Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 581

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 16:02

dość dobre wieści z Emirates napływają. Jest szansa, że Cesc zagra z United. Podobno jeśli zajdzie taka potrzeba, to Rosicky też zagra - już wznowił treningi. Oczywiście obaj nie zagrają jutro z Celtikiem. Myślę, że Diaby, bądź Ramsey zagrają w miejsce Cesca. Wolałbym też by Song jeszcze sobie odpoczął - choć nie wiadomo tak naprawdę jak mocno ucierpiał ostatnio - bo przecież pauzował już w sobotę. Byle tylko na United był zdrowy. Z Fabregasem Wenger niepotrzebnie ryzykował, bo już miał problemy, a z Pompey i tak dalibyśmy radę bez niego.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 sie 2009, 20:00

fieldy pisze:Jest szansa, że Cesc zagra z United.
W sumie to nie chciałbym żeby zagrał :wink: Jeżeli wystąpi na OT będzie musiał jechac na reprezentację, a tak dłużej sobie odpocznie i wróci świeży na Citizens itd. MU za to ma spore problemy w obronie - nie zagra VDS, Ferdinand, chyba Evans i być może Vidić.
fieldy pisze:Podobno jeśli zajdzie taka potrzeba, to Rosicky też zagra - już wznowił treningi.
Mam nadzieje, że Wenger nie wpadnie na szalony pomysł wystawiania go do podstawy. Rosa imo może byc gotowy góra na 30'. Jeżeli zagra dłużej - za tydzień info o odnowieniu kontuzji = 100%
fieldy pisze:Myślę, że Diaby, bądź Ramsey zagrają w miejsce Cesca.
Na bank Ramsey zagra za Cesca. Diaby też zagra, bo Denilson grał 3x90' o ile się nie mylę :wink: I do tego Song wraca, który odpoczywał 8 dni, także te 2 mecze przed przerwą na reprę powinien zagrać.
fieldy pisze:Z Fabregasem Wenger niepotrzebnie ryzykował, bo już miał problemy, a z Pompey i tak dalibyśmy radę bez niego.
Dokładnie. Mógł go ew. na ławce posadzić. Chociaż brak Fabregasa moze być odczuwalny jeszcze bardziej ze względu na kontuzję Nasriego i problemy Rosicky'ego. Szczególnie "Małego Mozarta" mi brakuje, bo to zawodnik lepszy niż Fabregas, który w dodatku spokojnie mógłby grać na pozycji Cesca.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 sie 2009, 20:12

Logan pisze:W sumie to nie chciałbym żeby zagrał
Zgadzam się z loganem. Nie ma co podejmować niepotrzebnego ryzyka na początku sezonu. Z United zawsze gra się twardo, więc możliwość nawrotu urazu jest spora. Lepiej niech się Cesc wyleczy w 100 procentach i spokojnie wróci do gry. W jego miejsce Ramsey i szafa gra. Niech się chłopak ogrywa z klasowym przeciwnikiem.

Rosicky IMO nie zagra w tym meczu ani minuty. Wątpię żeby Wenger ryzykował nawet wtedy gdy będzie taka potrzeba. Naprawdę mamy kim zagrać w środku, a Tomas podobnie jak Cesc niech spokojnie doleczy uraz.

btw, Campbell w Notts County :o Myślałem, że jeszcze sezon pogra na poziomie Premier League.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 20:19

Duch pisze:Campbell w Notts County :o
chyba każdy takim wyrazem twarzy przyjął ten transfer :lol:
też mi się wydaje, że Tomas nie zagra, inaczej Wenger nie mówiłby, że "jeśli zajdzie potrzeba". Jednak cieszy fakt, że wrócił, bo miał jeszcze 2 tygodnie pauzować. Jeśli o niego chodzi to wolałbym, aby porządnie wyzdrowiał i dopiero wracał. Co do Cesca - chciałbym go widzieć w meczu z United, nie ukrywam że chciałbym wygranej w tym meczu, okazja jest spora, bo United mają kłopoty z defensywą [choc o Vidicu nie słyszałem nic, z tego co wiem jest gotowy do gry], a z Cescem w składzie nasze szanse rosną.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 sie 2009, 20:30

17. lipca pisałem:
Pojawiły się w prasie doniesienia o tym, że nowy trener Notts County - Sven-Goran Erikkson chce do tego klubu z League Two ściągnąć Luisa Figo, Pavla Nedveda i Sola Campbella.
To teraz jeszcze kolej na Figo i Nedveda :lol:
I tylko mała poprawka do tamtego wpisu. Erikkson został oczywiście dyrektorem klubu, a nie trenerem. Choć nie brakuje opinii, że tak naprawdę to Szwed pełni obie te funkcje.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 25 sie 2009, 21:35

fieldy pisze:choc o Vidicu nie słyszałem nic, z tego co wiem jest gotowy do gry
Podobno zagotował się w meczu z Wigan i rzeczywiscie był gotowy do gry z Rodallegą
w niejedna grę :P Webb tego nie widział ( :] ) , ale widzieli to inni, całość zarejestrowały kamery, a sprawą już się zajęła odpowiednia komisja. Dyskwalifikacja mile widziana najlepiej już od soboty. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2009, 21:46

Z tego co ja widziałem w skrótach, to raczej Rodallega powinien dostać bana, za próbę uderzenia Howarda Webba łokciem - pewnie fanów w Polsce mu przybyło :lol:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 21:19

Jeżeli Eduardo zrobił to co mi się wydaje, to ja nie mam słów po prostu.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 sie 2009, 21:21

Na boisku nie ma miejsca dla aktorów...

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 sie 2009, 21:29

Jak patrzy się na mistrzostwa kobiet, które obecnie lecą to można zauważyć, że nie ma tam prawie aktorstwa, symulowania czy chamskich i złośliwych fauli. Niech się faceci uczą :]

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2009, 21:31

Sammyy pisze:Jak patrzy się na mistrzostwa kobiet, które obecnie lecą to można zauważyć, że nie ma tam prawie aktorstwa, symulowania czy chamskich i złośliwych fauli. Niech się faceci uczą :]
Większa kasa, mniej skrupułów.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sie 2009, 21:36

Podoba mi się pierwsza połowa w wykonaniu Arsenalu, można było się obejść bez karnego, ale cóż, my byliśmy oszukiwani w ten sposób, my oszukujemy w ten sposób :lol: to piłka.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2009, 21:37

lisek_chz pisze:Na boisku nie ma miejsca dla aktorów...
W każdym zespole jacyś są.
Celtic ma pecha, najpierw gole plecami, czy samobójcze, a teraz karny z dupy. Gramy spokojnie i bardzo dobrze, nie ma sie co męczyć przed United. Mam nadzieję, że nikt kontuzji nie odniesie. Liczę też, że Eduardo coś strzeli z akcji, a nie jedynie z karnego z dupy. Nicklas na lewej stronie zupełnie bezproduktywny, a Ivanow nie wie co mówi, mówiąc o tym, ze Diaby i sztuczki techniczne to rzadkość.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 26 sie 2009, 21:44

fieldy on wtedy mówił o Eboue, że rzadko pokazuje sztuczki techniczne i nie strzela dużo bramek, nie zalicza dużo asyst po przejściu z Beveren :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”