Wydaje mi się że jest to zawodnik który pasuje do kombinacyjnej gry Arsenalu.
W ostatnim sezonie ligue 1 błysnął skutecznością, niemal wszystkie bramki strzelając prawą nogą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 23 lip 2009, 11:45
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 23 lip 2009, 11:51
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 lip 2009, 11:54
Ja zrozumiałem wypowiedź Bossa (biorąc pod uwagę wcześniejszą istotna informację od Wengera - o powrocie Dudu do treningu z pełnym obciążeniem) tak, że E9 wróci do najwyższej dyspozycji za 2 miesiące.fieldy pisze:Wenger powiedział, że Eduardo wróci za 2 miesiące, a Eduardo dziś mówi, że jest fizyczynie gotowy do gry i że ma obiecane 20-30 minut w poniedziałkowym meczu i później 45 w spotkaniu z H96.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 lip 2009, 12:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zamelcia » 23 lip 2009, 12:31
zamelcia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 23 lip 2009, 12:57
To żeś teraz porównał Negredo z Huntelaarem. Wdł. mnie Arsenal powinien pozyskać Holendra bez zastanowienia. Z takimi graczami jakich Arsenal ma Klaas może zdobyć wiele bramek i nie maścić tyle sytuacji co Ade i młody Duńczyk. Nie obraził bym się jak by Chelsea sprowadziła Klaasa na SB.zamelcia pisze:Co do napastnika to jak już kogoś brać z Realu to lepiej Negredo który chce iść do Anglii, jest w podobnej cenie co Klass, a poza tym jakoś tak bardziej mi pasuje do nas niż inni. A co do Gignaca to warto spojrzeć na przedostatni sezon gdzie strzelił w całym sezonie aż 2 gole.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 lip 2009, 0:41
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2009, 7:58
Niby wszystko racja, ale lepszy Pat na Dmie niż Samir Nasri, czy Denilson.Logan pisze: IMO długość kontraktu, forma sportowa. Vieira raz po raz jest w szpitalu. Poza tym on juz wie jak to jest być na szczycie, wygrał wiele prestiżowych imprez, także bliżej mu do sportowej emerytury niż do głodu sukcesu i walki o najwyższe cele.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 26 lip 2009, 10:20
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2009, 13:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Khazz » 27 lip 2009, 22:15
Khazz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 lip 2009, 14:45
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2009, 15:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 lip 2009, 15:28