Dla mnie nie wiem gdzie Milanowi jest dalej sczegolnie gdy z Interu odejdzie Ibra .Czy ja gdzieś napisałem, że wygramy ? Mamy obecnie równorzędnego rywala w postaci Juventusu, który porządnie się wzmocnił. Po prostu wykluczyłem w oparciu o obserwowalne wskaźniki, że Milanowi daleko do tych drużyn. Co więcej w najbliższym czasie nic się nie zapowiada zmiany tego stanu rzeczy. I dobrze. Nauczycie się pokory.
Z transferow Juve tylko Diego uwazam za wzmocnienie , Cannavaro w ostatnich latach sie osmiesza a Felipe Melo jest w reprezentacji Brazylii ze wzgledu tylko iwylacznie na Dunge pozatym jest to zwykly rzeznik z ogorkiem zamiast mozgu ktory pauzuje przez pol sezonu za kartki ,wielkie mi wzmocnienie.W trzon zespolu i tak bedize taki sam a w zeszlym sezonie jakos duzo lepsi od Milanu nie byli gdzie nie bylo polowy skladu i Kaka ktory kopal sie w czolo .
To samo Inter bo Thiago Motte wiecznie kontuzjowanego odpadka z Barcelony uznajecie za wzmocnienie , a Militto dobry na srednie zespoly ale nigdy nie isntniał w druzynie z czolowki. Lucio niechciany w Bayernie nie byl odtak czyzbyscie przejmowali taktyke zbierania wypalonych gwaizd od Milanu .Jezeli odpadnie wam Ibra to latwo zauwazyc jak gleboko w dupie siedzielibyscie bez niego w niektorych meczach Serie A.
Nie twierdze ponadto ze Milan jest lepszy ,ale potencjał ludzki mamy niewatpliwe najwiekszy nie moja wina ze Ancelloti tak zjebał tych piłkarzy ze z jedej z najleszych druzyn globu z absolutnymi gwiazdami zeszli do przecietnasci . Wiadomo nowy trener nowe bodzce . Takie myslenie nie wynika tylko z tego ze jestem kibicem Milanu ,ale wiem na co stac tych pilkarzy , ktos kto kiedys gral dobrze nie zapomina jak sie gra.
Zreszta nie chce sie tu rozwodzic bo i tak kazdy punkt widzenia zalezy od pkt siedzenia , dlatego to sezon i pilkarze rozstrzygna kto ma racje.