A co do Liverpoolu, to ja widziałem jak w zeszłym sezonie ratował ich i Stevie, i Torres, i Kuyt, i Benayoun i tak całą kadre można wymienić

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 sie 2009, 11:32
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 12 sie 2009, 12:34
Elfin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 sie 2009, 12:54
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2009, 13:37
Czy aż tak trudno zrozumieć, że z drużyn aspirujących do Mistrzostwa mają największe dziury? Jesli również weźmiemy pod uwagę dużo słabszą ławkę rezerwowych AFC w porównaniu do CFC i United, to mamy obraz drużyny, która nie powinna włączyć się do walki o majstra. Tak wygląda sytuacja na tą chwilę. Futbol jednak ma to do siebie, że potrafi zaskakiwać. Najlepiej wiedzą o tym fani United. Nie chcę już cofać o 10 i więcej lat, ale wszyscy chyba doskonale pamiętamy sezon 2006/2007. Mało kto wierzył wtedy, że drużyna wzmocniona "tylko" Evrą, Vidicem oraz Carrickiem(ci dwaj pierwsi przyszli wprawdzie wcześniej, ale regularnie grać zaczęli dopiero od sezonu 06/07) sięgnie w pięknym stylu po Mistrzostwo.Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 12 sie 2009, 14:24
A ogladales jakis mecz Arsenalu w poprzednim sezonie? Widziales na jak przecietnym poziomie gral pilkarz zwany Denilsonem? Widziales ile Songowi brakuje do najlepszych defensywnych pomocnikow? Widziales ile meczow gral cienki Diaby? Widziales ile Walcott gral w pierwszym skladzie gdy byl zdrowy?Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 sie 2009, 15:02
Komuś się tu taśma zacięła.michal2 pisze:A ogladales jakis mecz Arsenalu w poprzednim sezonie? Widziales na jak przecietnym poziomie gral pilkarz zwany Denilsonem? Widziales ile Songowi brakuje do najlepszych defensywnych pomocnikow? Widziales ile meczow gral cienki Diaby? Widziales ile Walcott gral w pierwszym skladzie gdy byl zdrowy?Zupełnie nie rozumiem tego całego braku wiary w Kanonierów.
Mamy dobry atak w 4-3-3 Arshavin-Eduardo-vPersie i to tyle.
Pomoc jest cieniutka. Sam Fabregas nic nie zdziala. Teraz beda z nim grac Song i Denilson. Porazka. Rosicky znowu kontuzja i nie wiadomo ile meczow bedzie w stanie zagrac. Nasri to rowniez nie jest pilkarz poki co na walke o mistrzostwo.
Porownujac nasza pomoc z sezonu prawie-mistrzowskiego (2007/2008) Rosicky-Flamini-Fabregas-Hleb, to dzisiejsza pomoc to totalna porazka. Dodac do tego obrone ktorej srodek jest tez wyraznie slabszy od top3 i to tyle szans na mistrzostwo.
Jak dla mnie to klasowy defensywny pomocnik+Hangeland i gramy o mistrzostwo. Bez tego 4 miejsce.
Taki Denilson nie mialby miejsca na lawce w MU czy Chelsea a Song co najwyzej na lawce, razem z Walcottem. Diabyego nikt by tam nie trzymal po tym jak przez 3 lata nie widac po nim grama rozwoju. Eboue tez nikt by tam nie wpychal na skrzydlo.
Arsenal ma na pewno lepszych zmienników na 5 pozycjach - atak, boki obrony i bramka.red85 pisze: Jesli również weźmiemy pod uwagę dużo słabszą ławkę rezerwowych AFC w porównaniu do (...) United
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2009, 15:39
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 sie 2009, 16:07
Eboue, Silvestre. Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael, bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda. Od neville'a pewnie też, bo ostatnio widziałem że rywala potrafi zatrzymać jedynie faulem. Nic mnie nie przekona że jest inaczej.red85 pisze:Boki obrony - Brown/O'Shea, Fabio, Rafael, Neville.
Kogo ma Arsenal na łąwce lepszego od ww?
Fabiański - Eboue, Djourou, Silvestre, Traore/Gibbs - Nasri, Diaby, Denilson - Vela, Eduardo, Bendtnerred85 pisze: Foster - Rafael, Evans, Brown, Fabio - Anderson, Giggs, Scholes(Hargreaves/Gibson) - Park, Owen,Welbeck
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 12 sie 2009, 16:10
po co dyskusja , nawet jesli zmienników ma lepszych Arsenal , choc wątpi - to pierwsze jedynastki i tak uformują miejsca ligowe podobne do zeszłorocznych i po co klotnie o zmiennikówLogan pisze:Eboue, Silvestre. Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael, bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda. Nic mnie nie przekona że jest inaczej.red85 pisze:Boki obrony - Brown/O'Shea, Fabio, Rafael, Neville.
Kogo ma Arsenal na łąwce lepszego od ww?![]()
Fabiański - Eboue, Djourou, Silvestre, Traore/Gibbs - Nasri, Diaby, Denilson - Vela, Eduardo, Bendtnerred85 pisze: Foster - Rafael, Evans, Brown, Fabio - Anderson, Giggs, Scholes(Hargreaves/Gibson) - Park, Owen,Welbeck
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 12 sie 2009, 16:13
Ahh, zeby oni byli rezerwowymi to ja bym sie cieszyl. Tylko czesto Denilson grywal za Songa a Rosicky wiadomo. Diaby-bez komentarza bo granie nim to zwykla strata czasu. Lepiej dac jego minuty Wilsherowi i Ramseyowi ktorzy przynajmniej sie rozwijaja.Nasri, Diaby, Denilson
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 12 sie 2009, 16:21
Jednego posta napisałem, który pokazuje że red jest w błędzie i tyle.OstatniSkaut pisze: i po co klotnie o zmienników
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 sie 2009, 16:38
Że niby Sylwek jest lepszy od O'Shea, tudzież Browna?Eboue, Silvestre.
Ta pewność jest chyba tylko u Ciebie. Przypomnę, że Rafael został nominowany do najlepszych młodych zawodników PL sezonu 08/09. Być może mam słabą pamiętać, ale w gronie nominowanych nie było "z pewnością lepszych i bardziej doświadczonych" Traore i Gibbsa?Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael
Nie wiem jak mierzysz talent, więc dyskutować z tym nie będę. Doświadczenie - hmmm. Gibbs to na pewno bardzo doświadczony gracz. Rozegrał w swojej całej karierze w PL - bagatela - 15 meczów. To o 1 spotkanie mniej niż ten mało doświadczony Rafael.bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda
Fakt, jestem w błędzieJednego posta napisałem, który pokazuje że red jest w błędzie i tyle.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 12 sie 2009, 16:42
Elfin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 12 sie 2009, 16:57
i Fabio nie gra pewnie tylko dlatego ze na lewej biega Evra , a raczej ciezko takiego tuza wygryzcred85 pisze:Ta pewność jest chyba tylko u Ciebie. Przypomnę, że Rafael został nominowany do najlepszych młodych zawodników PL sezonu 08/09. Być może mam słabą pamiętać, ale w gronie nominowanych nie było "z pewnością lepszych i bardziej doświadczonych" Traore i Gibbsa?Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael
OstatniSkaut

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 12 sie 2009, 17:22
Zniesmaczyles mnie w tym momencie...Eboue, Silvestre. Gibbs i Traore są na pewno lepsi niz Fabio i Rafael, bo talent maja niemniejszy a doświadczenie większe, szczególnie jeśli chodzi o Armanda. Od neville'a pewnie też, bo ostatnio widziałem że rywala potrafi zatrzymać jedynie faulem. Nic mnie nie przekona że jest inaczej.
boskigonzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio