Nowa I liga - Strona 6

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Nowa I liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 lip 2009, 22:58

Za 12 dni pierwsza kolejka, a My nawet nie wiemy z kim gramy :roll:

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 13 lip 2009, 23:01

Fishbone pisze:Za 12 dni pierwsza kolejka, a My nawet nie wiemy z kim gramy :roll:

wydaje mi się ,że ten start się troszke przeciągnie :angry:

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 13 lip 2009, 23:38

A co dopiero w IV lidze podkarpackiej :D
Do grudnia moze się nie wyjaśnic, kto gra słusznie a kto nie, bo jest afera pomiędzy Czarnymi Jasło a Sokołem Nisko. Powinni nam (Czarnym Jasło) dać walkowera, gdyż w ostatnim meczu jeden z zawodników drużyny przeciwnej przekroczył limit czasu, tzn zagrał więcej minut niż powinien, junior. Zgodnie z regulaminem walkower sie nam należy, ale Podkarpacki ZPN nie chce go dać, więc sprawa pójdzie do PZPN, jeśli to nie pomoże, to do Prokuratury, tam już powinni uznać naszą rację, ale to może się przeciągnąć nawet do grudnia - krótko mówiąc: Cyry Pyry Pomarańcze Naje**** jak Szarańcze :D

SRY ZA OT :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 lip 2009, 23:44

Za to w II lidze zachodniej okazało się, że nawet zajmując ostatnie miejsce w tabeli, można było się utrzymać. :lol:

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 13 lip 2009, 23:49

Maximus_ pisze:A co dopiero w IV lidze podkarpackiej :D
Do grudnia moze się nie wyjaśnic, kto gra słusznie a kto nie, bo jest afera pomiędzy Czarnymi Jasło a Sokołem Nisko. Powinni nam (Czarnym Jasło) dać walkowera, gdyż w ostatnim meczu jeden z zawodników drużyny przeciwnej przekroczył limit czasu, tzn zagrał więcej minut niż powinien, junior. Zgodnie z regulaminem walkower sie nam należy, ale Podkarpacki ZPN nie chce go dać, więc sprawa pójdzie do PZPN, jeśli to nie pomoże, to do Prokuratury, tam już powinni uznać naszą rację, ale to może się przeciągnąć nawet do grudnia - krótko mówiąc: Cyry Pyry Pomarańcze Naje**** jak Szarańcze :D

SRY ZA OT :)

Ładnie rozje...ście Drzewiarz Rzepedź 9-1 ładny wynik...
a co do tego spadku troche głupio ,że aż 4 zespoły lecą bo tak jak w B klasie gdzie gra Iwełka to lecą dwie i awansują dwie :P
no licze ,że Czarni się utrzymają.Mój tata urodził się w Jaśle i mam do tego miasta sentyment...
licze też po cichu ,że Karpaty awansują znów o klase wyżej małe marzonko... wiem ,że odwieczny wróg ,ale dla mnie ta wojna nie istnieje bo oba kluby lubie i szanuje w Krosnie grałem chwile jako młodszy junior ,ale nie długo duże koszty za dojazd i troche dużo czasu to zabierało... a teraz gram w swojej miejscowości i nic mnie to nie kosztuje...

Moje jedno z wielu marzeń...
aby Jasło z Krosnem znów staneło oko w oko w jednej lidze!

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 sie 2009, 23:34

No i niestety. Dzisiaj GKS 0:0 Górnik Ł. i tracimy punkty z zespołami z którymi mamy wygrywać. 4 punkty w 4 meczach dobrze nie wróżą. Za tydzień 3 punkty w Stalowej Woli :P

Awatar użytkownika
#7#
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 24 sie 2009, 18:22

emdżej pisze:Za to w II lidze zachodniej okazało się, że nawet zajmując ostatnie miejsce w tabeli, można było się utrzymać. :lol:

haha znam ten Team z Miasta granicznego z zachodem :P cały sezon ubiegły w d.... i utrzymanie w tym roku ponoć maja sie utrzymać :mrgreen:

a co do hmm niewiem czy już w nazwie może jeszcze nie Unibet ale I Ligi to Slazoki z Zabrza smutni wracali do siebie z Gorzowa :wink: odprawieni przez Stilon 1:0 ... kiepsko to świadczy o spadkowiczu z E-klasy że dostaje łupnia od Stilonu który utrzymał sie w barażach :haha:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 sie 2009, 21:46

Fishbone pisze:No i niestety. Dzisiaj GKS 0:0 Górnik Ł. i tracimy punkty z zespołami z którymi mamy wygrywać. 4 punkty w 4 meczach dobrze nie wróżą. Za tydzień 3 punkty w Stalowej Woli :P
Haaa! GKS wygrał w Stalowej Woli 1:2, grając 30 minut w 9 zawodników. Jak w środę pokonamy ŁKS, to może być coraz ładniej w tabeli :)

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1517
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 paź 2009, 23:43

Widzew Łódź, rozgromił na stadionie przy al. Piłsudskiego drużynę Znicza Pruszków 7:0 (2:0) w spotkaniu 16. kolejki Unibet I ligi
A mogło być jeszcze wyżej, Sernas strzelec 3 bramek, 2 razy trafił w poprzeczkę. Na trybunach niesamowita atmosfera, 1 2 3 4 5 6 7 mało ! :D Gra Widzewiaków praktycznie bezbłędna, pewnie w obronie, skutecznie w ataku. A druga bramka Dudu z rzutu wolnego mm palce lizać.

Już w piątek inwazja na Zabrze :evil:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 31 paź 2009, 9:09

W tej lidze to chyba wszystkiego można się spodziewać. Po fatalnym starcie sezonu, MKS Kluczbork nie przegrał już siódmego meczu z rzędu i wygrzebał się ze strefy spadkowej :shock:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 paź 2009, 15:46

Konsternacja w Katowicach... Widzew jedyny pewniak się zrobił. Górnik z Pogonią zacznie wyścig o 2 miejsce.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 paź 2009, 15:50

Fishbone pisze:Górnik z Pogonią zacznie wyścig o 2 miejsce.
Ja dodałbym jednak jeszcze ŁKS, Flota i Dolcan co prawda też są wysoko, ale to chyba jeszcze nie ten poziom.

I liga będzie bardzo ciekawa w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 paź 2009, 15:52

cloner pisze:
Fishbone pisze:Górnik z Pogonią zacznie wyścig o 2 miejsce.
Ja dodałbym jednak jeszcze ŁKS, Flota i Dolcan co prawda też są wysoko, ale to chyba jeszcze nie ten poziom.

I liga będzie bardzo ciekawa w tym sezonie.
ŁKS teraz złapał wiatr w żagle i może zagrozić. Dolcan będzie jak Znicz przez 3 sezony, zagrają na samej górze i pod sam koniec odpuszczą, wiedząc, że licencji nie dostaną. Flota też końcówki odpuszcza też z oczywistych względów.

Bardes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bardes » 31 paź 2009, 18:36

Są newsy i wyniki I ligi na stronie. Mam nadzieję, że I liga na dobre zagościła na pilce.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 lis 2009, 18:57

Podbeskidzie 1:3 GKS :D Szkoda, że potraciliśmy głupio punkty, bo mogła być dobra walka o awans. W sobotę jak pokonamy Pogoń, to w tabeli może być naprawdę ciekawie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”