Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 22:20
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 mar 2005, 22:33
Bo to jest całą natura Jode .. skandalista !!!!Uchi_UfFy pisze:Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 13 mar 2005, 23:17
RoRo pisze:Bo to jest całą natura Jode .. skandalista !!!!Uchi_UfFy pisze:Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.
No, ale chyba mu sie opłacałoJest teraz w Chelsea kosi kase wygrywa .. czego wiecej chciec ??
Moim zdaniem gdyby został w Porto i zostaliby tam Deco, Ricardo C, Ferreira, Carlos Alberto to zdobyłby znow LM tamten skłąd był nie do wyje...ania !!!!
Nie wiem czemu nie wzial do Chelsea Deco a np Paulo FerreireMoże go nie lubiał ?? I czemu te Porto sprzedało C. Alberto .. wkońcu Mourinho go pokazał światu jako wspaniałego dryblera i technika. Pamietam tez ze zawsze go sciagal w 60 minucie
:D:
ach ten Mourinho:D:D:d
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 13:40
Nie no, moim zdaniem Deco lubi gre w Barcy bo tam gra sobie bardzo technicznie .. tzn dryblingUchi_UfFy pisze:RoRo pisze:Bo to jest całą natura Jose .. skandalista !!!!Uchi_UfFy pisze:Najgorsze co zrobił, to to, że po zwycięstwie w LM odrazu uciekł do szatni, w ogóle się nie cieszył, bo wiedział, że triumfem znalazł sobie pracę w najbogatszych klubach.
No, ale chyba mu sie opłacałoJest teraz w Chelsea kosi kase wygrywa .. czego wiecej chciec ??
Moim zdaniem gdyby został w Porto i zostaliby tam Deco, Ricardo C, Ferreira, Carlos Alberto to zdobyłby znow LM tamten skłąd był nie do wyje...ania !!!!
Nie wiem czemu nie wzial do Chelsea Deco a np Paulo FerreireMoże go nie lubiał ?? I czemu te Porto sprzedało C. Alberto .. wkońcu Mourinho go pokazał światu jako wspaniałego dryblera i technika. Pamietam tez ze zawsze go sciagal w 60 minucie
:D:
ach ten Mourinho:D:D:d
No widziałeś jak Deco go jedzie w gazetach.Albo się nigdy nie lubili, ale Deco się wku...rzył, że nie wziął go do The Blues
.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 14 mar 2005, 14:47
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 mar 2005, 15:14
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 15:19
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 15:43
No to właśnie pisze, że Deco dobrze czuje sie w BarcyUchi_UfFy pisze:Oj RoRoDeco nie pasuje do angielskiego stylu, chociaż z drugiej strony nie ma co porównywać, gdyż wydawać by się mogło, że Ronaldo to też zbyt techniczny piłkarz na Wyspy.Szkoda, że Porto już się rozpadło...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 18:07
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 mar 2005, 18:17
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 18:34
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:11
no niepowiedziałbym.. jak chelsea przegrywała to siedział smutny z kamienną twarzą... jak zespół wygrywa to jeszcze nie widziałem niecieszacego się treneraże znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne miny
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:15
No moze sie troszke źle wyraziłemPasztet pisze:no niepowiedziałbym.. jak chelsea przegrywała to siedział smutny z kamienną twarzą... jak zespół wygrywa to jeszcze nie widziałem niecieszacego się treneraże znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne miny
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 19:20
a skąd wiesz jak się zachowuje poza boiskiem?? kolegujesz się z nimRoRo pisze:No moze sie troszke źle wyraziłemPasztet pisze:no niepowiedziałbym.. jak chelsea przegrywała to siedział smutny z kamienną twarzą... jak zespół wygrywa to jeszcze nie widziałem niecieszacego się treneraże znalazł sie choć jeden trener luzak, anie wieszkosc siedzi na ławce i ma kamienne minyChodzi mi o to, że poza boiskiem zachowuje sie jak nastolatek
![]()
No ale jak jest super trenerem to mu wolno
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 mar 2005, 19:23
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio