Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2009, 14:32
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 29 sie 2009, 22:48
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sie 2009, 10:33
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 30 sie 2009, 10:45
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2009, 11:40
Jak juz to mozna sie spodziewac Keity albo ostatecznie Sergio. Zobaczymy co bedzie jeszcze z Iniesta, moze zagra. Napewno zdrowy by sie przydał, ale takze nie warto ryzykowac.Cloud pisze:A jeszcze co do Dos Santosa, to chciałbym aby z Gijonem wyszedł w 1 składzie(Iniesta pewnie na cały mecz nie będzie zdolny do gry). I wtedy nasza pomoc wyglądała by tak: Dos Santos, Xavi, i Toure. Jestem ciekaw jakby, wtedy wyglądała nasza gra. Mam nadzieję, że Pep spróbuje takiego zestawienia.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 30 sie 2009, 11:49
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2009, 12:57
Raczej bym się tego nie spodziewał. Prędzej odpocznie pokopany ostatnimi czasy Toure. Keita gra bardzo dobrze i jutro powinien zagrać w pierwszym składzie. Iniesta może wejdzie na parę minuty, aby odbębnić debiut na Camp Nou, ale raczej nic ponad to.Cloud pisze:A jeszcze co do Dos Santosa, to chciałbym aby z Gijonem wyszedł w 1 składzie(Iniesta pewnie na cały mecz nie będzie zdolny do gry). I wtedy nasza pomoc wyglądała by tak: Dos Santos, Xavi, i Toure. Jestem ciekaw jakby, wtedy wyglądała nasza gra. Mam nadzieję, że Pep spróbuje takiego zestawienia.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 sie 2009, 13:08
A co dopiero go kupiliście ??Mentor pisze: Iniesta może wejdzie na parę minuty, aby odbębnić debiut na Camp Nou, ale raczej nic ponad to.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2009, 13:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 sie 2009, 13:53
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sie 2009, 15:56

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 30 sie 2009, 17:11
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2009, 19:47
Alves raczej zagra. Gdyby miał nie grać to pewnie wcześniej wyleciałby na zgrupowanie reprezentacji. Jeżeli będzie w kadrze to powinien grać.Jarzinho pisze:Zobaczymy, może Dani jutro nie zagra, a jego miejsce zajmnie Carles, wtedy bedzie dość szybki debiut.
Robisz niepotrzebne zamieszanieCloud pisze:Co do tego ustawienia, to macie rację raczej, to nie będzie Dos Santos, Xavi, Toure. Ale jeśli miałby zagrać Jonathan, to nie spodziewał bym się Keity, a raczej Sergio. Wtedy i Toure i Keita by odpoczęli.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cloud » 30 sie 2009, 20:53
Cloud
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sie 2009, 20:59
Chodzi o hierarchię. W pierwszej kolejności grają piłkarze lepsi. Rozumiem, że chcemy ogrywać małolata, ale Pep raczej nie podejdzie na meczu do luzaku, że tak się wyrażę. Nauczony doświadczeniem z poprzedniego sezonu gotów jestem zaryzykować stwierdzenie, że w najbliższych spotkaniach nie będzie jeszcze wyglądali najlepiej a więc mecze mogą się różnie układać. Wiadomo, że nie zagra Messi i nie wiadomo ile może zagrać Iniesta, który nie wraca po kilku tygodniachCloud pisze:A ja nie widzę powodów dla których Dos Santos nie mógłby wystąpić jutro w pierwszym składzie.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio