Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1040

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 05 sie 2009, 22:34

Mam pytanko co do transferu Ronaldo.
Ile Sporting CP dostał z transferu Ronaldo do was?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 sie 2009, 20:54

Kto to jest ten Granero. Nie ogladałem specjalnie spotkań Getafe, a jesli juz to w zyciu nie zapadł mi w pamięć. Teraz podobno mial niezłe spotkania sparingowe, ale WTF spowodowało, ze ktoś mogl napisać coś takiego:

Sergio B , rozumiem chlopak ma znajomości w Barcelonie i dostaje tam sznase , nawet wladze robia z niego wladze z tych znajomosci . Ale zeby jego ojciec nawet siegał do Reprezentacji ;O . Przeciez on jest przereklamowany , powinien grac w jakiejs osasumie na lawce albo nie w LaLiga i do tego w Reprezentacji Hiszpani . Przeciez nawet Granero jest od niego lepszy , nie mowie ze Granero nalezy sie kadra po 3 wystepach w meczach towarzyskich , ale jak nie maja kogo powolywac i biora Sergio B to ja juz wiem czego w kadrze nie gra Raúl :/

Czym dalej rozwija sie ta wypowiedz jest smieszniej, koniec the best. Jedyny moment kiedy wchodze na rm. to oczywiscie powołania. :lol:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 sie 2009, 20:57

Rozumiem, że wśród kibiców Barcelony nie ma pokemonów, których cytaty byłyby ozdobą złotych ust?
Ostatnio zmieniony 06 sie 2009, 21:06 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 sie 2009, 21:55

maciek_88 pisze:Rozumiem, że wśród kibiców Barcelony nie ma pokemonów, których cytaty byłyby ozdobą złotych ust?
Nie chodzi o to, chcialem poprostu wiedzieć czy grono piszacych te komentarze ma jakies podstawy do tego. Nie ogladałem goscia za czesto w akcji i jest dla mnie anonimowa postacia. To, ze mowi sie o nim w temacie reprezentacji to zadna nowość.
De la Reda pameitałem ze psotkan w Getafe np i jego powolanie/a mnie nie dziwilo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2009, 22:49

Samo porównywanie Granero i Busquetsa jest nienormalne, bo grają na innych pozycjach.

Skoro już nie kojarzysz Estebana, to cóż mogę napisać. Napiszę tylko, że jest wszechstronny i niezwykle inteligentny na boisku, a resztę sam możesz zobaczyć przy okazji któregoś z najbliższych dwóch spotkań, których ja niestety przez działania siły wyższej nie obejrzę :?

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 08 sie 2009, 2:26

niezła pierwsza połowa,debiuty narazie raczej na plus, podobają mi się dziś Metze i Albiol, z przodu kilka na prawdę dobrych akcji, czekamy na Xabiego

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 08 sie 2009, 12:01

Dobry mecz w naszym wykonaniu, warto bylo isc spac troche pozniej. Wreszcie stale fragmenty nie byly dla nas zagrozeniem. Podobal mi sie Benzema, ktory czesto schodzil do skrzydla i wymienial podania z CR9 i Kaka. Tak na dobra sprawe to Raul gral na szpicy, co zaowocowalo dwoma trafieniami. Ogolnie nasza ofensywa wspolpracowala dosc dobrze, co napawa optymizmem. Sa jeszcze 4 mecze do startu ligi, wiec z kazdym kolejnym zrozumienie bedzie wieksze. Co do nowych, Albiol bardzo pewnie; Xabi troche schowany, ale dal kilka dobrych pilek. Szkoda, ze Arbeloa nie zagral w drugiej polowie na lewej obronie. Na prawej swoje robil, ale to na lewej mamy wieksze potrzeby i powinien byc tam probowany. Oby Drenthe sie za bardzo nie przyzwyczail do tej pozycji... Stracona bramka imo obciaza konto Jurka, ktory zle sparowal strzal gracza Toronto.
Mam nadzieje, ze w Waszyngtonie caly mecz zagraja Garay i Pipita, ktorzy dzisiaj w ogole nie pojawili sie na boisku.

<---- dla tych, ktorzy zaspali

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 sie 2009, 21:56

Obecność Drenthego w pierwszym składzie, niemalże każdego meczu okresu przygotowawczego zapewne jest podyktowana chęcią zaprezentowania go w celu znalezienia odpowiedniego kontrahenta na transfer Holendra.
Ja przynajmniej nie widze innej opcji . Ten gościu nie pasuje do tej drużyny, i gdyby nie ten gol z Sevillą to pewnie już by go w Madrycie nie było.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 09 sie 2009, 22:13

Nie wiem co Drenthe musiał by zagrać, żeby wreszcie nie było takich dennych komenatrzy. Mial dzisiaj conajmniej dwie świetne wrzutki i jedno abrdzo dobre rozciagniecie gry. pokazuje sie na skrzydle.
Dzisiaj jest lepszy niz Arbeloa, podobno z Toronto bylo to samo

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 sie 2009, 22:31

Tez nie rozumiem narzekan na Drenthego, zupelnie nie przypomina gracza z zeszlego sezonu, in plus.

Podanie Granero do Robbena przy golu nr2 - mistrzostwo. Pomyslec, ze chlopaka od biedy sciagnielismy za te pare baniek, beda z niego ludzie. Sneijder przy nim naprawde blado wypada, kto by pomyslal.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 09 sie 2009, 22:33

Z Toronto grał całkiem dobrze. Dzisiaj oglądałem mecz tylko fragmentami(tzn pierwszą połowę) i też grał całkiem nieźle. Higuain miał całkiem niezłą okazję lecz niestety nie strzelił. O reszcie się nie wypowiadam bo mnie mogę znaleźć normalnego linku.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 sie 2009, 22:40

Tutaj fajnie sie oglada.

Robben bardzo ladna bramka, zaskakuje mnie jeszcze bardziej Granero, wiedzialem ze chlopak ma dobra technike, podania czy fajna kontrole nad pilka, ale nie spodziewalem sie po nim ze tyle widzi na boisku.

O, i widze ze Pellegrini sprawdza Pepego na dmf, ciekawe - w reprze tak grywal, w Realu go tu jeszcze nie widzialem.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 09 sie 2009, 23:01

dzięki cru za link. Rzeczywiście można było oglądać. Widziałem tylko trzecią bramkę. Świetnie podanie a Robben to już mistrzostwo. Wynik cieszy a jeszcze bardziej cieszy całkiem niezły styl. W końcu piłkarze Realu mają jakiś pomysł. Widać, że z meczu na mecz współpraca wygląda coraz lepiej. Szkoda tylko, że Raul nieczysto trafił w piłkę bo mogło być 4-0 ;]

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sie 2009, 23:32

peepe pisze:Mial dzisiaj conajmniej dwie świetne wrzutki i jedno abrdzo dobre rozciagniecie gry.
Fajnie, tyle ze to nie zmienia faktu ze obronca jest slabym. Na tle druzyn, przeciwko ktorym obecnie gramy prezentuje sie przyzwoicie, ale La Liga czy Liga Mistrzow to inna bajka. Royston jest szybki i czasem wyjdzie mu wrzutka. To za malo na pierwszy sklad Realu, szczegolnie na lewej obronie. Dziwie sie, ze Pellegrini nie sprawdza Arbeloy na tej pozycji.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 sie 2009, 0:02

Nie chodzi mi konkretnie o ten jeden mecz, lecz o charakterystykę ogólną tego piłkarza.
Zamiast Drenthe już wolałbym M.Torresa na lewej obronie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”