liga katarska - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 19:36

RoRo pisze:Dobrze, że Hierro wrócił z Kataru do Europy, ale słyszałem, że chcą z niego w Boltonie zrezygnować. Może powinien go wziąć Real ?? Na pewno by lepiej grał na srodku od Samuela :D:D:D:D:D:
no i by karne strzelal

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 19:39

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Dobrze, że Hierro wrócił z Kataru do Europy, ale słyszałem, że chcą z niego w Boltonie zrezygnować. Może powinien go wziąć Real ?? Na pewno by lepiej grał na srodku od Samuela :D:D:D:D:D:
no i by karne strzelal
A karne to on strzelać potrafi tylko juz pewnie z kondychą by siadał, ale ja myśle, że w takim powiedzmy Albacete to by go przyjęli z otwartymi ramioami i całowaliby mu nogi.. A jak to nie zakończyć kariery w ojczyźnie ?? :D:D:D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 20:44

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:
no i by karne strzelal
A karne to on strzelać potrafi tylko juz pewnie z kondychą by siadał, ale ja myśle, że w takim powiedzmy Albacete to by go przyjęli z otwartymi ramioami i całowaliby mu nogi.. A jak to nie zakończyć kariery w ojczyźnie ?? :D:D:D
nie jednego napstnika ligi hiszpanskiej by bez trudu zatrzymakl

superges
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 09 wrz 2005, 15:04

Witam;
Piszecie że zatrudniają tylko staruszków hmmm ja mam 18 lat i jestem bardzo bliski wyjazdu do jednego z tamtejszych klubów.
A stadiony mają bardzo wypasione.
Trzymajcie za mnie kciuki a już niedługo może napisze do was z Kataru i napisze wam jak jest naprawde :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”