Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lip 2009, 22:36

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lip 2009, 4:29
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 lip 2009, 10:27
Pytanie tylko: po co? I gdzie go wciśniecie?Mentor pisze:A co do następnego lata to rzeczywiście zapowiada się niezwykle gorące. Obstawiam, że jednym z głównych celów będzie Fabregas.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lip 2009, 10:59
To chyba oczywiste po co. Xaviemu latka powoli leca, a pozatym nie mamy dobrego zmiennika dla Iniesty i Xaviego o podobnej charakterystyce.10 pisze: Pytanie tylko: po co? I gdzie go wciśniecie?
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 28 lip 2009, 11:03
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2009, 12:08
Xavi będzie miał 30 lat. Henry 32 lata. Zdecydowanie to już będzie dobra pora na ubiegane się o Cesca. Zwłaszcza, że wybory nie są co roku. Fabregas może i nie byłby z miejsca podstawowym piłkarzem, ale mógłby grać sporo biorąc pod uwagę, że Iniesta grywać będzie pewnie zarówno w pomocy jak i w ataku.10 pisze:Pytanie tylko: po co? I gdzie go wciśniecie?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lip 2009, 14:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 lip 2009, 15:28
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 28 lip 2009, 15:44
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lip 2009, 16:02
Odchodzac z Arsenalu Cesc bedzie chcial trafić do druzyny, ktora bedzie wlaczyla o najwyższe cele. Tzn. grono zmniejsza sie do ilu 5-8 druzyn. Trzeba miec jaja i rzucić sie na tak głeboka wode i jestem pewny, ze Cesc to zrobi. To czy bedzie siedzial na ławie to zalezy od niego.cru pisze:Aha, czyli Fabregas przyjdzie i bedzie z radoscia ogladal Gran Derby z lawki, majac swiadomosc ze w praktycznie kazdym innym zespole na kuli ziemskiej mialby murowane miejsce w pierwsze 11? Ja wiem ze rotacja itd, ale sa pewne meczy dla pilkarzy wyjatkowe, i nie widzi mi sie ze spokojnie przyjeliby w nich role rezerwowych. Nie jestem wrozka jak Jarzinho, ale wydaje mi sie ze najbardziej prawdopodobnym transferem bedzie Aguero na miejsce Henrego. Fabregas byc moze, ale pewnie sie dwa razy zastanowi widzac konkurencje na srodku pomocy - i inna sprawa, ze 30 lat Xaviego w przypadku srodkowego pomocnika to nie jest duzo, na tej pozycji szybkosc i wytrzymalosc nie sa tak istotne jak wizja gry, dobre podania czy smykalka do gry kombinacyjnej, czego z wiekiem sie raczej nie traci.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2009, 17:23
Sandro Rossel??nie jestem pewien ale jak bylo wotum dla Laporty to byly plotki ze chyba wlasnie Sandro obieca PatoAguero to ma być jedna z najwazniejszych opcji Sandro, wiec o jego nazwisko takze sie nie obawiam.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 28 lip 2009, 17:59
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2009, 19:13
Praktycznie każdy inny zespół na kuli ziemskiej jest słabszy od Barcelonycru pisze:Aha, czyli Fabregas przyjdzie i bedzie z radoscia ogladal Gran Derby z lawki, majac swiadomosc ze w praktycznie kazdym innym zespole na kuli ziemskiej mialby murowane miejsce w pierwsze 11?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lip 2009, 19:20
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2009, 19:29
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio