tzn zarzad juz zaproponowal 6 letnie kadencjeMentor pisze:
Można się ewentualnie zastanawiać nad przedłużeniem okresu kadencji, ale na pewno nie nad zniesieniem tej zasady. Przynajmniej moim zdaniem.
.
nie no spoko za 5 dni chlopaki bede trenowac wiec mozna rzec ze wchodza w faze treningow. Przeciez zaden pilkarz nie przyjedzie na pierwszy trening roztrenowany. No coz akurat trenowalem w przeciwienstwie do ciebieMentor pisze:Co trenujesz?Bienias pisze:Teraz juz wchodzimy w faze treningow
A co uwazasz ze ten transfer to nie jest porazka? Facet przez rok byl przecietniakem. Juz Kaluzny w Leverkusen robil wieksza kariere. Predzej z niego bedzie Caceres niz PiqueMentor pisze:
Nie wiem kto uważa zakup i wypożyczenie Henrique za sukces. Obstawiam, że coś Ci się uroiło. Prosiłbym tylko o to, abyś nie pozostawiał jakichś dziwnych niedopowiedzeń ze mną w roli głównej.
Zapytaj Pepa. On cos tam wspominal o wysokim napastniku pasujacym do naszego ustawieniaMentor pisze:Mógłbyś rozwinąćBienias pisze:Odnosnie Eto. bardzo bym chcial zeby zostal tym bardziej ze uwazam go za lepszego od Villi w kontekscie naszego ustawieniaChodzi mi o kwestię ustawienia właśnie.
zyj przeszloscia a ja przyszloscia. 2006/07 juz sie zapomnialo?Mentor pisze:No jakby nie patrzeć potrójna korona dobitnie to pokazałaBienias pisze:Poza tym sezon pokazal ze nasz I sklad jest waski i bez wzmocnien raczej nie pociagniemy.
Oczywiście również uważam, że wzmocnienia są potrzebne, ale takie stwierdzenie to jak strzał w stopę.
Zdobylismy dzieki fenomenalnej grze podstawowych zawodnikow. Ale szczerze mowiac w ofensywie z lawki nic nie mielismy. Jakos nie dziwi cie brak zmian i rotacji na wazne mecze? Bez kontuzji gralismy i to nam duzo dalo.