Co by nie robic oftopa to dodam ze Hoeness ma niezla wyobraznie - patrz wypowiedz o Riberym

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 20 sty 2009, 23:07
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 sty 2009, 8:37
To nie wyobraźnia - to po prostu podkreślenie faktu, że Ribery'ego nie sprzedamy za żadną cenę (bo co by tu nie mowić, 150 mln euro żaden piłkarz nie jest wart)boskigonzo pisze:Co by nie robic oftopa to dodam ze Hoeness ma niezla wyobraznie - patrz wypowiedz o Riberym
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 21 sty 2009, 10:37
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 21 sty 2009, 10:40
No i jak widzisz, z Hargreavesem tak łatwo nie było - dostaliście go, ale rok później. I za niezłą cenęboskigonzo pisze:Az mi sie przypomniala saga z Hargo w roli glownej1 wlasnie Hoeness nie przewiduje - pewnego dnia sam Frank moze zwrocic sie o zmiane pracodawcy
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lut 2009, 9:26
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 02 lut 2009, 9:51
Oby to zaowocowało progresem w przypadku tego pierwszego gracza. Bo potencjał tego zawodnika jest naprawdę bardzo duży, ale nieco zatrzymał się w piłkarskim rozwoju. To dobry piłkarz, a może być świetny. Ciekawi tylko mała suma odstępnego, bo 2,5 mln Euro za piłkarza z takim potencjałem to nie jest dużo.Michał M pisze:hitem można też nazwać przejście Szabolsca Husztiego z Hannoveru do Zenitu St. Petersburg. Za to Hanover wzmocnił się Leonem Andreasenem z Fulham.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 02 lut 2009, 10:36
a czasem nie kończył mu sie kontrakt ?Ciekawi tylko mała suma odstępnego, bo 2,5 mln Euro za piłkarza z takim potencjałem to nie jest dużo.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 02 lut 2009, 11:53
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 lut 2009, 13:21
Patrz, przeoczyłem ten transfer.Gdzie zagra Węgier ? Podejrzewam, że w lepszym klubie ponieważ wyróżniał się w H96 i jak ja oglądałem jego grę bardzo mi się podobała.Michał M pisze:Następcą Husztiego
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 lut 2009, 13:26
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lip 2009, 9:53
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2009, 10:13
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lip 2009, 10:14
To co, sądzisz, że lepiej dla niego byłoby, gdyby dalej ganiał dla Arminii, tyle że teraz w 2 BL? Poza tym, ma już 32 lata, zbyt wiele nie ryzykuje (w reprezentacji już raczej nie zagra), a zawsze sobie zarobi.emdżej pisze:Aż dziwne, że Wichniarek się decyduje na taki transfer. Przecież na berlińskim klubie to już się solidnie sparzył.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lip 2009, 10:17
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lip 2009, 10:19
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio