ma sie od kogo chlopak uczycWy tu gadu gadu, a tymczasem Keirrison stworzy w przyszlym sezonie atak razem z Saviola W Benfice wyladowal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2009, 19:31
ma sie od kogo chlopak uczycWy tu gadu gadu, a tymczasem Keirrison stworzy w przyszlym sezonie atak razem z Saviola W Benfice wyladowal
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2009, 19:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2009, 19:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 15:09
Mentor
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 15:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 29 lip 2009, 16:12
Nie wierze w to. Może Barcelona miała w tym jakiś interes, bo na niego chętnych w La Liga znalazło by się z 10 klubów na czele pewnie z Atletico, Valencią, Sevilla czy Villarrealem. Tyle że z drugiej strony po co ogrywać rywalowi zawodnika ? Co innego jeżeli chodzi o te słabsze klubu. Weźmy pod uwagę Saragossę która chce jak najlepiej zaprezentować się po powrocie. Szukają napastnika i nie zainteresowali by się wypożyczeniem Keirrsona ? Albo Almeria która musi załatać dziurę po Negredo ? Nie wierzę w to że nie było chętnych w La Liga na jego roczne wypożyczenie.Mentor pisze:Pewnie, że wolelibyśmy go mieć na oku w La Liga, ale widocznie nie było zainteresowania.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 lip 2009, 16:26
pojawily sie plotki ze w ten sposob Barcelona zapewnila sobie prawo pierwokupu Angela Di Maria.Może Barcelona miała w tym jakiś interes
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 16:49
Oraz Davida Luiza. Też o tym czytałem. Może rzeczywiście coś w tym jest aczkolwiek prawo pierwokupu to za przeproszeniem gówno.mete pisze:pojawily sie plotki ze w ten sposob Barcelona zapewnila sobie prawo pierwokupu Angela Di Maria.
Może być jednym z głównych celów transferowych aczkolwiek osobiście uważam, że Cesc będzie wyżej na liście.Asteniu pisze:A z Aguero to o co chodzi ? Że w przyszłym sezonie u Was będzie ?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 29 lip 2009, 17:00
Jakoś do końca nie widzę Aguero w Barcelonie. Chodzi o pozycję dla niego. Niby mógłby zagrać w miejsce Heńka, ale to chyba nie do końca dla niego, zresztą mniejsza o to. Jest tutaj inna istotna sprawa, że jeżeli Barcelona chciała by go wyciągnąć to musiała by pobić swój rekord transferowy. Po drugie wiele zależy od sezonu w wykonaniu Atletico, jeżeli będzie progres tzn trzecie miejsce z nie dużą stratą do Barcy i Realu (kolejność przypadkowa) i w Lidze Mistrzów Atletico osiągnęło by 1/4 czy 1/2 to bardzo możliwe że sam Aguero będzie chciał zostać.Mentor pisze:Może być jednym z głównych celów transferowych aczkolwiek osobiście uważam, że Cesc będzie wyżej na liście.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 17:04
Trudno się mówiAsteniu pisze:Jest tutaj inna istotna sprawa, że jeżeli Barcelona chciała by go wyciągnąć to musiała by pobić swój rekord transferowy.

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 29 lip 2009, 17:16
Bardziej myślałem o 1/4, ale 1/2 też jest możliwa, przy odrobinie szczęścia. Jednak przy odrobinie braku szczęścia można nie wyjść z grupy. Po pierwsze to Atletico musi awansować do LM, po drugie jak już awansuje to będzie w 4 lub 3 koszyku, co nie wróży łatwej grupy. W tym sezonie byli blisko 1/8 (choć patrząc na ich grę to bardzo daleko). Patrząc że klub się musi rozwijać i stawiać sobie coraz to nowe cele to w nadchodzącym sezonie celuje w trzecie miejsce w lidze, co najmniej 1/4 LM i fajnie by było wygrać CdR, ale póki co za wcześniej na życzenia.Mentor pisze:Jakby Atletico osiągnęło półfinał Ligi Mistrzów to może i rzeczywiście chciałby zostać, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w taki sukces Waszej ekipy
Wystarczy że będzie numerem 2 lub 3 i już transfer może być blisko, bo wiadomo że opcja 1 i 2 może nie wypalić.Mentor pisze:Na pozycji Henryka mógłby moim zdaniem dać radę, ale tak jak wspominałem wcześniej - raczej nie będzie priorytetem.
Jakoś nie chcę mi się wierzyć że znowu wydacie tyle kasy na jednego zawodnika, no chyba że się kogoś drogiego pozbędziecie, ale to raczej nie możliwe.Mentor pisze:Trudno się mówiPrędzej czy później i tak zostanie pobity a przecież nie przestaniemy przeprowadzać transferów. Przypominam, że za rok mamy wybory. Sandro na pewno pokusi się o jakiegoś cracka z prawdziwego zdarzenia.
Póki co droższy nie będzie, chyba że mu podsuną nową umowę do podpisania, ale to raczej nie możliwe. Póki co Forlan ma podpisać nową.Mentor pisze:Inna sprawa, że raczej droższy niż 65 mln euro nie będzie.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 17:56
Asteniu pisze:Patrząc że klub się musi rozwijać i stawiać sobie coraz to nowe cele to w nadchodzącym sezonie celuje w trzecie miejsce w lidze, co najmniej 1/4 LM i fajnie by było wygrać CdR
Zapewne będzie w czołówce. Zwłaszcza, że Sandro lubi zawodników z Ameryki Południowej.Asteniu pisze:Wystarczy że będzie numerem 2 lub 3 i już transfer może być blisko, bo wiadomo że opcja 1 i 2 może nie wypalić.
Przypominam również o tym, że choćbyście nie wiem jak liczyli to z klubowej kasy na Zlatana poszło 45 mln mln euro a nie 60 czy 70. Nie musieliśmy nawet kredytu braćAsteniu pisze:Jakoś nie chcę mi się wierzyć że znowu wydacie tyle kasy na jednego zawodnika
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 29 lip 2009, 18:58
A co myślisz że napisze że w tym roku liczę na walkę o udział w Lidze Europejskiej ? Nie pisze, co Atletico na pewno osiągnie, tylko jaki ja cel stawiam przed nimi. Co roku w Atletico jest coraz lepiej, więc normalne że w miarę jedzenia apetyt rośnie. Już zostało zapowiedziane że w tym sezonie Atletico bardziej przyłoży się do CdR, bo chcą w końcu coś wygrać. Co z tego wyjdzie zobaczymy.Mentor pisze:Asteniu pisze:Patrząc że klub się musi rozwijać i stawiać sobie coraz to nowe cele to w nadchodzącym sezonie celuje w trzecie miejsce w lidze, co najmniej 1/4 LM i fajnie by było wygrać CdR
Grubo naprawdę. Definicja optymizmu.
Mentor pisze:Przypominam również o tym, że choćbyście nie wiem jak liczyli to z klubowej kasy na Zlatana poszło 45 mln mln euro a nie 60 czy 70. Nie musieliśmy nawet kredytu brać
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2009, 19:07
Ehhh...Asteniu pisze:Choć będąc dokładnym to można powiedzieć że z drugiej strony stracili z 30 mln euro (o ile ktoś by się znalazł chętny na Eto'o, a z tym chyba by nie było problemów).
Liczyłem po prostu na bardziej stonowany scenariusz. Walka o trzecie miejsce w lidze (łatwo nie będzie), walka o wyjście z grupy w LM (łatwo nie będzie) i namieszać jak najbardziej w Pucharze Króla.Asteniu pisze:A co myślisz że napisze że w tym roku liczę na walkę o udział w Lidze Europejskiej ?
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio