Mulder teraz w Californication wiec ta zagadka pozostanie nierozwiazana.Kaski pisze:Ale boli mnie jedno... czego gdy Juve się o niego starało to od razu zostało odesłane z kwitkiem, a Liverpool po paru dniach go ma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 sie 2009, 23:08
Mulder teraz w Californication wiec ta zagadka pozostanie nierozwiazana.Kaski pisze:Ale boli mnie jedno... czego gdy Juve się o niego starało to od razu zostało odesłane z kwitkiem, a Liverpool po paru dniach go ma
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 sie 2009, 23:09
Wolałbyś oddać Giovinco Interowi czy wysłać wpizdu do Anglii żeby nie pomagał rywalom w lidze?Kaski pisze:tak, bo Juve o ile dobrze pamiętam to bardzo się o niego starało i to przez długi czas...
RealFan wytłumacz mi to...
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 05 sie 2009, 23:17
Kaski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2009, 23:19
Przecież to dość oczywiste. Maciek już podał przykład, ale i tak krótko napiszę. Juventus jest jednym z głównych rywali Romy w lidze i wzmacnianie go nie jest w ich interesie. To nie jest kwestia pieniędzy. Co innego gdyby oddali ważnego dla siebie piłkarza do Palermo, a co innego do Juventusu czy Milanu, a jeszcze co innego do takiego Liverpoolu, z którym mogą się ewentualnie spotkać tylko w CL.Kaski pisze:RealFan wytłumacz mi to...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 05 sie 2009, 23:22
RealFan pisze:Przecież to dość oczywiste. Maciek już podał przykład, ale i tak krótko napiszę. Juventus jest jednym z głównych rywali Romy w lidze i wzmacnianie go nie jest w ich interesie. To nie jest kwestia pieniędzy. Co innego gdyby oddali ważnego dla siebie piłkarza do Palermo, a co innego do Juventusu czy Milanu, a jeszcze co innego do takiego Liverpoolu, z którym mogą się ewentualnie spotkać tylko w CL.Kaski pisze:RealFan wytłumacz mi to...
Kaski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 sie 2009, 23:23
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 sie 2009, 23:24
My wykorzystaliśmy klauzulę i Viola nie miała nic do gadania w tej sprawie.Kaski pisze:[
Fajnie, fajnie...
skoro takie myślenie, to oznacza, że Fiorentina jest głupia bo oddała nam Melo zamiast Arsenalowi...
taki sam przykład...
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sie 2009, 23:28
No właśnie. A 23 bańki piechotą nie chodzą. Tym bardziej w waszej sytuacji.Yukasz pisze:Mimo że Albert to połamaniec i wieczny talent
Czyżbyś zaczął postrzegać świat na biało-czarno (Yukasz pisze:PS3 Sensi vafanculo
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 05 sie 2009, 23:30
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 sie 2009, 23:31
Nie ma co płakać nad Aquilanim. W obecnej sytuacji zdecydowanie bardziej potrzebny jest nam zawodnik na typowego DM-a i takiego otrzymaliśmy. Do tego z naszym szczęściem do kontuzji to wychowanek Romy skumplowałby się szybko z Zebiną i Camorem a po co ma się zadawać z boiskowymi bandytamiKaski pisze:Nie mam więcej argumentów![]()
niech wam będzie, wygraliście![]()
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 sie 2009, 23:38
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 06 sie 2009, 0:02
Nie, teraz nie mam po co płakaćmaciek_88 pisze:Skąd masz 23? Dotąd czytałem o kwocie 18-20 milionów euro. Ciekaw jestem po prostu.
Nie ma co płakać nad Aquilanim. W obecnej sytuacji zdecydowanie bardziej potrzebny jest nam zawodnik na typowego DM-a i takiego otrzymaliśmy. Do tego z naszym szczęściem do kontuzji to wychowanek Romy skumplowałby się szybko z Zebiną i Camorem a po co ma się zadawać z boiskowymi bandytamiKaski pisze:Nie mam więcej argumentów![]()
niech wam będzie, wygraliście![]()
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 sie 2009, 0:23
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2009, 1:39
Kupiony został za 20 mln. ale funtów, a nie euromaciek_88 pisze:Skąd masz 23? Dotąd czytałem o kwocie 18-20 milionów euro. Ciekaw jestem po prostu.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 sie 2009, 13:12
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio