Muszę to zrobić. Nie mogę się powstrzymać

No i oczywiście nie mogło zabraknąć tej kultowej fotki --->

Generalnie [']
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2009, 1:36

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 16 lip 2009, 2:03
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lip 2009, 13:16
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lip 2009, 13:27
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 16 lip 2009, 14:37
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lip 2009, 16:52
tzn zarzad juz zaproponowal 6 letnie kadencjeMentor pisze:
Można się ewentualnie zastanawiać nad przedłużeniem okresu kadencji, ale na pewno nie nad zniesieniem tej zasady. Przynajmniej moim zdaniem.
.
nie no spoko za 5 dni chlopaki bede trenowac wiec mozna rzec ze wchodza w faze treningow. Przeciez zaden pilkarz nie przyjedzie na pierwszy trening roztrenowany. No coz akurat trenowalem w przeciwienstwie do ciebieMentor pisze:Co trenujesz?Bienias pisze:Teraz juz wchodzimy w faze treningow
A co uwazasz ze ten transfer to nie jest porazka? Facet przez rok byl przecietniakem. Juz Kaluzny w Leverkusen robil wieksza kariere. Predzej z niego bedzie Caceres niz PiqueMentor pisze:
Nie wiem kto uważa zakup i wypożyczenie Henrique za sukces. Obstawiam, że coś Ci się uroiło. Prosiłbym tylko o to, abyś nie pozostawiał jakichś dziwnych niedopowiedzeń ze mną w roli głównej.
Zapytaj Pepa. On cos tam wspominal o wysokim napastniku pasujacym do naszego ustawieniaMentor pisze:Mógłbyś rozwinąćBienias pisze:Odnosnie Eto. bardzo bym chcial zeby zostal tym bardziej ze uwazam go za lepszego od Villi w kontekscie naszego ustawieniaChodzi mi o kwestię ustawienia właśnie.
zyj przeszloscia a ja przyszloscia. 2006/07 juz sie zapomnialo?Mentor pisze:No jakby nie patrzeć potrójna korona dobitnie to pokazałaBienias pisze:Poza tym sezon pokazal ze nasz I sklad jest waski i bez wzmocnien raczej nie pociagniemy.
Oczywiście również uważam, że wzmocnienia są potrzebne, ale takie stwierdzenie to jak strzał w stopę.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lip 2009, 17:16
Dobra decyzja dla kogo, napewno nie dla klubu. Pep go chce na nowy sezon podobno, a jesli juz ma odejsc to niech odchodzi definitywnie, wypozyczenia nigdy mi nie odpowiadały. Hleb marudzi wiecej niż Eidur, koszował wiecej niż Eidur, gra wieksza padakę niż Eidur. Niech sie skupi na treningach i na chocby przywoitej grze. Wątpie zeby Inter go chcial...Killerbean pisze:Aha Hleb ma iśc do Interu na roczne wypożyczenie . Chyba dobra decyzja .
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2009, 17:46
Gdzieś mi to umknęło najwidoczniej. W każdym bądź razie taką propozycję mógłbym poprzeć gdybym miał coś do powiedzenia w tej kwestiiBienias pisze:tzn zarzad juz zaproponowal 6 letnie kadencje
Rozumiem, ale przez 5 dni może się jeszcze coś wydarzyć. Każdy by chciał, aby kadra była kompletna jak najwcześniej, ale okienko trwa do końca sierpnia o ile się nie mylę a więc włodarze klubów sprzedających nie muszą się wcale spieszyć w negocjacjach.Bienias pisze:nie no spoko za 5 dni chlopaki bede trenowac wiec mozna rzec ze wchodza w faze treningow. Przeciez zaden pilkarz nie przyjedzie na pierwszy trening roztrenowany.
Nie. Dlaczego miałbym tak uważać? Bo grał regularnie w przeciętnym zespole przeciętnej ligi? To za mało, aby uznać to za porażkę. Mógłbym przepisać to co pisałem na innym forum, ale zdaje się, że czytałeś moje 'wypociny'. Zapytam zatem po prostu z czym konkretnie chcesz polemizowaćBienias pisze:A co uwazasz ze ten transfer to nie jest porazka?
Po czym wnosisz?Bienias pisze:Predzej z niego bedzie Caceres niz Pique
Bienias pisze:Juz Kaluzny w Leverkusen robil wieksza kariere.
Pep chyba nie mówił nigdy konkretnie (a przynajmniej nie w mediach), że pragnie wysokiego napastnika, ale można to było wywnioskować z pojawiających się kandydatur. Tak czy inaczej gdyby Eto'o pasował trenerowi do naszej gry to nie byłby rzucany na boki a Leo przesuwany na środek, aby można było grać bardziej kombinacyjną piłkę w ataku. Napisz mi wprost dlaczego Eto'o lepiej pasuje do naszego ustawienia niż Villa.Bienias pisze:Zapytaj Pepa. On cos tam wspominal o wysokim napastniku pasujacym do naszego ustawienia
Bądźmy poważni Bienias. Jasne, że tego nie zapomniałem, ale co to ma do rzeczy? Napisałeś, że sezon w którym zdobyliśmy wszystko co było do zdobycia dobitnie pokazał, że mamy za słaby skład. Gdzie tu sens i gdzie logika?Bienias pisze:zyj przeszloscia a ja przyszloscia. 2006/07 juz sie zapomnialo?
Jasne, że ławka była za krótka a kontuzji nie było wiele. Długo jeszcze będziemy powtarzać te banały? Ławkę zatem trzeba wzmocnić (i tak pewnie będzie) a co do kontuzji to trzeba tylko pracować tak jak do tej pory i liczyć na to, że plagi w poprzednich sezonach nie były przypadkowe tylko spowodowane jakimiś błędami, których teraz unikamy.Bienias pisze:Jakos nie dziwi cie brak zmian i rotacji na wazne mecze? Bez kontuzji gralismy i to nam duzo dalo.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 lip 2009, 18:21
Wątpię, żeby Inter tak ważną rolę, jaką jest rozgrywanie akcji, powierzył właśnie jemu. To by było zbyt ryzykowne.Jarzinho pisze:Dobra decyzja dla kogo, napewno nie dla klubu.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lip 2009, 19:20
Mentor zostan Socio i po opowiednim stazu bedziesz mogl miec prawo do glosowanie tudziez poparcia zmiany statusu. Ogolnie Zarzad tez zaproponowal glosowanie przez neta wiec dosc ciekawie prezentuje sie ich propocycja.Gdzieś mi to umknęło najwidoczniej. W każdym bądź razie taką propozycję mógłbym poprzeć gdybym miał coś do powiedzenia w tej kwestii
Henrique po jakiego zostal wypozyczony? Przeciez juz na samym poczatku bylo wiadomo ze nasz styl gry rozni sie od innych druzyn i lepiej zeby u nas sie aklimatyzowal przez rok. W kazdym razie Henrique to porazka bo do tej pory to co pokazal w Europie to sredniactwo.Nie. Dlaczego miałbym tak uważać? Bo grał regularnie w przeciętnym zespole przeciętnej ligi? To za mało, aby uznać to za porażkę. Mógłbym przepisać to co pisałem na innym forum, ale zdaje się, że czytałeś moje 'wypociny'. Zapytam zatem po prostu z czym konkretnie chcesz polemizowaćDlaczego konkretnie transfer Henrique to porażka?
Dla mnie Eto bardziej pasuje bo przy naszym ustawieniu potrzebuejmy napastnika ktory bedzie wracal i wspomagal w odbiorze kolegow ale rownoczesnie szybko bedzie sie przemieszczal do ataku. Poza tym musi miec ciag na bramke i grac prosta pilke. Czuje ze w przypadku Villi ktory bazuje na grze kombinacyjnej bedziemy probowali wejsc z pilka do bramki.Pep chyba nie mówił nigdy konkretnie (a przynajmniej nie w mediach), że pragnie wysokiego napastnika, ale można to było wywnioskować z pojawiających się kandydatur. Tak czy inaczej gdyby Eto'o pasował trenerowi do naszej gry to nie byłby rzucany na boki a Leo przesuwany na środek, aby można było grać bardziej kombinacyjną piłkę w ataku. Napisz mi wprost dlaczego Eto'o lepiej pasuje do naszego ustawienia niż Villa.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 16 lip 2009, 19:34
A co barca dotychczas tego nie robila? i w poprzednich sezonach ??...najbardziej mnie to wkurzało,chodzi mi o "wchodzenie z pilka do bramki"Dla mnie Eto bardziej pasuje bo przy naszym ustawieniu potrzebuejmy napastnika ktory bedzie wracal i wspomagal w odbiorze kolegow ale rownoczesnie szybko bedzie sie przemieszczal do ataku. Poza tym musi miec ciag na bramke i grac prosta pilke. Czuje ze w przypadku Villi ktory bazuje na grze kombinacyjnej bedziemy probowali wejsc z pilka do bramki.
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lip 2009, 19:39
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lip 2009, 19:41
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lip 2009, 19:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lip 2009, 19:56
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin