Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 19 sie 2009, 23:59
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 sie 2009, 8:10
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 sie 2009, 9:52
Brawo Sherlocku Holmesie! Odkryłeś, że po godzinach dorabiam w Gazecie Polskiej - moje gratulacje.Bienias pisze:ooo artykul prawie taki sam jak ostatnie posty Franza. Dziwne
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 sie 2009, 11:16
oczerniam tez ajtijajowski zarzad i co z tego? Staram sie dowiedziec jak najwiecej podczas konfrontacji i wymiany zdan. Napisalem kiedys ze w tym konflikcie za nikim nie stoje a jedynie neguje niektore zachowania, dzialania wydarzenia.Ogólnie to demonizujesz SKLW.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 sie 2009, 13:03
Czy całkowicie inny to nie wiem, ale w kwestii PW na pewno.Bienias pisze:nie widzialem sensu odpisywania kiedy masz calkowicie inny swiatopoglad ode mnie.
Pewnie, że dobrze wiem. Koszulki takie pojawiały się też w poprzednich latach, ale na takich samych zasadach jak obecnie, czyli:Bienias pisze:W kwestii tego goscia to ja nie mowie o tym roku ale o wiele wczesniej. Jak sam dobrze wiesz to nie sa pierwsze koszulki nawiazujace do PW.
Racja. Ogólnopolskie forum internetowe, to nie jest miejsce na takie dyskusje, ale jest jeszcze priv na tym forum, więc...Bienias pisze:o drugie nie podam ci ksywy bo po co mam kogos konkretnie w necie oczerniac
OK. Czekam na prywatną wiadomość od Ciebie z konkretami i jak sam piszesz ocenie, czy to co słyszałeś jest prawdziwe, czy to bujda. Może i ja uzyskam podstawy, żeby w to wierzyć.Bienias pisze:Jedyne co moge to przyblizyc moje zrodlo informacji, ale uprzedzam nazwiska nie podam. Wtedy bedziesz sam mogl ocenic czy to co slyszalem jest prawdziwe czy zawistna bujda. Ja mam podstawy zeby w to wierzyc.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 sie 2009, 11:14
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 13 wrz 2009, 12:41
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 wrz 2009, 12:48
Mateusz jest piłkarzem Polonii Bytom, tylko wypożyczonym do GieKSy. O reszcie transferów nie ma co gadać, spełnisz te marzenia tylko w FM.Hamek84 pisze:Mateusz Kamiński (GKS Katowice, 0,05 mln EURO)
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 13 wrz 2009, 12:54
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 13 wrz 2009, 14:36
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 wrz 2009, 15:49
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 14 wrz 2009, 11:14
Będą na pewno rozmowy po wygaśnięciu wypożyczenia, na temat definitywnego transferu. W Polonii raczej szans przebicia nie będzie miał, ale GKS chętnie go pozyska.cloner pisze:Mateusz jest piłkarzem Polonii Bytom, tylko wypożyczonym do GieKSy. O reszcie transferów nie ma co gadać, spełnisz te marzenia tylko w FM.Hamek84 pisze:Mateusz Kamiński (GKS Katowice, 0,05 mln EURO)
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 paź 2009, 13:11
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 paź 2009, 13:13
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 paź 2009, 13:18
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio