Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2009, 18:24
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 sie 2009, 18:26
Za Gomeza Bayern przplacil, a poza tym Gomez walil pelno bramek w lidze, a Robben to tylko rezerwowy Realucru pisze:Wg Ciebie jest wart mniej od Gomeza?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 sie 2009, 18:56
sezon jeszcze nie ruszyl a w poprzednim czolowy zawodnik, ktory nadawal ton rywalizacji, to on wygral dla Realu kilka spotkan przez co jego klub mogl dotrzymac kroku BarcelonieMartinho pisze:a Robben to tylko rezerwowy Realu
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 sie 2009, 19:06
rezerwowym to on by był w nadchodzącym (dziś wieczorem) sezonie w poprzednim jak był zdrowy to grał , nie zawsze grał tą magie(a Robben to tylko rezerwowy Realu
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 sie 2009, 19:22
Jesteś pewien?10 pisze:Rafinha u Was.
http://transfermarkt.de/de/news/30865/s ... nchen.html
A miał przyjść do nas.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2009, 20:33
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 sie 2009, 21:42
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 sie 2009, 21:51
Butt - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Pranjic - Altintop , Tymoszczuk, Schweinsteiger - Müller, Gomez, Olic10 pisze:Jak wyglądało dziś wasze ustawienie?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 sie 2009, 22:07
A po wejściu Robbena i Ribery'ego?Martinho pisze:Butt - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Pranjic - Altintop , Tymoszczuk, Schweinsteiger - Müller, Gomez, Olic10 pisze:Jak wyglądało dziś wasze ustawienie?
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 sie 2009, 22:32
Z boiska zeszli Olic i Altintop, Robben gral w srodku pomocy, a Ribery na lewym skrzydle.10 pisze:A po wejściu Robbena i Ribery'ego?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 sie 2009, 22:35
co?Martinho pisze:Robben gral w srodku pomocy
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 sie 2009, 22:48
Pozycja ofensywnego pomocnika, Gomez gral blizej bramki Wilkow, przynajmniej dla mnie to tak wygladalo...RealFan pisze:co?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 sie 2009, 23:08
Generalnie to Robben śmigał po prawej strony pomocy co świetnie mu wychodziło, a Franc po lewej stronie.Martinho pisze:Robben gral w srodku pomocy,
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 sie 2009, 23:24
Muler z Gomezem w ataku, a Schweini z Tymem głębiej? A propos: jak zagrał Ukrainiec? Czy tak dobrze, jak dobry był jego wślizg przy jednej z bramek?EnJoy's pisze:Generalnie to Robben śmigał po prawej strony pomocy co świetnie mu wychodziło, a Franc po lewej stronie.Martinho pisze:Robben gral w srodku pomocy,
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 sie 2009, 0:03
Grali 4-3-3 gdzie Mueller, Olic i Gomez mieli grać z przodu.Bastian tak z mojej perspektywy to starał się pchać ten wózek do przodku i brał ciężar gry na siebie.10 pisze:Muler z Gomezem w ataku, a Schweini z Tymem głębiej?
Jak przyszedł to byłem uradowany, a teraz mam mieszane uczucia.Jeżeli chodzi o defensywę to całkiem nie źle, ale jeżeli chodzi o wyprowadzienie piłki to katastrofa - wolne operowanie piłką, podania do najbliższego zawodnika.Nie podoba mi się jego gra.10 pisze:A propos: jak zagrał Ukrainiec?
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio