to pobaw się w edytorze z parametrem interferance oraz z ilością kasy na koncie - zauważysz pewien 'mały' związek...Mi przy wieloletniej karierze np. w Motorze nie zdarzały się przypadki buntu w składzie czy prezesa sprzedającego kluczowych zawodników za przysłowiową czapkę z gruszek - oczywiście po sukcesach w pucharach czyli podbiciu reputacji klubu (ba - zdarzyło mi się nawet kupić Veloso za 25 mln € koło 2012/2013 r)...jednakże oferta rzędu 50 mln € za konkretnego newgena wartego 5-6 mln € (w Ekstraklasie nawet zawodnicy o reputacji globalnej kosztują max w okolicach 10 mln €) była akceptowana - ale nieszczególnie mnie to martwiło...natomiast przypadki sprzedaży przez prezesa zawodnika,za którego oferta ZNACZNIE nie przekraczała jego wartości to albo wynik braku patcha/y (szczególnie w wersji 2007 i 2008),albo wysokiego interferance (po czym poznać takiego prezesa?Lubi w żądaniach przed sezonem zażyczyć sobie kupna jakiejś gwiazdy (liczy się niestety reputacja a nie umiejętności) lub sam kupuje jakiegoś 'mistrza' nienadającego się nawet na ławkę i daje mu kosmiczną płacę ruinując kompletnie budżet płacowyW przypadku naszej Ekstraklasy jak sie pojawi oferta za kilka milionow euro to prezes i tak takiego gracza opchnie i nic zadna "tajemna" wiedza o reputacjach nie pomoze.