Będą walczyć z Nestą i Thiago Silvą.Boromir pisze:środek Chiellini - Cannavaro przy takiej dyspozycji Fabio to moim zdaniem najsilniejszy środek we Włoszech.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 sie 2009, 10:22
Będą walczyć z Nestą i Thiago Silvą.Boromir pisze:środek Chiellini - Cannavaro przy takiej dyspozycji Fabio to moim zdaniem najsilniejszy środek we Włoszech.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2009, 10:31
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 11:11
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2009, 11:20
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2009, 11:48
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 25 sie 2009, 12:49
Babel pisze:Spoko spoko. Dopiero jedna kolejka za nami a wy juz wieszczycie. Owszem liga włoska bedzie lepiej lezec Cannavaro, lecz pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. Fabio ma swój wiek i mysle, że bardzo ciezko bedzie mu utrzymac równa forme przez cały sezon. O wiele ciezej niz np. pilkarzom młodszym takim jak Samuel, Lucio czy Chivu. Dlatego za wczesnie skreslacie obronców Interu - zespołu ukierunkowanegoi na defensywe. Inter na pewno bedzie grał lepiej w obronie.
#7#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 13:42
Maldini grał do 40 i to grał na dobrym poziomie. Cannavaro ma coś do udowodnienia, zarówno sobie jak i kibicom. Lucio też w ostatnich sezonach nie błyszczał. Zresztą sam napisałem, że jeśli utrzyma formę, to będziemy mieli najmocniejszy środek. Jeśli zaś chodzi o całą formację, no cóż - Grygera robi tu wieeelką różnicę, szkoda tylko, że na niekorzyść. Nawet przyjmując, że Molinaro dobrze gra w obronie to tu się zgadzam - Inter ma silniejszą obronę jeśli chodzi o całą formację.Babel pisze:Spoko spoko. Dopiero jedna kolejka za nami a wy juz wieszczycie. Owszem liga włoska bedzie lepiej lezec Cannavaro, lecz pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. Fabio ma swój wiek i mysle, że bardzo ciezko bedzie mu utrzymac równa forme przez cały sezon. O wiele ciezej niz np. pilkarzom młodszym takim jak Samuel, Lucio czy Chivu. Dlatego za wczesnie skreslacie obronców Interu - zespołu ukierunkowanegoi na defensywe. Inter na pewno bedzie grał lepiej w obronie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2009, 13:52
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 14:30
Zgadzam się, aczkolwiek biorąc pod uwagę że para Chiellini - Cannavaro w dużej mierze wygrała nam w niedzielę mecz to takie stwierdzenie nie będzie aż tak bardzo oderwane od rzeczywistości.Co oczywiscie nie swiadczy ze Cannavaro i Chiellini nie stworza najlepszej pary, ale w oderwaniu od gry bocznych obronców, srodka pomocy rozpatrywanie, ocenianie mozliwosci bedzie po prostu niewymierne.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 sie 2009, 15:11
Przeciez rownie dobrze mzoe byc i tak ze zawala wam mecz i z tej najlepszej stana sie poprostu srednia a potem kolejny i slaba . Po jednym meczu nie warto dokonywac oceny ,bo przeciez Thiago i Nesta w pewnym sensie uratowali nam to spotkanie ,lecz czy to rzutuje na caly sezon .Zgadzam się, aczkolwiek biorąc pod uwagę że para Chiellini - Cannavaro w dużej mierze wygrała nam w niedzielę mecz to takie stwierdzenie nie będzie aż tak bardzo oderwane od rzeczywistości.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 15:22
No no no, środek Chiellini - Cannavaro przy takiej dyspozycji Fabio to moim zdaniem najsilniejszy środek we Włoszech. Oczywiście trzeba to potwierdzać w kolejnych meczach.
Zresztą sam napisałem, że jeśli utrzyma formę, to będziemy mieli najmocniejszy środek.
A czy ja stwierdziłem że będą tak grali przez cały sezon? Po prostu sobie pogdybałem, wolno mi. Nie zapominajcie, że gdyby patrzeć na karierę to Cannavaro już tak kiedyś grał, co pozwala mi wierzyć, że po prostu wraca do swojej dawnej dyspozycji (sprzed 3 lat...). Nie przeczę, że już z Romą może zagrać tak jak podczas meczów towarzyskich...myhalek_acm pisze:Przeciez rownie dobrze mzoe byc i tak ze zawala wam mecz i z tej najlepszej stana sie poprostu srednia a potem kolejny i slaba
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 22:32
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 26 sie 2009, 23:10
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 26 sie 2009, 23:41
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 23:45
Snipp_ pisze:Z De Ceglie nie będzie obrońcy, skrzydłowych nie potrzebujemy, więc jestem jak najbardziej za sprzedażą Paolo. Lepiej kupić Grosso za grosze i obserwować Criscito. Molinaro pasuje na solidnego rezerwowego.
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio