Gra jednym napastnikiem... - Strona 3

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 20:02

Więc grając systemem z tytułu Barca ma kilka rozwiazań :D :arrow:

=================Saviola=================

=====Ronaldinho===============Riquelme=========

:arrow:

===============Eto'o================

====Ronaldinho============Deco=========

Ale ja bym chciał tak :arow:

====================Eto'o=====================

========Ronaldinho===============Riquelme===========

Trójkąt dryblerów i wszytko jasne :D:D:D::D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 20:30

a moz tak kwadracik hehe albo pieciokat taki diament wiec byloby tak eto w przodzie na prawej giuly na lewej deco a na lewej ale blizej eto i sirodka ronaldinho a tak samo po prtawej jak on riquelme

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 mar 2005, 20:35

Też ciekawie, ale Nie wiem jakby dawał sobie rade po lewej Deco... Tam by pasował Rothen z PSG i on z Giulym po skrzydłach to byłoby coś :D:D:D:D:D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 mar 2005, 20:48

RoRo pisze:Też ciekawie, ale Nie wiem jakby dawał sobie rade po lewej Deco... Tam by pasował Rothen z PSG i on z Giulym po skrzydłach to byłoby coś :D:D:D:D:D
musialem gdzies go wystawic i tam wyszlo jakos tak

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 4:32

sly_FCI pisze:I takim dziwnym sposobem przeszlismy do tematu barcy :P Na moje Riquelme nie wroci bo w barcy dostal szanse i jej nie wykorzystal a Rijjkard ciekawe czy go bedzie chial w koncu, ma wieksze gwaizdy na tej pozycji, Saviola ma przed soba ciekawa przyszlosc wiec moze
osobiscie mam nadzieje, ze barce bedzie prowadzil berdziej kompetentny czlowiek niz rijkaard!!! riquelme i saviola w bary juz nie pograja.

a co do jednego napastnika, to jeszcze nikt sie nie ustosunkowal do mojego zdania, a chetnie, w przypadku polemiki, bym podyskutowal na ten temat. co, w przypadku inteligentnego rozmowcy, mogloby byc interesujace.

p.s. choinka sie gra dobrze, ale to ustawienie jest falszywe. i tak badziej ofensywne sa skrzydla

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 mar 2005, 9:11

A pamietacie jak Janas gral 1 napastnikiem :) i to z Rasialdo z przodu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 mar 2005, 10:35

serek408 pisze:A pamietacie jak Janas gral 1 napastnikiem :) i to z Rasialdo z przodu
Nie no to kompetny niewypał. Rasiak jest słaby technicznie i dość wolny, nie sprawdziłby sie sam w ataku. Ale głową gra dobrze bo dużo strzela, ale i tak sam nie dałby rady :D

Wogóle w Polsce nie ma takiego napastnika co by mogl sam grac w ataku :/

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 13 mar 2005, 11:20

zawdi pisze:
sly_FCI pisze:I takim dziwnym sposobem przeszlismy do tematu barcy :P Na moje Riquelme nie wroci bo w barcy dostal szanse i jej nie wykorzystal a Rijjkard ciekawe czy go bedzie chial w koncu, ma wieksze gwaizdy na tej pozycji, Saviola ma przed soba ciekawa przyszlosc wiec moze
osobiscie mam nadzieje, ze barce bedzie prowadzil berdziej kompetentny czlowiek niz rijkaard!!! riquelme i saviola w bary juz nie pograja.

a co do jednego napastnika, to jeszcze nikt sie nie ustosunkowal do mojego zdania, a chetnie, w przypadku polemiki, bym podyskutowal na ten temat. co, w przypadku inteligentnego rozmowcy, mogloby byc interesujace.

p.s. choinka sie gra dobrze, ale to ustawienie jest falszywe. i tak badziej ofensywne sa skrzydla
Ale dopiero w tym sezonie gdy klub prowadzi Rijkaard zespol mial wyniki, w LM sie liczyl w lidze jest pierwszy ~!! czego mozna chciaec wiecej, wybacz ale wedlug mnie, Barca ma jednego z leszych trenerów

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 13 mar 2005, 11:29

zawdi pisze:

Smieszne to jest, Zawdi moze ty jestes taki kompetentny i poprowadzisz Barce?? mysle ze Franek ci na pewno ustapi po tym co zrobil dla Barcy w tym sezonie, osobiscie Barca mi jest obojetna bo kibicuje innemu zespolowi Primera, ale to niewazne, chlop wykonal jeszcze w tamtym sezonie niezla robote podnoszac Barce z dolka a w tym sezonie to juz nie mowie bo przeciez Primera jest juz raczej wygraną Barcy, nie wiem po co zmieniac trenera, ktory prowadzi zespol do mistrzostwa??

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 13 mar 2005, 11:34

pulsar83 pisze:
zawdi pisze:

Smieszne to jest, Zawdi moze ty jestes taki kompetentny i poprowadzisz Barce?? mysle ze Franek ci na pewno ustapi po tym co zrobil dla Barcy w tym sezonie, osobiscie Barca mi jest obojetna bo kibicuje innemu zespolowi Primera, ale to niewazne, chlop wykonal jeszcze w tamtym sezonie niezla robote podnoszac Barce z dolka a w tym sezonie to juz nie mowie bo przeciez Primera jest juz raczej wygraną Barcy, nie wiem po co zmieniac trenera, ktory prowadzi zespol do mistrzostwa??
Zresza absolutnie sie z toba zgadzam co wynika z postu mojego powyzej, widac niektorzy chca jeszcze wiecej ale nie weim co jeszcze mozna wymagac od Barcy. Kiedy ostatnio Barca miala taki sezon bo ja sobie nie przypominam!!!!!!!!!!!!??

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 12:38

barca gra sama!! ma takich zawodnikow, ze praktycznie gra sama. nie wiem czy ogladasz mecze barcy, pewnie nie. wyniki nie mowia wszystkiego! w grze barcy widac duzo bledow taktycznych, co jest wina tylko trenera!! widac to w wielu meczach, to sa bledy, ktore ja dostrzegam, a dopiero sie ucze taktyki (swoje droga juz sporo wiem :D ). barca gra bardzo dobrze, ale z lepszym trenerem gralaby jeszcze lepiej. wiadomo, ze kazda druzyna popelnia bledy i nie da sie wszystkich wystrzec, ale bledy barcy sa do naprawy. gdyby ich nie bylo ten sezon by byl w calosci wygrany przez barce, doslownie nikt by nie mial najmniejszych szans.
pulsar - druzyny poprowadzic nie moge, bo nie mam na to wymaganych papierow. poza tym nie wydaje mie sie by frank tak latwo mi ustapil mi miejsca :wink:
barca ci jest obojetna!! a ja jestem fanatykiem, kazdy ich mecz ogladam raz + pozniej drugi raz tyle, a nawet wiecej, analizujac!! z wynikow nie widac wszystkiego!!! jak jest ci obojetna, to nie mozesz za duzo wiedziec o ich grze.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2005, 13:07

Zawdi masz sporo racji ale jednak nie ze wszystkim się zgadzam. Prawdą jest to, że Barca popełnia bardzo dużo prostych, taktycznych błędów za co winić można trenera. Prawdą jest także to, że nie zawsze podejmuje trafne decyzje dotyczące zestawienia pierwszego składu, zmian podczas meczu i zmian taktyki podczas meczu (ale to może tylko moje zdanie). Tak czy inaczej jednak Rijkaard nie pracuje jeszcze w Barcy tak długo a wyniki są niezłe. Owszem jest to w 90% zasługa piłkarzy ale nie wydaje mi się aby Frank był złym (czy też za słabym) trenerem. Potrzeba włożyć jeszcze trochę pracy może po prostu. Oczywiście jest bardzo wielu lepszych trenerów ale ja jeszcze bym Mistera nie przekreślał. Chociaż pewnie znalazłby się nie jeden chętny do poprowadzenia Barcy. Gdyby udało się wyeliminować te częste błędy to byłoby cudownie. Cała Europa dla Barcy wtedy :D Zobaczymy jakie decyzje zostaną podjęte po sezonie.

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 13 mar 2005, 13:59

Zawdi zapominasz chyba ze Barca to zespol glownie skupiajacy sie na ofensywie a bledy ich glownie widoczne sa w obronie jak to ma miejsce zwykle w lidze hiszpanskiej gdzie glownie gra sie widowiskowo i ofensywnie (poza kilkoma wyjatkami) mysle ze bledy obronne Barcy mozna wyeliminowac kupujac jakis dobrych obroncow albo jednego zeby trzymal defensywe i ustawil to jak nalezy, Barca gra sama bo ma takich zawodnikow ktorzy sami moga zdecydowac o wyniku a Franek mysle jest dobrym trenerem i skoro tak zespol ustawil majac do dyspozycji takich a nie innych zawodnikow to i tak dobrze mu idzie i na razie nie widze sensu zeby go zmieniac, nie jest powiedziane ze jak przyjdzie jakis slynny dobry trener to gracze beda go sluchac i przestana grac sami, pewnie bedzie podobnie, trzon zespolu zostanie na murawie i czasem sami beda decydowac o wyniku.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 14:58

o niczym nie zapominam. to, ze druzyna gra bardzo ofensywnie, nie przeszkadza temu, by grala lepiej w obronie. obrona nie jest zla jezeli chodzi o pilkarzy, tylko zla jest gra obronna calego zespolu. to powinien ustawic trener.
kupno obroncy sprawy nie zalatwi. spojrz na najlepiej broniace druzyny w europie. to nie zalezy od zawodnikow, tylko od obrony zespolowej. poza tym zawodnicy sa dobrzy, jak cofnac marqueza na obrone. wolalbym jakby kupili pivota.
majac do dyspozycji takich a nie innych zawodnikow. czy uwazasz ze to jest zly sklad, bo ja uwazam ze najlepszy. watpie by zawodnicy nie sluchali trenera, to niemozliwe. gramy zle w obronie, bo trener nie nauczyl nas dobrze bronic. zawodnicy niech sobie decyduja o wyniku, bardzo dobrze, chodzi mi glownie o obrone!!

niggaz - rijkaard jest niedoswiadczonym trenerem. jego kariera jest uboga. nie wiem czy to byl dobry pomysl zatrudnianie go. wyniki sa dobre, ale ja osobiscie uwazam, ze bylyby dobre z czy tez bez rijkaarda. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze o zmianie trenera nie ma mowy. jak wygramy lige to jest oczywiste, ze trenera zmienic nie mozna. kwestia jest taka, ze wedlug mnie ta druzyne stac na duzo wiecej!!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 mar 2005, 15:24

zawdi pisze:niggaz - rijkaard jest niedoswiadczonym trenerem. jego kariera jest uboga. nie wiem czy to byl dobry pomysl zatrudnianie go. wyniki sa dobre, ale ja osobiscie uwazam, ze bylyby dobre z czy tez bez rijkaarda. oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze o zmianie trenera nie ma mowy. jak wygramy lige to jest oczywiste, ze trenera zmienic nie mozna. kwestia jest taka, ze wedlug mnie ta druzyne stac na duzo wiecej!!!
Tutaj się zgadzam. Barcelonę naturalnie stać na dużo więcej. Z takim składem Liga Mistrzów jest jak najbardziej osiągalna i wogóle gra Barcy mogłaby być jeszce trochę lepsza bo wcale nie grają tak dobrze w każdym meczu. Kiedy przychodził Rijkaard nie było chyba tak wielu chętnych do objęcia Barcy bo gdyby byli to pewnie trenerem zostałby ktoś inny. Tak czy inaczej może Mister jeszcze będzie w stanie coś poprawić. Jeśli nie to trochę lipa bo nie odejdzie napewno po sezonie a drużyna musi grę poprawić jeśli w następnym sezonie chce walczyć o więcej.
A wracając jeszcze do wyboru Rijkaarda jako trenera to ciekaw jestem czy były jakieś inne ciekawe opcje. Katalonia lubi Holendrów więc Mister miał pewnie ułatwione zadanie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”