Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 sie 2009, 22:26
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 sie 2009, 22:29
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2009, 0:30
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 sie 2009, 0:56
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juventino23 » 10 sie 2009, 11:27
Juventino23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 sie 2009, 11:39
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2009, 11:40
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2009, 16:38
Juventino23 pisze:Ale za 2mln?
Snipp_ pisze:Ile byś dał?
Tak tylko, teraz wychodzi, ze to jedynie 1,4mln czyli w sumie smieszne pieniadze biorac pod uwage fakt, iz jeszcze soba jakams klase prezentuje, doswiadczenie moze sie przdac a grac moze jeszcze prznajmniej 2lata... na poczatku wkurzylk mnie ten transfer ale... po przemysleniu za taka kase nikogo lepszego sie nie znajdzie... a teraz czas na srodek obrony(L)oczkerson pisze:Cena adekwatna
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2009, 16:55
Jak się mnie czepiasz to mogę wtrącić że w tych slowach bardziej niż o wartość gracza, chodzi mi o to że Zanetti jest bardzo przydatny, duzo bardzijej niż 2 mln, nawet jeśli ze względu na wiek jest tyle wart. Poprostu w pewnym wieku graczy sprzedawać nie ma sensu.Młody nie jest i w pierwszym squadzie by nie grał, ale taka alternatywa to skarb. Jak widać skarb warty 2 mln euro
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juventino23 » 10 sie 2009, 21:57
Juventino23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 sie 2009, 14:59
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 sie 2009, 15:42
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2009, 17:47
To nie do końca tak było, Zanetti chciał 3-letniego kontraktu którego nie mógł dostać. Może i chciał zostać ale po sezonie i tak by odszedł. Ja tam bym go zostawił, nigdy nie narzekał, a jak jest w formie to potrafi grać. Pamiętam mecz z Lazio w Rzymie i dwie jego asysty po 50 metrowych podaniach.Zapewne czytaliscie dzisiejszy wywiad Cristiano Zanettiego z GdS. Wyglada jednak na to, ze zawodnik nie odszedl z wlasnej woli.
Tego to chyba w Turynie nikt głośno nie mówi. Żeby się Zebina połamał? O nie, ma być zdrowy i basta.snipp pisze:Mam tylko nadzieję, że Zebina się nie połamie bo zostać z rzeźnikiem Grygerą i niepewnym Caceresem nikomu bym nie życzył.
Z tym faktycznie jest kiepsko ale ja tam bym nie dramatyzował. Jeszcze się chłopaki nastrzelają, mam nadzieję, że już w piąteksnipp pisze:Martwi mnie także forma napastników. Cała czwórka reprezentuje w tym momencie śmieszny poziom wystarczający może na Catanię, ale na Inter czy Milan już chyba nie (chyba, że w Milanie będzie grał Onyewu).
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 12 sie 2009, 19:56
To nie do końca tak było, Zanetti chciał 3-letniego kontraktu którego nie mógł dostać.
Secco powiedział, że Zanetti prosił o przedłużenie kontraktu o trzy lata: "Oczywiście, brawo. Kolejny absurd. Nigdy nie prosiłem o nic Secco, bo wiedziałem, że nie ma zamiaru przedłużać ze mną kontraktu. Trzy lata?! Nie mówiliśmy o tym. Powiedział, że miałem problemy ze zdrowiem? Myślę, że nie byłem jedynym piłkarzem, który w ubiegłym sezonie borykał się z kontuzjami. Jeśli to było problemem można było przedłużyć kontrakt o rok.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 12 sie 2009, 22:45
Kaski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio