Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 10

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 mar 2005, 23:17

Perez zapowiada rewolucje :lol: jakoś nie chce mi się w to wierzyć...z Realu odejdzie pewnie obecnie najrówniej grający gracz czyli Figo :( ...Mogli by się pozbyć Ronaldo powinni dac mu warunek że będzie miał normalną wage to zostanie a jak nie niech spada...Szkodabo widac że to co miał w nogach za młodu nadal ma tylko te dodatkowe 5-8kg trzyma go przy ziemi i często się gubi...Pierwszy na wylocie powinien być Becks ale jeśli Figo odejdzie może odnalazł by się na prawej flance :?: Raul on niech lepiej zostanie on jest nieobliczalny...Zobaczymy R.Carlos otrzyma niedługo paszport więc otworzą się drzwi dla kogoś z poza UE...Robinho :?: Macherano :?: Mancini :?: Adriano :?: kto wie co będzie...
Może kogoś z nich oglądac będziemy za 5miesięcy w Madrycie...A może poszukają kogoś z UE...Del Horno,Metzelder,Miguel...poczekamy zobaczymy

Ciekawe czy Riqulme zostanie w Villareal czy barca będize chciała go spowrotem :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2005, 23:25

Barcelona chce użyc Riquelme w tranzakcji wiązanej z Betisem lub Atletico Madryt ale to nic pewnego. W każdym bądź razie chyba nie będzie grał w Barcy. Co do rewolucji w Realu to pewnie odejdzie 1-2 zawodników i na ich miejsce przyjdą jakieś nowe gwiazdy. Figo11 pewnie masz racje mówiąc, że wyleci ... Figo ale nie wiem kto jeszcze. Gruby strzela sporo goli mimo swojej nadwagi więc co by było gdyby schudł :?: :P Lepiej żeby wyleciał Beckham który nic ciekawego nie prezentuje. Raul zostanie na 100%. Roberto Carlos ... sam nie wiem. Ciekawe co Perez wymyśli. Jest nieobliczalny jeśli chodzi o kupowanie zawodników - ciekawe czy w kwestii sprzedawania także.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 11 mar 2005, 15:12

Ostatnio pisalem newsa na stronie o Barcy gdzie była mowa o tym by Riquelme przeszedł do Deportivo La Coruna, a 'Depor' dalo by nam Alberta Luque. Obaj młodzi, dobrzy, jednak Riquelme jest trochę pewniejszy, jednak chbya nic z tego nie wyjdzie bo La Coruna nie ma kasy !

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2005, 16:41

Luque to wspaniały zawodnik i chętnie widziałbym go w Barcy. Może grać zarówno na skrzydle jak i w ataku. Szkoda, że gra na lewej i Giuly'ego nie zastąpi raczej ale mógłby wchodzić za Francuza a Ronnie na prawo bardziej by schodził zamiast na lewo. Poza tym Luque to 100% katalończyk :!: :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 11 mar 2005, 18:26

dzisiaj pojawiły się informacje, że walka o zawodników z Bilbao- Yeste i delHorno wkracza w decydującą fazę, o tych zawodników głównie zabiegają Real Madryt, Barcelona i Czelsii;
podobno najbliżej są Londyńczycy bo Romek jest w stanie wyłożyć klauzule(18 i 20 goli); przyjście zarówno jednego jak i drugiego do Barcy byłoby zapewne świetnym ruchem, ale poczekajmy z tym do lipca

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 mar 2005, 19:46

Real też jest w stanie w stanie powalczyć...o Del Horno przydał by się...a Yeste świetny gracz w meczu z Betis'em ile pamiętam mial 3 asysty i gola :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 mar 2005, 19:54

ja chce del horno do realu !!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 mar 2005, 22:02

Duet Del Horno - Yeste to wspaniała sprawa. Barcelona miałaby świetnego zawodnika na miejsce Gio oraz na miejsce Giuly'ego. Real pewnie też powalczy o nich ale nie wiem czy nie są za mało medialni :wink: :P :twisted: Najgorzej, że do tego wszystkiego wtrąca się banda Roman 'przy sarze' Abramowicz & Jose 'frustrat' Mourinho. Ich stać na wszystko. Jest jednak pewien aspekt który minimalnie przeważa na korzyść katalończyków. Del Horno i Yeste to rodowici Baskowie (chociaż co do Yeste to nie jestem jeszcze taki pewien ale chyba tak) tak więc pewnie woleliby Barcę niż Real a do Chelsea nie każdy chyba jednak chce iść. Ciekawe jak się to wszystko potoczy dalej.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 11 mar 2005, 22:15

podobno sam Ryju już rozmawiał z Yeste i ten mu powiedział, że z chęcią by przeszedł do Barcy

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 16:53

Najprawdopodobniej Gerard odjedzie z Barcelony do Betisu Sevilla... Szkoda, bo to dobry zawodnik. :wink: Może dojdzie do wymiany, jaka miała miejsce z Deco? Tzn. Gerard + np. 8 mln €ura za Joaquina? :D

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 12 mar 2005, 16:59

no do tego Gerarda to nie 8 a ze 28mln trzebaby dorzucić :twisted: , byłby to zapewne świetny ruch patrząc na obecną formę Ludo, ale wątpie aby Joaquin przeszedł do Barcelony

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 17:04

Zdecydowanie dla Gerarda zabraknie miejsca w przyszłym sezonie.
Barcelona ma sporo możliwości jeśli chodzi o tranzakcje wiązane:
Saviola :arrow: wróci z wypożyczenia ale do kadry Bacelony raczej nie zawita. Była taka jedna ciekawa opcja, że Torres pójdzie do Barcy a Saviola wraz z jakąś dopłatą do Atletico. Nie wiem ile w tym prawdy.
Riquelme :arrow: świetny sezon tego zawodnika. Nie wiem czy będzie dla niego miejsce w Barcy ale on sam mówi, że po zakończeniu wypożyczenia będzie zawodnikiem tylko i wyłącznie Barcelony i tylko tam chce grać. Nie wiem jak to będzie. Mógłby pójść do Deportivo za Luque albo do Sevilli za Baptistę.

Letnie mercato będzie bardzo ciekawe :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 mar 2005, 17:11

Jeżeli wróciłby Riquelme, to co z Maxim? Według mnie sprowadzenie go było dużym błędem - lepiej było Argentyńczyka wypożyczyć, zważywszy na to, iż wróci Riquelme i Saviola... Ale co się stało, już się nie odstanie. :)

Wracając do Riquelme - czy chciałby siedzieć na ławce w Barcy? Nie sądzę... Miejsce w pierwszym składzie pewne ma Eto'o. :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 17:14

No tak ale Riquelme nie jest napastnikiem więc nie wydaje mi się aby miał walczyć o miejsce w pierwszym składzie z Maxim czy Eto. Tak czy inaczej miejsca pewnie dla niego zabraknie. Lepiej skorzystać z Riquelme w jakiejś tranzakcji wiązanej i dokupić tylko takich zawodników, którzy są naprawdę potrzebni.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 mar 2005, 18:35

barca ma duze mozliwosci manewru. saviola, riqelme, gerard, giuly(?), ktory na lawie nie bedzie siedzaial jak bedziemy chcieli kupic kogos na jego miejsce.

gio bym jeszcze nie przekreslal. yeste, ok, wole joaquina, ale bedzie ciezko. przydalby sie dm, moze baptista, tylko ze juz dawno tam nie gral. niewiadomo jakby gral gdyby wrocil na dm. laporta pokazal juz ze ma glowe na karku, napewno zrobi wszystko co wedlug niego pomoze druzynie (powinien sie rozejrzec za trenerem!!).

valdes - gio(silvinho), marquez, puyol, belletti - baptista, deco, xavi, joaquin(yeste), ronaldinho - eto'o. czaicie?
trener figurant - nieistotne
trener rzeczywisty - ja!!!!
w takim zestawieniu wygralibysmy wszystko co jest do wygrania!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”