Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Cloud » 20 lip 2009, 22:33

Cloud pisze:
Babel pisze:
Aha, i Babel - tak gdyby Perez dał za Ronaldo 40mln+ Snejdera z Robbenem inaczej by to wpłynęło na ocenę tego transferu, bo wtedy dopłaciłby stosunkowo rozsądną kwote, i przy okazji pozbyłby się zawodników, których przypuszczalnie chce sprzedać
Każdy kij ma dwa konce. Przypuszczalnie Real moze za dwojke Sniejder, Robben wyciagnac 60 baniek (a nie sa to w sumie niemozliwe pieniadze) plus zwolnienie z kontraktu. 60 + 40 = 100. Przypuszczalnie Real moze zrobil lepszy biznes. To tak mniej powaznie, ale warto pamietac ze dyskusja tyczy sie idiotycznych twierdzen ze Etoo jest wart zupełnie nic.
Żeby było jasne ja nigdy nie powiedziałem, że Eto'o jest warty "nic". Jak dla mnie, to jeden z najlepszych napastników świata, i jest warty bardzo dużo. Ale niestety został mu tylko rok kontraktu, i tak na dobrą sprawe już oferta wysokości 20-25mln byłaby bardzo dobra. Podobno tyle dawało City, ale Eto'o jest za ambitny by tam pójść. Jemu potrzeba drużyny, która walczy o najwyższe cele, a taką jest Inter. Więc pewnie tam pójdzie. Jemu, to na ręke i Barcelonie również, bo się go pozbędą, i dostaną Zlatana. Dopłacając przy okazji pokaźną sume, ale mimo wszystko 40mln+ Eto'o jest moim zdaniem lepsze niż wydanie 93 w gotówce. Aha i nie piszcie, że transfer Ibry, to 70mln czy 80, bo jego transfer to 40mln(!!) + Eto'o, a to zupełnie co innego.

Wróć do „Hiszpania”