Mi tam sie marzy finał Real - Barca na Santiagofieldy pisze:Będzie beka, jak Real ze swoimi galaktycznymi wzmocnieniami znów poleci w 1/8

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 18 lip 2009, 11:27
Mi tam sie marzy finał Real - Barca na Santiagofieldy pisze:Będzie beka, jak Real ze swoimi galaktycznymi wzmocnieniami znów poleci w 1/8
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 18 lip 2009, 11:33
I co ? I to ma byc wyznacznikiem tego ktora liga jest lepsza ? Przeciez to kilka druzyn... A my mowimy o calej lidze. A tutaj narazie nie ma co porownywac poziomu bo Premiership narazie dystansuje wszystkichtrzeba więc czekać do kwietnia i wtedy się zobaczy które ekipy znalazły się, powiedzmy w 1/4 finału LM
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lip 2009, 11:45
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2009, 11:48
Może nie jedynym, ale imo najważniejszym. W Pucharze UEFA, tfu - w Lidze Europejskiej ciężko porównywać rzeczywistą siłę klubów angielskich, skoro i Spurs i Villa grają tam rezerwami. Ciekawe jak Fulham do sprawy podejdzie.boskigonzo pisze:I co ? I to ma byc wyznacznikiem tego ktora liga jest lepsza ? Przeciez to kilka druzyn... A my mowimy o calej lidze. A tutaj narazie nie ma co porownywac poziomu bo Premiership narazie dystansuje wszystkich
jakby reszta była tłem, to Arsenal nie walczyłby ostatnio z Aston Villą, czy Evertonem, a kilka lat wstecz z Spurs o awans do LM.Bienias pisze:4 druzyny gdzie reszta jest tlem. zajebista liga. Koniec napinki i bezsensownych wymadrzan. W koncu Barca jest najlepsza druzyna Europy:D
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lip 2009, 11:51
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 lip 2009, 16:22
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 18 lip 2009, 19:01
Oderwany od rzeczywistości będzie pierdolił te swoje farmazony. Wnioskuje z tego co wyskrobałeś, że Ibra jest zawodnikiem o niższej wartości niż Kaka ? Biorąc pod uwagę fakt, że od 2 sezonów Kaka cieniuje, zaś Zlatan gra na najwyższym i nieosiągalnym dla reszty zawodników grających w Serie A poziomie jak określić twoją radosną twórczość jak nie pierdoleniem. Ponadto jego wartość marketingowa jest wyższa czego wyznacznikiem może być najwyższy kontrakt reklamowy podpisany z firmą Nike opierwającą na jakieś astronomiczne sumy... Skoro Kaka kosztował 65, zaś Ronaldo 94 to kierując się takimi standardami w ocenie wartości zawodnika Zlatan powinien kosztować Barce jakies 75-80 mln euro...Rozumiem, że rynek wywrócił się do góry nogami przy okazji transferów Realu, ale nawet biorąc za wyznacznik transfery Kaki i Cristiano Ronaldo, to transfer Ibrahimovica za 40 milionów + piłkarza wartego 15-20 milionów jest co najwyżej odpowiedni, jeśli nie przepłacony.
Podawane kwoty (np. 13 mln euro Zlatana) są kwotami netto, a zatem podatek jest już odliczony....ale pamietaj o tym, że we Włoszech są wysokie podatki więc może dojść do takiej sytuacji, że w Hiszpanii mimo mniejszych zarobków "na rękę" będzie miał i tak porównywalnie tyle samo kasy.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 19 lip 2009, 14:33
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 19 lip 2009, 14:33
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 lip 2009, 14:43
boskigonzo pisze:Moze mi ktos wyjasnic na jakiej podstawie E2 rości sobie odszkodowanie za wczesniejsze zerwanie umowy ?
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lip 2009, 15:41
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 lip 2009, 16:05
Poprostu trzeba podnieść zarobki Messiego.Bienias pisze:ezeli dojdzie do wymiany i Ibra zgodzi sie na zarobki mniejsze od Messiego to bede wszoku. Wtedy mnie pozytywnie zaskoczy. W przypadku gdy jego zarobki beda wyzsze niz Messiego to Laporta bedzie hipokryta do potegi.....ale to tylko gdybanie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 lip 2009, 17:21
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 20 lip 2009, 17:34
Wg najnowszych doniesień Mundo Deportivo (sic!) Zlatan zgodził się, choć po problemach, na silny regres w kwestii swoich zarobków: 9mln euro brutto, co daje około 7,5 mln euro netto na sezon. o.OJezeli dojdzie do wymiany i Ibra zgodzi sie na zarobki mniejsze od Messiego to bede wszoku. Wtedy mnie pozytywnie zaskoczy. W przypadku gdy jego zarobki beda wyzsze niz Messiego to Laporta bedzie hipokryta do potegi.....ale to tylko gdybanie.
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 20 lip 2009, 17:39
Do konca mi się w to nie chce wierzyć . Inna sprawa , ze w Hiszpanii zarobi duuuzo więcej na pozasportowych aspektach .ycu pisze: Jezeli dojdzie do wymiany i Ibra zgodzi sie na zarobki mniejsze od Messiego to bede wszoku. Wtedy mnie pozytywnie zaskoczy. W przypadku gdy jego zarobki beda wyzsze niz Messiego to Laporta bedzie hipokryta do potegi.....ale to tylko gdybanie.
Wg najnowszych doniesień Mundo Deportivo (sic!) Zlatan zgodził się, choć po problemach, na silny regres w kwestii swoich zarobków: 9mln euro brutto, co daje około 7,5 mln euro netto na sezon. o.O
Killerbean
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio