Bój się Boga, mamy Diego. Riquelme - choć nietuzinkowy - bardzo źle znosi ławkę.Boromir pisze:jakby tak Tiago sprzedać i kupić Argentyńczyka...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 25 sie 2009, 10:11
Bój się Boga, mamy Diego. Riquelme - choć nietuzinkowy - bardzo źle znosi ławkę.Boromir pisze:jakby tak Tiago sprzedać i kupić Argentyńczyka...
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 sie 2009, 11:01
Boromir pisze:I nie chcę tutaj prowokować, ale wszyscy, no wszyscy wiedzieli, że będzie wam brakować kreatywności w środku pola, a Ty + zarząd zauważacie to na tydzień przed końcem okienka
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 11:07
No chyba że dowiedziałeś się o systemie 4-3-1-2 wczoraj, ale to też wszyscy mówili, że tak będziecie grać. Ty tymczasem ciągnąłeś swoje 4-3-3...Salas11 pisze:Dwa tygodnie temu byłem zadowolony ze wzmocnień jakie dokonano w klubie. Lucio, Motta, Eto'o, Milito... Co tu kryć, piłkarze wysokich lotów może z wyjątkiem Motty (raptem jeden naprawdę udany sezon w karierze) Na papierze wyglądało to super i mojego spokoju o siłę Interu ani przez chwilę nie zmąciły nawet transferowe zapędy Juventusu.
Przyszedł jednak mecz o Supercoppa, a ja widzę że do szczęścia jeszcze daleka droga. Brakiem kreatywności w drugiej linii przypłaciliśmy porażką z Lazio. Myślę sobie: "Ch..., to pierwszy mecz Interu, sporo nowych nazwisk, więc jeszcze skład się nie dotarł a przede wszystkim brak Zlatana który robił nam grę". Tak wtedy pomyślałem, choć już do samego stylu gry miałem mnóstwo zastrzeżeń. Przyszła inauguracja sezonu, mecz z Bari który powinniśmy wygrać bez najmniejszych problemów, a tu zimny prysznic. Drugi! Teraz jestem pewien że bez playmakera nie zajedziemy daleko, brakuje ognia w ofensywie, atak choć znakomity jest zdany w większości przypadków sam na siebie dlatego efekt jest taki jaki widzimy. Ani skutecznie w obronie, ani w ataku.
Rozmarzyłem się...10 pisze:Bój się Boga, mamy Diego. Riquelme - choć nietuzinkowy - bardzo źle znosi ławkę.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 sie 2009, 11:43
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2009, 12:09
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: norbi034 » 25 sie 2009, 13:33
norbi034

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 sie 2009, 14:12
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2009, 14:59
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 sie 2009, 15:38
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 sie 2009, 15:41
Może zanim zaorzecie czy zburzycie San Siro to zauważycie,że nie byliście tu pierwsiBabel pisze:Nie ma Szweda - najlepiej zaorać San Siro.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 25 sie 2009, 16:01
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 sie 2009, 16:15
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2009, 16:44
Na pewno nie wybitnie defensywna. Owszem, jeden DM musi być, ale dwaj pozostali środkowi już aż tak bardzo na bronieniu skupieni nie są, poza tym boczni obrońcy muszą się często podłączać do akcji. To nawet bardziej ofensywna niż defensywna taktyka, oczywiście w założeniach.Z jednej strony jestem wkurzony za stracone dwa punkty z beniaminkiem, z drugiej nie. Twardo będę oponował przeciw temu cholernemu 4-3-1-2! Jest to taktyka wybitnie defensywna, a Bari raczej potencjałem kadrowym nie błyszczy i spokojnie można było od pierwszych minut grać ofensywniej.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2009, 17:16
Mourinho mozna sie czepiac odnosnie jego niewyparzonej geby i tu nie bede protestował, ale akurat Galliani powinien zamilknac bo w tej chwili bardzo łatwo wytknac mu wiele błedów w sztuce. O wiele wiele wiecej błedów niz Mou popełnia na ławce trenerskiej. Przyganiał kocioł garnkowi.MazurXIII pisze:Galliani ładnie podsumował waszego trenejro ostatnio nazywając go 'mądralą'
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 sie 2009, 17:55
Na samym dole:Z ostatniej chwili: Jak podało radio Onda Cero, Wesley Sneijder zablokował całą operację i chce pozostać w Realu Madryt z powodów osobistych. Inter podobno ma już kolejnych kandydatów do wzmocnienia środka pola - Julio Baptistę i Ariela Ibagazę.
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio