W sumie pozazdroscic optymizmu no ale z drugiej strony ja wole swoja trzezwa ocene sytuacji.
Zaraz, zaraz a czy to nie Logan pisal tu cos kiedys o wyzszosci Denilsona nad Tymoschukiem?
No ja pisze o Nasrim na teraz. W przyszlosci pewnie bedzie w czolowce pomocnikow PL ale o przyszlosci to my juz w Arsenalu sluchamy od 4, 5 lat. I w tym roku znowu sie nie wzmacniamy a myslimy tylko o przyszlosci. Arshavin juz swoje lata ma, Fabregas czy Robin nie beda wydaje mi sie czekac do 30 na trofea wiec przyszlosc wcale nie wyglada tak rozowo. Chyba ze liczymy ze wszyscy nasi obecni pozostali mlodzi za 3 lata dalej tu beda i beda swietni i wygramy wszystko. Moze i tak ale w ten sposob bylibysmy nie fair wobec Cesca, Arshavina, Clichyego i paru innych ktorzy juz sa dobrzy.
Zreszta Wenger gada teraz cos w tym stylu ze jest pewien ze wygraja lige. No ja nie chce podwazac jego geniuszu ale nikt nie jest cudotworca i z pewnymi brakami w skaldzie nie wygrasz ligi angielskiej. Niewazne czy jestes Wengerem czy Guardiola lub Hiddinkiem. Niewygralismy 2 lata temu to z tym co mamy teraz nie uda sie tymbardziej. No ale pewnosci 100% oczywiscie nie mamy ze sie nie uda. Kto rok temu by postawil na Wolfsburg, Hoffenheim, Hull City (te 2 zespoly tylko pol roku graly dobrze ale zawsze cos)itp.