Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mandzaro » 24 sie 2009, 18:02
Mandzaro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 25 sie 2009, 11:36
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #7# » 25 sie 2009, 12:39
#7#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2009, 13:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: norbi034 » 25 sie 2009, 13:27
norbi034
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sie 2009, 17:09
chyba przeoczyles poprzedni sezon.Dusan pisze: Jednym slowem - magia wróci na Camp NouTakiego kogos brakowalo.
W tym problem. Polowa transferow Pepa z poprzedniego roku to wtopy. W tym mamy 2 zapowiadajace sie dobrze a trzeci i to za takie pieniadze....Ceceresa wypozyczylismy wiec za rok nie chce nowych wypozyczen.Mentor pisze:
Tymczasem wygląda na to, że Pep strasznie się uparł na Cyhrynskiego i pewnie go dostanie. Cena będzie bardzo wysoka jak na zawodnika z ligi ukraińskiej i nie do końca podoba mi się ten transfer, ale akceptuję go. Mam zaufanie do Guardioli i świadomość, że wzmocnienia są potrzebne. Pozostaje mieć nadzieję, że sprawdzi się lepiej niż Hleb na którego również nalegał trener.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 25 sie 2009, 19:09
Chodziło mi bardziej o to że jest teraz taki gracz w ofensywie jak kiedys Ronaldinho - taki który strzeli gola pieta z kąta 10 stopni, który przyjmie piłkę plecami, przejdzie 3 piłkarzy flip flapem i pokaze sporo sztuczek - nie jest to konieczne do zwycięstw, ale niesamowicie podkreca widownie. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodziBienias pisze:chyba przeoczyles poprzedni sezon.
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2009, 19:15
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sie 2009, 19:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 sie 2009, 19:29
Mentor pisze:Transfer Czyhrynskiego będzie niczym odpowiedź Barcelony na transfer Pepe. Różnica jest taka, że Portugalczyk przychodził do Realu, aby grać w pierwszym składzie a Ukrainiec chyba jednak niekoniecznie. Tak czy inaczej na ocenę pod kątem czysto sportowym przyjdzie czas po sezonie.
.
RealFan pisze:Co Guardiola takiego dostrzegł w tym całym Ukraińcu, że tak mocno go chcecie (mówi się o naprawdę dużych pieniądzach) pomimo, że nie zagrałby w CL?
"Posiada on trudne do znalezienia cechy środkowego obrońcy, których ze względu na nasz styl gry, potrzebujemy. Wszyscy obrońcy, którzy tu przybyli są bardzo dobrzy, jednak on posiada jedną ważną cechę - wie co zrobić z piłką. Dodatkowo wciąż jest młodym graczem", wyjaśnił Pep.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 sie 2009, 19:39
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2009, 19:41
Bienias trochę nie czaję skąd akurat taka odpowiedź na mój post"Posiada on trudne do znalezienia cechy środkowego obrońcy, których ze względu na nasz styl gry, potrzebujemy. Wszyscy obrońcy, którzy tu przybyli są bardzo dobrzy, jednak on posiada jedną ważną cechę - wie co zrobić z piłką. Dodatkowo wciąż jest młodym graczem", wyjaśnił Pep.
Nie wydaje mnie się. Po prostu Guardiola chce przede wszystkim obrońcę a nie napastnika czy pomocnika. Widać wyraźnie, że to Pep uparł się na Ukraińca. Swoimi dotychczasowymi dokonaniami niejako zasłużył na taki prezent i dostanie go.Bienias pisze:Ryzyko jest duze tym bardziej ze zalujemy kasy na zawodnikow ofensywnych.
Villa nie był priorytetem na swojej pozycji.Bienias pisze:Wynika z tego ze Laporta znowu jest hipokryta skoro do transferu Villi zabraklo tylko paru baniek.
Moim zdaniem tutaj błędu nie było. Nie musieliśmy przepłacać skoro była dobra i tańsza alternatywa w postaci Maxwella.Bienias pisze:To samo w przypadku Filipe.
Nie wiem jak to będzie wyglądało, ale jakoś nie chce mi się do końca wierzyć, że zapłacimy duże pieniądze za faworyta Pepa, który miałby być czwartym w kolejce do gry. Jak się jako tako sprawdzi to pewnie będzie grywał dużo częściej niż Caceres.Bienias pisze:ak na rezerwowego prawdopodobnie grajacego 4 srodkowego to bardzo duzo.
A Muniesa gdzie?mistyk pisze:Puyol i Marquez coraz starsi, wiec Pep chce widocznie, aby pare stoperow w przyszlosci tworzyl Pique wlasnie z Czyhrynskim.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 25 sie 2009, 19:42
uprzedziłeś mnieMentor pisze: mistyk napisał(a):Puyol i Marquez coraz starsi, wiec Pep chce widocznie, aby pare stoperow w przyszlosci tworzyl Pique wlasnie z Czyhrynskim.
A Muniesa gdzie?
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 sie 2009, 22:05
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2009, 22:39
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio