Przepiękna bramka Jakuba Wilka (może na youtubie się zobaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 30 lip 2009, 19:15
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 19:21
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 30 lip 2009, 19:24
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 19:30
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 30 lip 2009, 19:41
BERGKAMP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 20:08
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lip 2009, 20:22
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 30 lip 2009, 20:50
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 lip 2009, 13:22
Widocznie liga norweska ostatnio slabo sobie radzi. Rosenborga gdzies znikl, Valerenga tez. Słaba liga.Killerbean pisze:6-1 na wyjeździe z badź co bądź vice mistrzem Norwegii .
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 31 lip 2009, 14:41
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 lip 2009, 15:00
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 lip 2009, 15:29
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 lip 2009, 15:55
Zieliński do momentu az nie zacznie wprowadzać swoje pomysły do taktyki jest OK. Jak wymysli sobie ustawienie jak w Polonii to LEch padnie dość łatwo. 4-4-2 to jest ideal na polskie warunki. Nie trzeba do tego byc wybitnym trenerem z Holandii.Wilmore pisze:Nie, nie jestem zaskoczony, wystarczyłoby spojrzeć na klasę rywala w tym sezonie i jego problemy, by spodziewać się takiego wyniku po Lechu prowadzonym przez drugiego co do umiejętności polskiego trenera - zawsze w Zielińskiego wierzyłem i cholernie się cieszę, że ten zaczyna udowadniać, że jego opinia w środowisku nie wzięła się z sufitu.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 lip 2009, 19:01
Ty po każdym meczu wiesz, że tak właśnie miało być. Wiedziałeś, że Levadia wyeliminuje Wisłę, wiedziałeś, że Lech pojedzie wicemistrza Norwegii i, że kibice Legii będą się awanturować z policją w Kopenhadze. Jakbyś jeszcze nie wiedział, to Pan Bogusław Błędowski jest winowajcą tego zamieszania, ale szkoda pisać, bo Onet prawdę Ci powieWilmore pisze:Nie, nie jestem zaskoczony, wystarczyłoby spojrzeć na klasę rywala w tym sezonie i jego problemy, by spodziewać się takiego wyniku po Lechu prowadzonym przez drugiego co do umiejętności polskiego trenera - zawsze w Zielińskiego wierzyłem i cholernie się cieszę, że ten zaczyna udowadniać, że jego opinia w środowisku nie wzięła się z sufitu.
Lech ma taki skład, że spokojnie może wygrywać, wykorzystali do perfekcji słabość rywala, chwała im za to. Porównania do Levadii litościwie oszczędzę, autor sam się wystawia na śmieszność.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 lip 2009, 19:53
Jego pomysły akurat są super, ale co poradzisz, jeśli ustawienie taktyczne jest zbudowane pod żelgwiazdkę Polonii (Majewskiego), któremu nagle odechciewa się grać.Zieliński do momentu az nie zacznie wprowadzać swoje pomysły do taktyki jest OK.
To samo w takim razie można powiedzieć o Polakach - ale w polskim zaścianku opinia o słabej Estonii przetrwa pewnie nawet seryjne klęski z zespołami z tego kraju.Levadia, nie wiem co to za zespoł jak i cała liga estonska. Chlopaki sa ciut wyżej niz amatorzy z Wysp Owczych.
Radzę Ci czytać również to, co piszę przed meczem, bo wtedy łatwo zweryfikować czyjeś oczekiwania, a nie w ten sposób się wygłupić.Ty po każdym meczu wiesz, że tak właśnie miało być.
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio