Magnum pisze:Reprezentacja USA zremisowała z Argentyną 2-0
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 13 cze 2008, 0:50
Magnum pisze:Reprezentacja USA zremisowała z Argentyną 2-0
Emberman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 13 cze 2008, 1:20
Magnum pisze:Reprezentacja USA zremisowała z Argentyną 2-0 w niedzielę po dość ładnym widowisku.
Na samym początku Argentyńczycy atakowali i mieli kilka dość dobrych sytuacji strzeleckich, jednak nie wykorzystanych. Amerykanie dobrze się bronili. w 73 minucie Mastroeni otrzymał czerwoną kartkę. Niestety spiker na stadionie nie był łaskaw powiedzieć za co a jak sie dowiedzialem później z ESPN nikt tam tez nie wiedzial, wiec to pozostaje tajemnicą. W 87 minucie drugą żółtą i w konsekwencji czerwoną kartkę otrzymał Mascherano za brutalny faul na Donovanie.
W pozostałych meczach Amerykanie ulegli Hiszpanom (1-0) i Anglikom (2-0).
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 2:20
mimo wszystko deszcz przed meczem naprawde ochlodzil sytuacje bo w drodze na mecz mozna bylo sie ugotowac.MLSoccer pisze:Mecz byl grany w duzej wilgotnosci i temperaturze mimo ze byla to 7:30 wieczorem.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 20 cze 2008, 23:35
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 17 lip 2008, 22:46
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 sie 2008, 22:09
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lut 2009, 0:14
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lut 2009, 6:18

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 kwie 2009, 4:04

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 wrz 2009, 1:22

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 wrz 2009, 1:52
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 wrz 2009, 7:39
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 wrz 2009, 16:15
Wątpię w to bardzo. Na PK w grupie dostali lanie i od słabych Włochów, i od Brazylii. Mecz z Hiszpanią zagrali wspaniale ale to jest jeden mecz na 100 (coś jak Polska - Portugalia).Słyszałem tak po MŚ 2006.. powiem szczerze ze... pokonując Hiszpanię w Pucharze Konfederacji i wygrywając z Brazylią do przerwy 2-0 w finale.. .czemu nie? heh.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 06 wrz 2009, 16:53
w 1994 rozpisali sobie 20 letni plan rozwoju futbolu w USA . MŚ planują w 2014Boromir pisze:Pamiętam że gdzieś słyszałem (jakiś komentator chyba mówił) że Amerykanie planują do 2010 roku zdobyć MŚ. Słyszałem to bardzo dawno temu, może coś koło 2000 roku i teraz mam takie pytanie: prawda to czy nie? Wiem, że brzmi absurdalnie ale naprawdę tak któryś komentator mówił, że tak sobie zaplanowali.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 wrz 2009, 17:22
Osobiście też tak sądze, mają 11 miejsce w rankingu z powodu łatwych meczów i punktów.. mecze z Hondurasem czy Barbadosem w Gold Cup (odpowiednik Euro) rozgrywają co 2 lata i liczą niemalze tyle samo punktów co Euro (taki sami mnoznik imprezy tyle ze mniej za przeciwnika i konfederacje).Wątpię w to bardzo. Na PK w grupie dostali lanie i od słabych Włochów, i od Brazylii. Mecz z Hiszpanią zagrali wspaniale ale to jest jeden mecz na 100 (coś jak Polska - Portugalia).
Magnum
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio