Swoją drogą myślałem, że bardziej bardziej chcecie sprowadzić jakiegoś typowego wysuniętego napastnika a nie cofniętego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 24 lip 2009, 15:42
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 lip 2009, 15:55
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2009, 16:02
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2009, 16:03
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2009, 16:59
Napoli na papierze ma taki sklad ze spokojnie moga namieszac w czolowce jezeli wszystko im wypali.Santacroce, Hamsik, Cigarini, Gargano, Maggio to tez nie anonimowe nazwiska.wszyscy mlodzi, glodni gry.Napoli zarobi na nich krocie.jak dla mnie na papierze Napoli to powazny kandydat do LM a moze i wiecej.A co do napastników w Napoli to można wspomnieć że świetnie w pierwszych sparingach prezentował się Denis wiec mają 3 graczy do pierwszej 11. Denisa, Qugliarelle i Lavezziego. Do 4:3:3, które tak lubi Donadoni idealnie
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2009, 17:00
Nie ma takiej możliwości jak wypożyczenie Huntelaara. Obecnie w grę wchodzi tylko transfer definitywny.mete pisze:i wziac na wyporzyczenie Huntera.wyporzyczenie tylko dlatego aby nie tracic kasy a za rok miec miejsce dla Dzeko.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 24 lip 2009, 17:05
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 lip 2009, 11:21
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 25 lip 2009, 11:26
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 lip 2009, 15:23
Kompletne bzdury zresztą podobne do tych że Pato zatrzymał w miejscuPomysł Leo na Milan - obrona podaje do drugiej linii,ci holują piłkę w przedziale 60-45 m,a później długa piłka na napastników (najlepszy jak na razie w tym elemencie jest...Flamini,który mecz bez kartki uważa chyba za stracony)...Pomysł na ACM = długa piłka?![]()
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 25 lip 2009, 15:58
Ja bym jednak widział... Hernanesa i jakiegos napastnika. Np wzmocnienie typu Hunter/Lavezzi(wg mnie jednak malo realny transfer) i własnie Hernanesa. Jak obronce, to jedynie bocznego dobrego za nie wielkie pieniądze.gilardino11 pisze:obrońcy i napastnika
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 lip 2009, 16:41
Oglądałeś chociaż oba sparringi?Napinka mode on - Bo po tym co wypisujesz wnioskuje,że mamusia kazała ci iść spać po dobranocce...- napinka mode off.Kompletne bzdury zresztą podobne do tych że Pato zatrzymał w miejscu![]()
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 25 lip 2009, 17:08
A masz jakiś chętnych na jego usługi? Z Pirlo jest taki problem, że wszyscy mówią o magicznej ofercie Chelsea za niego, a wychodzi na to, że nikt jej jeszcze nie widział. Niby media piszą, że Pirlo na dniach przejdzie do Chelsea, ale później osoby związane z klubem (ostatnio Leo i Tasotti) zaprzeczają pogłoskom o transferze. Sam już w sumie nie wiem co o tym myśleć, ale może faktycznie Romek nie wyłoży kasy za Andree i nasz rozgrywający zostanie w klubie. A w takim przypadku transfer Hernanesa jest bez sensu, bo są pilniejsze pozycje do wzmocnienia. Zresztą skoro Seedorf zaczął się starać i grać dobrze to może z Pirlo będzie podobnie.Mirek15 pisze:Sprzedac pirlo za 23mln euro
Z tym, że najczęściej te długie piłki były zagrywane w sytuacji gdy chcieliśmy przenieść ciężar gry na drugą stronę boiska lub gdy szybką, długą piłką uruchomialiśmy Pato lub Boriello w kontrataku. Bardzo często przynosiły one zamierzony efekt. I bez przesady, dużo częściej, niż długimi piłkami, staraliśmy się grać kombinacyjnie. Szczególnie na prawej stronie Oddo z Flaminim probowali rozrywać krótkimi podaniami lewą obronę Chelsea. Parę razy się to udało tylko niestety Oddo, celował w publiczność, lub tam gdzie nie było żadnego piłkarza Milanu.Oglądałeś chociaż oba sparringi?Napinka mode on - Bo po tym co wypisujesz wnioskuje,że mamusia kazała ci iść spać po dobranocce...- napinka mode off.
Akcje ofensywne ACM były inicjowane długą piła na napastników,rzadziej krótką klepą czy rajdami np. R80 - element nieobecny u Carlo (tu długie piłki były zwykle kierowane na wchodzących bocznych obrońców - w 99% przypadków od Pirlo) i dlatego rzucający się w oczy...Byle trenerska łamaga w stylu Smudy cofnie linię obronną i po 'genialnym' pomyśle.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 25 lip 2009, 17:09
Tak, tak ziąą przybij pjone i wyjdź z piaskownicy bo siedzisz w wiaderku kolegi...Napinka mode on - Bo po tym co wypisujesz wnioskuje,że mamusia kazała ci iść spać po dobranocce...
Wtedy gramy dużo piłką klepiemy ją specialnie dla Mazura do osranej śmierci i szukamy bramek w postaci ataku pozycyjnego.Byle łamaga z łatwością zaaregowałaby na taką taktyke rywali.LEO widzi zauważalną poprawe ja również szczególnie w podejściu piłkarzy meczy do meczu.Jak uważasz że masz lepszy pomysł od LEO to proponuje iść na trenera i może kiedyś poprowadzisz swój ukochany klub o którym gadasz bzdury.Byle trenerska łamaga w stylu Smudy cofnie linię obronną i po 'genialnym' pomyśle
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 lip 2009, 17:46
Bzdura.Meczu z Galaxy nie oglądałem,ale z Meksykanami?Sprawdź w jaki sposób bramkę strzelił Pippo,po czyim podaniu i czy to przypadkiem nie była długa piłka....była - od Flaminiego.Jakbyś czytał Konferencje z Leo i jego pomysł a także nie podniecał sie kilkoma długimi podaniami Pirlo zauważyłbyś że w poprzednich meczach z Los Angeles i Clubem America tak nie było bo na boisku nie był obecny Pirlo
Jakoś cała Europa za przeproszeniem ch*ja może poradzić (jak na razie) na krótką klepę Barcy.Byle łamaga z łatwością zaaregowałaby na taką taktyke rywali.
ak uważasz że masz lepszy pomysł od LEO to proponuje iść na trenera i może kiedyś poprowadzisz swój ukochany klub o którym gadasz bzdury.
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio