AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 679

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 lip 2009, 9:06

W jakim składzie przyjeżdza Milan na Audi Cup? Przypominam (lub informuję :wink: ), ze dzisiaj nasze ekipy zmierzą się przeciwko sobie (transmisja o 20.20/albo 20.30 na Polsat Sport).

Nasz skład to najprawdopodobniej: Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Braafheid - Altintop (Tymoszczuk), van Bommel, Pranjic - Sosa (Baumjohann) - Mueller, Gomez.
Z uwagi na urazy nie zagrają na pewno Ribery, Toni, Olic i prawdopodobnie Klose.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 lip 2009, 9:13

No bardzo chętnie obejrzę dziś Bayern w nowym kształcie pod wodzą nowego trenera. Jak zagra Gomez to cacy. Bardzo ciekawy zawodnik i kto wie czy nie główny snajper na nadchodzący sezon. ;)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 29 lip 2009, 9:30

Michał M pisze:W jakim składzie przyjeżdza Milan na Audi Cup?
Do Niemiec lecieliśmy prosto z USA, więc skład będzie zapewne taki sam jak podczas amerykańskiego tourne. Dzisiaj pewnie zagramy mniej więcej w takim składzie: Storari- Zambro, Nesta, Silva, Jankul- Rino, Pirlo, Flamini-Pato, Pippo, Ronaldinho. Ewentualnie możliwe zmiany to występ Seedorfa (z tym, że on narzekał na jakiś uraz i raczej nie zagra), Ambro oraz Boriello, ale na Bayern to pewnie wyjdzie Pippo (nie grał w ostatnich meczach w USA).

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lip 2009, 22:16

Kondycyjnie ta drużyna nie ma prawa prezentować się dobrze. Zarząd dla zysków zajechał drużynę w najważniejszym dla niej okresie w sezonie - z tego nie ma prawa wyjść nic dobrego.
Jednak bardziej od zajeżdżanych jak konie pociągowe piłkarzy martwi mnie totalny brak logiki w postępowaniu Leonardo i tasowanie składu w sposób zwyczajnie nierozsądny - tak może postępować trener, który w klubie trochę już przeszedł, zespół zna jego koncepcję i nie zburzy stabilizacji paroma przetasowaniami. Wtedy można mówić o przetasowaniach i rotacji w składzie.
A u Leonardo jest po prostu burdel.

Jakoś nie wynagradzają mi tego jego bardzo rozsądne i na miejscu wypowiedzi na temat mercato. Co z tego, skoro w trzech meczach mamy trzy różne ustawienia i pięć różnych ustawień?
Leonardo miał wprowadzić powiew brazylijskiej fantazji, a na razie wprowadza powiew klinicznego szaleństwa.

EDIT: Na koniec 1:4 dla Bayernu osłabionego. Takiego wyniku nie wytłumaczy nawet gra Nestą w ataku, Ronaldinho na prawej obronie i w pięć minut po wyjściu z samolotu po podróży dookoła świata. Żenada.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2892

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 lip 2009, 22:45

Ale pojechaliśmy z Bayernem :lol: Granie z drużynami lepszymi w sparingach można zrozumieć, ale czego praktycznie co 2 dni :?: :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 lip 2009, 22:46

Nie ma to jak napawajace optymizmem wyniki druzyny w meczach przedsezonowych .
Jedyny plus tego meczu to tyle ze jutro zagramy o 18:30 bo do 20 to ja juz bym to rzucil w cholere , patrzec jak oni graja to nawet najwiekszemu milosnikowi bysie nie chcialo.
Ale co tam nie ma co sie spieszyc ,a na koniec sezonu zostaniemy w dupie.

Dobrze ktos tam na Ps powiedzal ze przegramy ten sezon przed rozpoczeciem ,taka dawka meczow w takim odstepie. A na dodatek jeszcze ten pieprzony spraing z Realem przed derbami , mogliby to odwolac i chociaz lipy kurna nie robic . Od razu widac ze jak tak dalej pojdzie to przegramy sezon juz na starcie i znowu emocje skoncza sie w pazdzierniku . Kura jak ja kocham te bezstresowe sezony :x

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 lip 2009, 23:13

Fajny sparing dzisiaj był. Co prawda gracze Milanu tylko stali i patrzyli jak Bayern klepie, ale fajnie sie to ogladało.

Ale w sumie nie po to wpadłem. Powodem dla ktorego piszę jest Flamini. Najwiekszy idiota na boisku dzisiaj, ja rozumiem rywalizacja o miejsce w składzie, powalczyc można, ale bez przesady. Robił te wślizgi jak pojebany i może tylko raz trafił w piłkę. A tak to mało co nie spowodował kontuzji Gomeza i Mullera tymi wejściami od tyłu. To najgosze wślizgi. Pojebało go czy co? Powinien sie cieszyc, ze to tylko towarzyskie spotkanie, bo normalnie dostałby czerwo.

A no i podziękujcie Buttowi za bramkę :wink:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 lip 2009, 8:54

O,polujemy na Higuaina...Dzeko,Huntelaar,Fabiano teraz Argentyńczyk...to się robi powoli zabawne - niedługo złożymy ofertę za każdego liczącego się napastnika w Europie - oczywiście bezskutecznie...

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 30 lip 2009, 9:27

Higuain jest nei do wyciągnięcia, w każdym razie dla Berlu i Galianiego

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 lip 2009, 12:06

Higuain jest nei do wyciągnięcia, w każdym razie dla Berlu i Galianiego
czy to mercato nie udowodnilo ci ze nie ma pilkarza nie do wyciagniecia??wiem ze jest mala szansa na sciagniecie Higuaina ale pisanie ze jest niedowyciagniecia jest bzdura.Ronaldo i Kaka tez byli niedokupienia.a Berlusconiego stac na kazdego pilkarza tylko sek w tym ze niechce wydawac kasy.tylko ze moze sie mu odmienic w kazdej chwili.

Dramatic
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 30 lip 2009, 12:48

No tak już widzę jak Berlu daje 25 mln za Higuaina czy to , że Perez go sprzedaję ...

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 30 lip 2009, 13:44

Chodziło mi o kwotę, jaką proponje Berlusconi. Jeżeli nie kupił Fabiano ze względu na kasę to jak wyobrażasz sobie płacenie dużych pieniędzy za Higuaina? Chyba, że Sylvio jest rzeczywiście chorągiewką na wietrze.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 lip 2009, 14:32

Chodziło mi o kwotę, jaką proponje Berlusconi. Jeżeli nie kupił Fabiano ze względu na kasę to jak wyobrażasz sobie płacenie dużych pieniędzy za Higuaina? Chyba, że Sylvio jest rzeczywiście chorągiewką na wietrze.
Luis Fabiano jest niechciany z kilku powodow.popiersze nie ma on poparcia u Lysego i Berlusconiego(wcale sie im nie dziwie bo nie jest bardzo dobrym pilkarzem), po drugie ma juz 29 lat wiec mija sie z nasza nowa polityka.Higuain natomoast byl naszym celem zanim Real go wykupil z River,jest mlody, ograny, strzela duzo bramek i nie zarzada kontraktu na pozimie 5 lub wiecej baniek na rok.dlatego suma 25 baniek wydaje sie duza ale zawodnik jest perspektywiczny i nie bedzie obciazal budzetu klubowego.

No tak już widzę jak Berlu daje 25 mln za Higuaina czy to , że Perez go sprzedaję ...
Real ma nadmiar napastnikow.Benzema, Higuan, Negredo, Ruud i Huntelaar, Raul.wydaje mi sie ze Pellegrini bedzie chcial zostawic jednego sepa sobie w druzynie(ktoregos z holendrow).dlatego uwazam ze ktos z dwojki Negredo/Higuain odejdzie.imo jezeli nadejdzie oferta w wysokosci 25 baniek za Gonzalo to Perez sie zgodzi, ale to tylko moje odczucie.Negredo wg mnie zostanie bo Florentino wspominal o wychowankach a Alvaro jest chyba jednym z waszych lepszych

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2425
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2009, 15:02

Real zostanie z 4 środkowymi napastnikami, ewentualnie 5. Kto zostanie na siłę nie będzie grał, proste. Nikt się pieprzyć nie będzie, piłkarze o tym wiedzą, a mundial tuż tuż. Więc taki Huntelaar może sobie kręcić nosem, ale do czasu.
mete pisze:Negredo wg mnie zostanie bo Florentino wspominal o wychowankach a Alvaro jest chyba jednym z waszych lepszych
Negredo w żadnym razie nie jest wychowankiem Realu, tylko canterano, to bardzo duża różnica :wink:

Trójka Ruud, Janek i Negredo jest do siebie bardzo podobna. Wszyscy trzej odejdą jeśli tylko pojawi się satysfakcjonująca wszystkich oferta.

Higuain obok Raula jest ostatnim napastnikiem, jakiego może się pozbyć Real. Więc jeśli on miałby odejść to na pewno nie teraz. Tak długo jak źródłem jest telewizja Veo/defensacentral tak długo nawet nie będę się tym przejmował i potraktuję to jako niesmaczny żart.

Zaprawdę powiadam wam - nie macie powodów do radości.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 30 lip 2009, 15:16

Negredo w żadnym razie nie jest wychowankiem Realu, tylko canterano
Z czystej ciekawości - o co chodzi?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”