Cris7 pisze:Jakbyś go widział w sobotę na afterze po koncercie mógłbyś zmienić zdaniefranz pisze:Ps: Mes to przekot co oświadczam!
czemu?:D
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 lip 2009, 23:26
Cris7 pisze:Jakbyś go widział w sobotę na afterze po koncercie mógłbyś zmienić zdaniefranz pisze:Ps: Mes to przekot co oświadczam!
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 lip 2009, 12:05
Gratuluje „ gustu” muzycznego.Bienias pisze:...ale jak juz pisze to czekam na monopol.
Nie każdy.Bienias pisze:W koncu kazdy z nas za malolata sluchcal disco polo
Niby „dla czemu”? Zgwałcił jakąś 14, podpalił klub, napierdolił komuś? No cóż zdarza się najlepszym.Cris7 pisze:Jakbyś go widział w sobotę na afterze po koncercie mógłbyś zmienić zdanie
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 lip 2009, 12:34
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 09 lip 2009, 12:51
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lip 2009, 13:21
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 lip 2009, 13:32
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 lip 2009, 13:36
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 lip 2009, 15:39
Sam nie wiem, czy moje poglądy w tej kwestii są „tradycyjno - konserwatywne”. Jeśli pod pojęciem „tradycyjno – konserwatywne” rozumiemy to, że: spotkasz miłą, dobrą, inteligentną, śliczną itd. dziewczynę z którą się dogadujesz się w każdej kwestii i jest wam razem dobrze, a Ty trwasz przy niej mimo różnych… pokus. To tak – takie mam takie poglądy.Cris7 pisze:Biorąc pod uwagę, że z tego co wiem masz bardzo...jakby to powiedzieć tradycyjne,czy konserwatywne poglądy jeśli chodzi o kwestie damsko-męskie(jeśli źle pamiętam, to mnie popraw)
No fakt nie przypadło by mi do gustu, bo jest to żałosne po sto kroć! Jednak oceniam go przez jego twórczość, a nie osobowość, bo go nie znam osobiście i tego wyczynu też nie widziałem. Jego życiem osobistym niech się ekscytują czytelnicy pudelka.Cris7 pisze: to rwanie na siłę wszystkiego co się rusza w kiepskiej kondycji fizyczno-intelektualnej(spowodowanej nadmiarem trunków wysokoprocentowych) mogłoby nie przypaść Ci do gustu.
No właśnieBabel pisze:Ale jak wyczyny po pijaku (jakby to hiphopie nie robilo dobrego PR) niby maja wpływac na ocene tego co tworzy? A Franzowi chyba o jego technike, flow i sprawt czysto muzyczne. Rozumiem jakby przez to że sie napierdolił duzo osób straciło hajs wydany na koncert, ale na afterze - jego wybór.
Cris7 pisze: Co śmieszniejsze, laski były w większości brzydkie jak noc, a i tak wszystkie się oparły zalotom pijanego Pimpa
Domeną większości mężczyzn jest koloryzowanie swych „zasług” w tej kwestii. Uważają, że zdobędą respekt kolegów i staną się prawdziwymi „macho” – debile.boskigonzo pisze:Własnie to mnie smieszy - w piosenkach lansowanie sie na niewiadomo jakiego przehuja a w rzeczywistosci lou . Zreszta nie tylko on , widac to jakas moda w hh spiewac o swoich milosnych podbojach i robic z siebie kozaczyne...
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lip 2009, 16:41
HEAVY METAL dla mnie to jest np totalne szambo itp itd. Monopol to muzyka lekka i prosta i dlatego czekam na ten projekt. chce zobaczyc co z tego bedzie ale znajac siebie i tak tego nie bede sluchac a co najwyzej przeslucham. Jednak mam pewnosc ze ta plyta w Polsce namiesza.franz pisze:
Do tego „topu popu”, to raczej można zaliczyć nieboszczka MJ, a nie to gówno. Przecież to jest muzyczne i tekstowe szambo – trzeba być głuchym, albo niedorozwiniętym, żeby tego słuchać. No ewentualnie można mieć 5 latek, albo móżdżek wypalony od tipsów, różu i solarium.
.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 lip 2009, 19:59
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2009, 20:22
Tak gadacie o tym Monopolu, że aż postanowiłem sobie ściągnąć promomixa. Mnie się podoba, lajtowy wałek na wakacjekulekfcb pisze:dla mnie monopol to jakieś nieporozumienie. poważnie.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 lip 2009, 21:20
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 09 lip 2009, 21:35
Napisales to tak jakby bylo to cos zlegokulekfcb pisze:ktoś potrzebuje emocji, a nie codziennej rutyny, którą uprawia 80% Polaków.
A dokladniej ?Cris7 pisze:Znam fajniejsze rzeczy na lato. Np. rap z Kalifornii lat 90.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 lip 2009, 0:02
Ojej. Jest tego dużo. Jutro mogę rozszerzyć, bo teraz już nie jestem w stanie.boskigonzo pisze:A dokladniej ?Cris7 pisze:Znam fajniejsze rzeczy na lato. Np. rap z Kalifornii lat 90.Snoopy czy cos jeszcze ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 lip 2009, 1:20
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio