FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 973

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 sie 2009, 0:31

tez nie wiem co chcial napisac brylancik

ale on chyba przerosl nasze czasy i zostanie doceniony przez nasze dzieci jako swoisty nostradamus

jedno fajne zagranie...

ciekawe stwierdzenie. naprawde. zatem zadam pytanie - o ktore ciekawe zagranie chodzi bo ja tam widze ich troche wiecej

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 sie 2009, 1:41

Nie wiem czy tak trudno odczytać co napisałem. Słysząc tą muzyczkę i widząc tą oprawę czekałem na jakąś magię Zlatana i się nie doczekałem niczego.Rozumiem taką kompilację (też z jednego meczu). Co do zagrania to spodobało mi się to jak odegrał do Messiego. W ogóle z tej kompilacji to mis ię bardziej podaobały zagrania Messiego czy to jedno bodajże Yaya Toure na skrzydle (pewien nie jestem czy to był on a nie chce mi się sprawdzać jeszcze raz). Po prostu Zlatan nie pokazał nic wielkiego a już napewno nie pokazał na co go stać. Jak to były jego najlepsze zagrania w tym meczu to nie pokazał nawet 20% swoich umiejętności.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sie 2009, 3:15

Brylancik

Cała magia Zlatana w Interze polegała na tym, że przez caly mecz gral na 20% swoich mozliwosci, ale w tym czasie zrobil dwie takie akcje ze kopara mi bardziej opadła jedynie podczas kilku wystepów muzycznych. To nie bedzie drugi Messi, czy nawet Cristiano Ronaldo (choc blizej mu do niego) ale jego klase i niepowtarzalne warunki fizyczne dosc szybko powinny byc dostrzeżone na hiszpańskich boiskach.

ps.kto mi [k****] bedzie placił za to ze moje posty reklamuja jakies linki do siakiś odżywek ( ps. 2 nie spdziewałem sie tego, naparwde!) ? Chyba zaczne używac słów niezrozumiałych dla skryptow i dla Martinho.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 sie 2009, 3:43

Babel pisze:ps.kto mi [k****] bedzie placił za to ze moje posty reklamuja jakies linki do siakiś odżywek ( ps. 2 nie spdziewałem sie tego, naparwde!) ? Chyba zaczne używac słów niezrozumiałych dla skryptow i dla Martinho.
Babel, dostaniesz roczny zapas kreatyny w ramach rozliczenia. :P :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2009, 8:51

Juz po losowaniu i wreczeniu nagrod wiec czas na kolejny puchar. Dzis gramy o Superpuchar Europy. Mam nadzieje ze uda nam sie go zdobyc i drugi raz w zyciu zobacze jak go wygrywamy. Ostatnia porazke z Sevilla wole zapomniec. Pamietajmy Dortmund :D

Nie wiem kto zagra ale Iniesta chyba pomimo zgody lekarzy nie wybiegnie na murawe. Licze na pierwszy sklad z ofensywnym nastawieniem czyli Messi Ibra Henry. Wogole mam nadzieje ze sie skupimy i nie zlekcewazymy przeciwnika. Jestemsy lepsi od ukraincow i na papierze i na boisku i w kazdej fifie:P Poza tym licze ze juz nasz Czyhrynski nie zagra w tym meczu. W pewnym sensie jego wystep bylby niemoralny i to w dwojaki sposob. Z drugiej strony profesjonalizm i mozliwosc kontuzji.....niech lepiej nie gra:P

Po weekendzie koniec transferow wiec juz nie kupimy nikogo ofensywnego, a szkoda. liczylem ze sprowadzimy Mate....

Awatar użytkownika
Dusan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 10:33

I oby nam nie odbilo sie to niezakupienie kogos ofensywnego...

Co do dzisiejszego meczu, to powinnismy raczej bez problemu siegnac po puchar. Jestesmy lepsi od przeciwników i nie powinni stworzyc nam wielkich problemów. Czyhryński mam nadzieje nie zagra, bo jak napisal juz Bienias, byloby to wystep niemoralny :D Licze tez ze sedzia bedzie prowadzil mecz na poziomie i ze nie bedzie gry w kosci...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 sie 2009, 11:04

Naprawde dziwi mnie jak niektorzy sa pewni zwyciestwa. Szachtar to naprawde dobra druzyna, swietnie poukladana taktycznie, z dobrym trenerem i zawodnikami. Wcale latwo dzisiaj nie bedzie.

Awatar użytkownika
Cloud
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 28 sie 2009, 11:31

Też się dzisiejszego meczu obawiam. Szachtar, to nie ogórki tylko triumfator Pucharu Uefa. W dodatku ostatnio z nimi ledwo wygraliśmy na Ukrainie, a u siebie przegraliśmy(graliśmy rezerwą więc , to akurat ważny mecz nie był). Zresztą, to samo było jak mieliśmy grać z Sevilla o super puchar. Też mieliśmy ich rozjechać, i spokojnie zapewnić sobie 2 puchar, a dostaliśmy 3:0. Oby dziś było inaczej.

Awatar użytkownika
Dusan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 12:19

Tak, Szachtar to dobra druzyna, ale nie oszukujmy sie - nie ma co ich porównywac do poteg Europejskich do których przecez zaliczamy sie my. Oczywiscie, nalezy brac pod uwage porazke - bo to przeciez pilka i wszystko moze sie zdarzyc. Dlatego pilkarze musza wyjsc na mecz w pelni skoncentrowani. Wtedy bedzie wszystko ok. A ja nie wyobrazam sobie aby mogli wyjsc na ten pojedynek lekcewazac przeciwnika, dlatego jestem o wynik spokojny.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2009, 13:03

mistyk pisze:Naprawde dziwi mnie jak niektorzy sa pewni zwyciestwa. Szachtar to naprawde dobra druzyna, swietnie poukladana taktycznie, z dobrym trenerem i zawodnikami. Wcale latwo dzisiaj nie bedzie.
Dobra tak samo jak kazda ktora gra w LM. Zdobyli Uefa, chwala im ale Mistyk czy ty uwazasz ze powinnimsy bac sie Zenitow, Rubinow czy innych CSKA? Od czasow welkiego DK z Szewa i Rebrowem zadna druzyna ze wschodu nam nawet nie podskoczyla. Nikt nie mowi ze bedzie latwo ale ciezko tez nie

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6605

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 sie 2009, 13:09

Dobra tak samo jak kazda ktora gra w LM. Zdobyli Uefa, chwala im ale Mistyk czy ty uwazasz ze powinnimsy bac sie Zenitow, Rubinow czy innych CSKA?
Coś mi się wydaje, że rok temu kibice pewnego angielskiego klubu też tak myśleli...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2009, 13:20

Bienias pisze:W pewnym sensie jego wystep bylby niemoralny i to w dwojaki sposob.
Niemoralny? :lol:

Ja też bym wolał, aby nie zagrał bo zawsze występuje ryzyko kontuzji a poza tym jego absencja byłaby dla nas ułatwieniem, ale z drugiej strony na pewno będzie chciał się jak najlepiej pożegnać z kibicami. Równie dobrze za niemoralne (?) można by uznać gdyby nie zagrał pomimo, że wciąż jest piłkarzem Szachtara i jego zespół walczy o ważne trofeum.

Szachtar to nie ogórki aczkolwiek ich odpadnięcie z LM z jakimiś kelnerami nie świadczy najlepiej o ich sile :lol:

Oczywiście każdy inny wynik jak pewne zwycięstwo będzie zaskoczeniem. Zagrałem handi :P

Iniesta i Rafa nie zagrają, ale reszta jest do dyspozycji a więc nie ma na co narzekać.

Garść pozytywnych newsów:

http://www.blaugrana.pl/news/3630/lapor ... p_nou.html
„Przeznaczenie czasem lubi płatać takie figle, ale mówiąc szczerze, już przed losowaniem byłem pewny, że trafimy na Inter. Bardzo miło będzie znowu zobaczyć Samuela na Camp Nou. Podobne odczucia będzie miał Ibrahimović, a nie można zapominać że także Thiago Motta wróci do domu.”
Wiadomo :lol: Już się nawet nikt z tym nie kryje :wink:

http://www.blaugrana.pl/news/3632/guard ... nited.html

:boruta:

http://www.blaugrana.pl/news/3634/etoo_ ... p_nou.html
„To dobrze, że będę mógł powrócić na Camp Nou. Jestem spokojny i szczęśliwy, ale przede wszystkim ma to dla mnie znaczenie emocjonalne. Fani Barcelony zawsze będą zajmować miejsce w moim sercu.
Wolę Barcelonę od Sevilli. Gdy gra nie układa się po ich myśli, nie przestają biegać i naciskać. Dostałem już wiadomość sms od Puyola mówiącą „Guardiola powiedział, że jeśli dobrze Cię pokryję, to odnowi mój kontrakt”. Jestem też zadowolony z tego, że Messi i Xavi zdobyli nagrody indywidualne, jednak sądzę, że także Valdés i Piqué zasłużyli na wyróżnienia”.
Samu :*

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 28 sie 2009, 13:43

Ten Czyhrynski to juz oficjalnie u was ?

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 28 sie 2009, 13:48

Oficjalnie chyba nie ale ma byc w sobote pilkarzem barcy a w poniedziałek ma przyleciec do Barcelony.

Awatar użytkownika
Dusan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 28 sie 2009, 20:18

Znamy wyjsciowe 11:

FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Keita, Henry, Ibrahimovic i Messi.

Szachtar Donieck: Pyatov, Srna, Kucher, Czygryński, Rat, Hubschman, Oleksiy, Ilsinho, William, Luiz Adriano i Fernandinho.

A jednak Czyhrynski zagra :D Mamy w obronie Szachtara swojego człowieka :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”