CM 2001/2002 - Strona 30

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Czy ktoś gra jeszcze w CM 01/02 :) Klasssyka !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 16 lip 2009, 7:23

zibissj4 pisze:widze ze temat upadl a szkoda :( ja znowu zaczalem grac w CM0102 oczywiscie na starej bazie i gram KSZO ;) i moje sukcesy:

Sezon 01/02 - Mistrzostwo Polski
Sezon 02/03 - Awans do fazy grupowej LM, 3 miejsce w grupie i ćwierćfinał UEFA, Mistrzostwo Polski
Sezon 03/04 - Mistrzostwo Polski
Sezon 04/05 - Mistrzostwo Polski, Finał LM
Sezon 05/06 - Mistrzostwo Polski, Wygrana w Pucharze Ligi i Pucharze Polski, Finał LM

Jak widac wystapilem juz 2 razy w finale LM niestety obydwa finaly przegralem, z Dortmundem 0:2 i Romą 0:1

Jak tam wasze osiagniecia?

Oto moja druzyna:
Obrazek
Z czego zawodnicy tacy jak:
-Musa Otieno
-Doti Kuznetsov
-Andrey Razin
-Alexandr Lisovskiy
-Marcin Harasimowicz
-Krzysztof Kowalczyk
-Arkadiusz Klimek
-Krzysztof Leszczyński
-Maciej Bykowski

To zawodnicy wzięci za Free ;)
p.s

nie ma to jak grac killer taktyka :( co to za przyjemnosc

sylwester
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sylwester » 16 lip 2009, 14:31

Ooo ludzie....to trzeba być maniakiem na maxa żeby pykać w tą odległą czasowo wersję.
Ale ja np. nie widzę sensu - mnie wkurzało gdy już miałem nieaktualne bazy zawodników w porównaniu z tym co jest obecnie.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 16 lip 2009, 19:57

sam sobie odpowiedziales kim trzeba byc...
a co do transferow, sztuka nie jest kupic cristiano ronaldo.. sztuka jest wyszukac talent ktorego nikt na swiecie nie zna a po 4 sezonach cala europa sie o niego bije

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 16 lip 2009, 20:38

sylwester pisze:mnie wkurzało gdy już miałem nieaktualne bazy zawodników
A co za problem, przy odpalaniu nowej gry, odznaczyć opcję rzeczywistych zawodników, dzięki czemu system za każdym razem generuje fikcyjne nazwiska.
MarcinGol pisze:sztuka jest wyszukac talent ktorego nikt na swiecie nie zna a po 4 sezonach cala europa sie o niego bije
Mnie się udało, grałem polonią, za pareset tyś zł kupiłem dwóch obrońców środkowych wyszperanych na świecie, i jakiegoś napastnika z drugiej ligi. Po 2 sezonach każdy z obrońców wart był ponad 8mln zł, dzieki czemu oddłużyłem klubik i odzyskał płynność finansową a napastnik punktował mi ładnie 3 sezony po czym zechciał odejść i za parę mln go puściłem. To było mimo niewysokich notowań trenerskich, a gracze się ładnie rozwinęli.
Skauting nie sprawdzał się już tak dobrze. Zatrudnieni nie wyszukali nikogo ciekawego a lepsi skauci nie chcieli pracować za proponowane warunki finansowe.

Ech... te czasy liceum :)

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 17 lip 2009, 11:09

Zadko kiedy ufam skautom, chyba ze maja 20 w skillu.

Obecnie czysta wersja gram Herculesem z Segunda B, sprowadzilem kilku polaczkow (reputacja tego klubu ~5000) i jakos sie czlapie na awans na zaplecze Primera Division. Obecnie skupiam sie na sprowadzeniu Tsigalko zeby miec juz te awanse z glowy

Hiena Cmentarna
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hiena Cmentarna » 22 lip 2009, 14:24

Mam pytanie do znawców wersji CM 01/02. Czy jest możliwość w nowej grze stworzyć własnego piłkarza (np. zastępując jakiegoś innego w grze) i nadać mu od nowa imię i nazwisko, pozycję, wiek oraz wysokość współczynników?
Pytam, bo "odkurzyłem" tego CM-a (mój ulubiony i jedyny, jakiego mam) i chętnie wprowadziłbym parę zmian.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1383
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lip 2009, 15:07

W czym problem?Przecież jest edytor...

Awatar użytkownika
mfish16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mfish16 » 22 lip 2009, 18:30

Witam wszystkich co lubią to fantastyczną gre :) Ja niedawno zaczołem grac Telford United w Conference to było . Awansowałem co sezon i teraz trafiłem do Division 1 gdzie po 30 meczach mam 25 pkt przewagi nad drugim zespołem ... :D Z checia pogadam na gg z osobami grajacymi w ta gra . Jak cos to moje gg : 939655 przewaznie jestem na niewidoku :P

Awatar użytkownika
mfish16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mfish16 » 23 lip 2009, 15:29

RoRo
Witam :)
Czytałem twoje wypowiedzi o CM 01/02 :)
Grasz w nią jeszcze ??
Jak cos to napisz na gg : 939655 :)
Pozdro

Hiena Cmentarna
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hiena Cmentarna » 24 lip 2009, 8:45

Do MazurXIII:
Chyba znam CM-a słabiej niż sądziłem. Gdzie tego edytora do tworzenia zawodników znajdę?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8804
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sie 2009, 20:06

CM rulez, nudziłem się dziś trochę to odpaliłem 01/02. Wybrałem Murcię, druga liga hiszpańska, ciekawe czy uda mi się awansować :P

kotinho16
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotinho16 » 31 sie 2009, 0:35

witam! ja mam problem z cemem;/.. zn po jednym sezonie nie mozna grac dalej, gdy dochodzi do daty 20.06.2002 to ladowanie sie zacina i jest brak odpowiedz.. probowalem juz 3 wersji tego managera( tzn od 3 roznych osob(z neta sciagalem)) i za kazdym razem to samo.. moze ktos wie jak mozna temu zaradzic?? z gory dzieki. pozdrawiam

domin4
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: domin4 » 10 wrz 2009, 1:11

Nie mogłem się powstrzymać aby tego nie napisać... Szkoda, że tak rzadko ktoś dodaje wpis dotyczący tej genialnej i wciągającej gry. Ja jednak ciekaw jestem czy jest jakaś osoba na tej planecie, która podobnie jak ja i mój kumpel gramy w CM tak długo. Gramy już 2 i pół roku jednego save'a ligę angielską mając sezon 2082/83. 80-lecie pracy już za nami, a zapowiadają się kolejne obfite w sukcesy sezony... Dla mnie nie ma nic piekniejszego jak wygranie rywalizacji z moim kumplem, który gra Arsenalem. Ja gram moja ukochana Chelsea i chyba jestem najwieksza legenda tego klubu. Naleza nam się tytuły szlacheckie za osiągnięcia w brytyjskim futbolu. A zobaczyć talenta, o którym można co najwyżej pomarzyć w momencie kiedy się zaczyna grę to coś niewiarygodnego. Nie wiem czy spotkaliście się też z graczami, którzy mają w meczu więcej niż 90 ,100 lub nawet 150 kontaktów. To są piłkarze. Od 14 lat na pozycji defensywnego pomocnika gra u mnie Michael Read. Średnia nota całej kariery to ponad 8. Geniusz. O tej grze można nawijać godzinami. Chociaż pare niedoskonałości jest, które z chęcia bym wyeliminował, no ale nie ma przecież gry idealnej. Chyba, że Contra na pegasusa.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 wrz 2009, 10:36

domin4 pisze:Nie mogłem się powstrzymać aby tego nie napisać... Szkoda, że tak rzadko ktoś dodaje wpis dotyczący tej genialnej i wciągającej gry. Ja jednak ciekaw jestem czy jest jakaś osoba na tej planecie, która podobnie jak ja i mój kumpel gramy w CM tak długo. Gramy już 2 i pół roku jednego save'a ligę angielską mając sezon 2082/83. 80-lecie pracy już za nami, a zapowiadają się kolejne obfite w sukcesy sezony... Dla mnie nie ma nic piekniejszego jak wygranie rywalizacji z moim kumplem, który gra Arsenalem. Ja gram moja ukochana Chelsea i chyba jestem najwieksza legenda tego klubu. Naleza nam się tytuły szlacheckie za osiągnięcia w brytyjskim futbolu. A zobaczyć talenta, o którym można co najwyżej pomarzyć w momencie kiedy się zaczyna grę to coś niewiarygodnego. Nie wiem czy spotkaliście się też z graczami, którzy mają w meczu więcej niż 90 ,100 lub nawet 150 kontaktów. To są piłkarze. Od 14 lat na pozycji defensywnego pomocnika gra u mnie Michael Read. Średnia nota całej kariery to ponad 8. Geniusz. O tej grze można nawijać godzinami. Chociaż pare niedoskonałości jest, które z chęcia bym wyeliminował, no ale nie ma przecież gry idealnej. Chyba, że Contra na pegasusa.
ja grałem ponad 2 lata w FM 07 i pokonałem ponad jakieś 50 sezonów Serie A, więc takich fanatyków jest więcej :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 wrz 2009, 16:03

A ja właśnie piłuję 39 mistrzostwo z rzędu Bayernem, więc potwierdzam regułę :wink:

Poza tym, jak dla mnie, taka właśnie gra sprawia najwięcej przyjemności. Generalnie chodzi tylko o poprawianie rekordów :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”