Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 10 wrz 2009, 12:01

Ja nie wiem gdzie tutaj co poniektórzy widzą, żeby ktokolwiek zwalają wszystko na Leo. Stan Polskiej piłki jest marny i o tym wie każdy. Zawodników mamy przeciętnych, nie ma boisk do trenowania, nie ma wykwalifikowanych trenerów etc. i do tego Beenhaker nic nie ma. I nikt go za to nie obwinia. Obwinia się go za to, ze pajacował i nie wykorzystywał naszego marnego potencjał(Podkreślam marnego, żeby zaraz jeden z drugim nie wmawiał mi, że uważam że mamy potencjał na MŚ :haha: ) do maksimum. Wzięcia Zahorskiego na ME a nie Brożka, to tak jakby trener Anglików zamiast Rooney'a wziął Chrisa Fagana. Pomijanie Jelenia, Wichniarka wspomnianego Brożka, Gancarczyka, Peszki to była kompletna kpina. On sam nas jeszcze osłabiał. Jesteśmy na tym samym poziome od 5 lat skoro wcześniej potrafiliśmy wygrywać z z Irlandczykami to nikt mi nie wmói, ze teraz się nie da. Nikt również mi nie wmówi, że jesteśmy aż tak słabi by taką grupę kończyć na przedostatnim miejscu w tak żenującym stylu. I nikt mi nie wmówi, że mamy grajków gorszych od Irlandczyków lub Słoweńców(mógłbyś lordzie przestać bredzić, wymieniłeś kilka grajków, ja wymieniłem ponad 20 Polaków z lepszych klubów europejskich a ty dalej swoje) bo tak nie jest. Za fatalne Euro za fatalne eliminacje odpowiada Beenhaker. Wspominanymi powołaniami, przywiązaniem do jednego ustawienia, brakiem umiejętności wstrząśnięcia zespołem. Zresztą jak tu go ocenić. Po 3 latach pracy z zespołem, nie mamy drużyny, gramy najgorzej od nastu lat, a trener po meczu mówi, że nie wie dlaczego. To ku*** mać ja mam wiedzieć? Moja Babcia? Beenhaker walnie przyczynił się do tego, że z zespołu jadącego na MŚ ocierającego się o 20 miejsce w rankingach spadliśmy pod 40.
Słowem - katastrofa.
ty a to co teraz jest to co to jest?

Wróć do „Polska”