Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2009, 11:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 sie 2009, 11:39
Uwazasz ze Portsmouth jest najslabszym zespolem w lidze?fieldy pisze:Pokonaliśmy najsłabszą ekipę
Martinho
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 sie 2009, 11:46
Hm... Mozesz jakos uzasadnic, bo nie przekonalo mnie tofieldy pisze:tak
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2009, 12:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 sie 2009, 12:33
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sie 2009, 12:46
Defoe jest tylko 1 piłkarzem. Crouch, Johnson, czy Davis odgrywali równie ważną rolę. Po 3 meczach mają 0 pkt i nawet jak szejkowie ich przejmą, to nie jestem pewien czy wielu dobrych piłkarzy zechce do nich przejść w styczniu, kiedy mogą już sporo tracić do bezpiecznego 17 miejsca.Martinho pisze:Ale mysle ze jednak Portsmouth mimo odejscie Defoe co musialo sie w koncu stac poradzi sobie spokojnie z utrzymaniem, tym bardziej ze szejkowie predzej czy pozniej przejma klub i zima mozemy spodziewac sie transferow.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 sie 2009, 23:28
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2009, 0:33
z tego co wiem Valencia się zgodziła na wypożyczenie, dostał nawet pozwolenie na pracę i ma sie dogadać z Evertonem na początku tygodnia [może już się dogadująLogan pisze:edit: czy może on już jednak w The Toffees...? Szkoda go by było w każdym razie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 sie 2009, 7:14
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 sie 2009, 10:12
Chyba nie dopuszczasz możliwości, w której Celtic odprawia nas w LondynieLogan pisze:Wenger czeka z transferami do ostatniej chwili. Ktoś przyjdzie jeśli awansujemy do LM Jeśli nie - zagramy tym co mamy
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 24 sie 2009, 11:15
Może Valencia czeka na ruch Arsenalufieldy pisze: z tego co wiem Valencia się zgodziła na wypożyczenie, dostał nawet pozwolenie na pracę i ma sie dogadać z Evertonem na początku tygodnia
Duch pisze: Chyba nie dopuszczasz możliwości, w której Celtic odprawia nas w Londynie
To oczywiście niesmaczny dowcip.Duch pisze: Żadnych rewelacji w stylu van der Vaart (...)nie przewiduje.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 sie 2009, 11:52
Po świetnych sparingach i meczu ze Steabek sprawa jest już nieaktualna. Banega zostaje w Valencii, z wypożyczenia do Evertonu włodarze Ches zrezygnowali.fieldy pisze: z tego co wiem Valencia się zgodziła na wypożyczenie, dostał nawet pozwolenie na pracę i ma sie dogadać z Evertonem na początku tygodnia
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2009, 13:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 sie 2009, 13:39
Do Barcelony go bierzemyfieldy pisze:Diaby, który zawsze mnóstwo piłek tracił, bo niepotrzebnie szukał dryblingu zagrał 62 celne podania, przy tylko 1 niecelnym.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio