Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sie 2009, 19:43
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2009, 19:45
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 11 sie 2009, 19:50
A to o tym nie wiedziałem, ale no to trochę nie ładnie.cloner pisze:na rozmowe przyszedl z ... fajką w gębie
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 sie 2009, 19:55
Zawsze to lepiej niż Piechna, który nie przyszedł na trening będąc w fazie testów, nie odbierał telefonu, aż w końcu po paru godzinach napisał sms-a, że rezygnuje z testówcloner pisze:na rozmowe przyszedl z ... fajką w gębie
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 sie 2009, 19:34
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2009, 19:39
Co nie zmienia faktu, że piłkarsko każdy zespół może mieć z niego pożytek.Fishbone pisze:Z GieKSy poleciał, bo tylko o pieniądzach rozmawiał. Psuł atmosferę w drużynie mimo, że agresor ma na boisku. W Polonii był za krótki ale w Zagłębiu znów może zgrywać gwiazdora.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sie 2009, 10:08
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sie 2009, 10:34
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sie 2009, 14:25
Twoja nadzieja została spełniona. Przyjęcie łapówki za mecz Motor - Wierna.cloner pisze:Mam nadzieję, że o grę w Wiernej Małogoszcz.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sie 2009, 14:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sie 2009, 14:54
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 sie 2009, 19:30
U Was podobno nikt skorumpowany nie grał, jak kiedyś pisałeś. Nigdy nie mówi nigdy. Nie, że się śmieje, ale pozory mylącloner pisze:- tyle mam do powiedzenia
Najbardziej poukładany zawodnik z naszej drużyny. Cichy, spokojny, z wyższym wykształceniem, a tutaj taka nieciekawa informacja zastała nas w drodze powrotnej do Bytomia. W najbliższych godzinach zapewne przekonamy się, jakie zarzuty Grzyb dostanie. Mam nadzieję, że o grę w Wiernej Małogoszcz.
BTW, Ci co oglądali mecz, muszą przyznać, że dobrzy jesteśmyzabrakło skuteczności ... w obronie
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 sie 2009, 19:36
Chyba napisał, że nikt u Nas nie korumpował [ co jest prawdą bo nie jesteśmy zamieszani w korupcję ], a to czy ktoś grał/gra to trudno jest ocenić bo nie znamy przeszłości i ewentualnych ''dokonań'' Naszych piłkarzy.Fishbone pisze:U Was podobno nikt skorumpowany nie grał, jak kiedyś pisałeś
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 sie 2009, 16:00
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2009, 17:56
Nie może zagrać.W jego miejsce debiut zaliczy Nasz rezerwowy - Balaz.Aker pisze:orientuje sie ktos czy Skaba bedzie mogl grac w najblizszym meczu z Legia?
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio