnie bugow, które by choć trochę mnie denerowwały.fejkenq pisze:2009 to jest porazka narazie zostaje przy 2008 oby tego 2010 poprawili
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 cze 2009, 15:50
Cena nowego FMa to wydatek około 99 zł. Jak wszyscy narzekają na grę bez łatek, radzę kupować później, będzie taniej i nie będzie się trzeba denerwować na fatalną grywalność.emdżej pisze:Pewnie jakieś 120zł
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 30 cze 2009, 16:07
Wez sie tak nie podniecaj,bo Ci serducho stanie :keke: Widze,ze z niektorymi nie da sie normalnie dyskutowac...I wez mi nie pisz "oczywistych oczywistosci", bo tyle to sam potrafie zuwazyc po latach obcowania z FM i CM...MazurXIII pisze:A zrozumiałeś kontekst mojej wypowiedzi?Jeśli nie to napiszę ci drukowanymi literami - DOTYCZY DECYZJI ODNOŚNIE POLITYKI TRANSFEROWEJ PODEJMOWANEJ PRZEZ ZARZĄD PONAD GŁOWĄ TRENERA.To raz.Dwa - to o czym mówisz ściśle wiąże się nie tylko z reputacją klubu (ta jest zmienna),ale przede wszystkim z reputacją ligi,która od niepamiętnych czasów jest w FM stała i nie zmienia się choćby zespół z np. Polski zdobył 5x LM pod rząd...transfer światowej klasy zawodnika typu np.Aguero do takiego większego polskiego Szachtara jest niemożliwy,chyba że tenże ma ukryty atrybut ambicja na poziomie około 5 lub mniej lub jego kariera zmierza ku końcowi vide Rivaldo...oczywiście tygodniówka w rodzaju 80-120k € + bonusy i tak jest niezbędna...
Samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2009, 16:35
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 cze 2009, 17:49
Wlasnie przez powolny wzrost renomy/reputacji gra zabija rozrywke,a cos takiego jak budowanie skladu mozna wlozyc miedzy bajki w niskich ligach, bo co sezon srednio trzeba dokupic 2-3 grajkow
Człowieku - nie wiesz nawet jaka reputacja odpowiada za cokolwiek w FM,a zgrywasz eksperta...co do wulgaryzmów -I wez mi nie pisz "oczywistych oczywistosci", bo tyle to sam potrafie zuwazyc po latach obcowania z FM i CM...
Naucz sie dyskutowac w kulturalny
Uhm...TYLKO ŻE NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA CO CZYTASZ.Skończysz gimnazjum i może problem zniknie,bo prócz czytania masz także problem z poprawnym pisaniem (kuluralnyZwrocilem Ci uwage w kuluralny
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 30 cze 2009, 17:58
Wez dorosnij moze...strasznie mi pojechales z tym kibicowaniemMazurXIII pisze:Jak wyciągasz cytat z sprzed 2 m-cy nie rozumiejąc go bo akurat mama kupiła ci neo na wakacje to się nie dziw...'lata obcowania z fm i cm'?Ale czytać to się jeszcze nie nauczyłeś...za to napinać w necie jak najbardziejBTW - proponuję,żebyś do siga wkleił całe ligi którym kibicujesz - po co 'ograniczać się' do 3-4 zespołów
![]()
![]()
Nie, nie zgrywam synus...Ty to tak odbierasz, niejako atak na twoja osobe i wiedze, czego kompletnie nie kumam...Nigdy nie zwracalem uwagi na reputacje, bo dopiero od 2009 ma ona wplyw na rozgrywke niz w poprzednich czesciach - ngdy gracze nie przejawiali masowych checi opuszczenia klubu po jakimkolwiek sukcesie.W przypadku naszej Ekstraklasy jak sie pojawi oferta za kilka milionow euro to prezes i tak takiego gracza opchnie i nic zadna "tajemna" wiedza o reputacjach nie pomoze.Jeszcze raz dorosnij, bo czepianie sie literowek czy interpunkcji to szczeniacki argument.Człowieku - nie wiesz nawet jaka reputacja odpowiada za cokolwiek w FM,a zgrywasz eksperta...
Samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio