Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 271

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 lip 2009, 18:11

a mnie sie te wasze wyjazdówki podobaja , zawsze to cos nowego i w miare estetycznie wyglada

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lip 2009, 18:17

Takie troche w stylu po meczu bez prysznica na trendy dyskoteke. Ale zawsze mogło byc gorzej np. różowo :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2009, 18:36

Panowie Marchionni Wam na nosie zagral :!: Nie podpisal kontraktu wiec watpliwy staje sie wiazany transfer Melo... teraz trzeba 25bulis... macie tyle?

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 834

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 lip 2009, 18:50

Ty sie czeher nie boj. znalezlismy 20 to i 25 znajdziemy :) a co do transferu to bylby swietny ruch ze strony Juve :jupi: teraz tylko czekac na potwierdzenie :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2009, 18:55

A mnie sie wydaje, ze bedzie lipa z tego transferu, tu nie poszlo raczej o kase dla Marchionniego ale o chec wycofania sie Corvinio, szukal jakiegos sposobu, grozby kibicow zrobily swoje widocznie (Melo w Juve = 0abonamentow) itp

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 08 lip 2009, 18:57

Nie takie to proste, przy ofercie składającej się tylko z pieniędzy, agent piłkarza ma wpisane w kontrakcie 10% od transakcji. Arsenal nie śpi i już wysłał do Florencji nową ofertę. Ehh Moggi umiałby powyganiać te wszystke święte krowy :P

Czeher, nie wiesz jaki kontrakt Viola zaoferowała Marchionniemu? Nie sądze, żeby pare groszy stanęło na przeszkodzie takiego transferu...

EDIT:
Agent zawodnika mówi, że rozchodzi się o 200,000 euro :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2009, 19:04

z tego co wiem to o 200tys euro sie sprawa rypla

edit
widze, ze znalazles :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 lip 2009, 19:26

czesław, jako wielki kibic Arsenalu chce po prostu, by Melo trafił na Emirates :)
ja bym się nie pogniewał, piłkarz świetny, a w Anglii dostawałby mniej kartek, bo więcej wolno :P

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 08 lip 2009, 23:13

http://www.acffiorentina.pl/?news=1683

Panowie jak myślicie, transfer dojdzie do skutku :?:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 lip 2009, 8:01

czeher Ty jestes dwulicowcem na maksa, raz sie cieszysz, ze Melo odchodzi bo według Ciebie ( :lol: ) jest słaby, a teraz wypisujesz jakies glupoty i wciskasz jakies klamoty ....

Felipe Melo prędzej czy później i tak zostanie zawodnikiem Juventusu. Aresnal w gotówce proponuje jedynie 6 mln + 2 graczy, a tak jak juz pisaliscie agent piłkarza ma z tego transferu 10% wiec 600 tys. od Arsenalu a 2 mln od Juve to jednak robi róźnice, a to, ze MM odrzucil oferte to się nie dziwie, chce ugrać dla siebie jak najwięcej, chce więcej o 200 ty.s, Viola chce sprzedać Melo, no to się skończy pewnie na jakiejś małej podwyzce dla MM. Viola i agent Melo chce gotówki a tylko Juventus ją proponuje :). A gadki, ze grozby kibiców poskutkowały są smieszne :lol: ... jakby kluby na to zwracaly wieksza uwage to by nie było transferów ... bo zawsze jest jakies ale.

Nowe stroje ładne 8)

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 09 lip 2009, 10:29

Sawyer, ale jeśli ja dobrze zrozumiałem, to agent ten bonus z pieniędzy z transferu dostanie jedynie w przypadku, kiedy suma pieniędzy będzie wynosiła dokładnie tyle, ile w klauzuli odejścia. Czyli w przypadku, gdy jest 20+MM to nie dostaje z tych 20 mln nic.
Gdyby jednak o to chodziło, to przecież jeśli by wszystkim zależało na transferze, to najpierw Viola mogłaby kupić za 5 mln MM(do którego w końcu chyba praw nie ma), a następnie te 5 mln moglibyśmy dołożyć do 20 proponowanych wcześniej. Tu jednak chyba rozchodzi się o coś innego, dlatego ja ten transfer widzę czarno.
Jeszcze co do strojów, to jednak do podstawowego wolałbym czarne spodenki. Za to wyjazdowe idealnie określił Babel :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 lip 2009, 10:32

Aha, no to widocznie zle zrozumialem :wink: , ale mi sie mimo wszystko wydaje ze do konca przyszlego tygodnia Melo bedzie zawodnikiem Juventusu 8)

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 09 lip 2009, 11:55

Sawyer pisze:Aha, no to widocznie zle zrozumialem :wink: , ale mi sie mimo wszystko wydaje ze do konca przyszlego tygodnia Melo bedzie zawodnikiem Juventusu 8)

też mam taką nadzieje :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2009, 13:54

Sawyer pisze:czeher Ty jestes dwulicowcem na maksa, raz sie cieszysz, ze Melo odchodzi bo według Ciebie ( ) jest słaby, a teraz wypisujesz jakies glupoty i wciskasz jakies klamoty ....
:O
Wyjasnijmy sobie kilka rzeczy.... nie jest slaby ale napewno nie taki dobry jakby mogl na to wskazywac ten caly szum, wg mnie jego wielkosc jest nieco przewartosciowana,
Po drugie... chce zeby odszedl za 25mln, gdyz jest to czlowiek jak najbardziej do zastapienia a bardzo potrzebny, baa wrecz kluczowy jest transfer obroncy z wysokiej polki, aby mogl godnie wspolpracowac z Gamberem
Po trzecie jakie glupoty? w okol stadionu pojawily sie napisy ostrzegajace Melo w Juve = 0 abonamentow, i inne sprzeciwiajace sie takiej polityce
Agent ma tylko prowizje od gotowkowego w pelni transferu :P

Arsenal musi bardziej sie postarac :P Jakby dal Kolo + kasa byloby zajebiscie <lol2>, Senderos odpada .... Eboue hmm sam nie wiem

Poza tym nie ma lepszej rzeczy niz zagranie na nosie Juve :P, niech idzie do Arsenalu, jak to field podsumowal :P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 lip 2009, 15:43

Poza tym nie ma lepszej rzeczy niz zagranie na nosie Juve
bedziesz musial chyba poczekac ... :twisted: hahaha

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”