Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaktus188 » 11 wrz 2009, 19:48
kaktus188
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 wrz 2009, 20:01
Powiedz skad C isię to bierze. Talent do wciskania kitu i opowiadania bajek niczym wielki Leoooo.Wilmore pisze:Szkoda, że Engel znów będzie pieprzył od rzeczy, tak jakby biorąc przykład z niektórych tutejszych wypowiedzi, na temat siły polskiej reprezentacji, jej niewątpliwej wyższości nad Słowenią, a także na temat potencjału ofensywnego na miarę czołówki światowej.
Bardziej chyba chodziło im nie o jakiś zawodników o uznanej klasie, czy klasie światowej, a liderow na jakich mozna zawsze liczyć, polegać, ktorzy beda sie z terj roli dobrze wywiązywac. Chyba nikt nie jest na tyle głupi(ile by Wilmore nie wmawiał-wymyślał) zeby twierdzić, ze mamy zawodnikow ronych tym najlepszym.Angelo18 pisze:Mnie rozwaliła jeszcze jedna rzecz jak Szaranowicz coś mówił że potrzebujemy takich Gortatów, Kurków, Wlazłych itd a Engel na to ze mamy zawodników na takim poziomie Ja nie wiem gdzie ten Pan ogląda mecze reprezentacji i gdzie są ci piłkarze na skalę światową, najlepiej nic nie zmieniać bo jesteśmy na dobrym poziomie, winnym jest tylko Leo, PZPN jest wzorowym organem który nie ma sobie nic do zarzucenia..
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 11 wrz 2009, 20:02
Ma Engel trochę racji, patrząc i odróżniając proporcjonalnie zakres konkurencji ilościowej w siatkówce i w piłce nożnej. Analogicznie jak Chińczycy którzy (Olimpiada) główny nacisk kładli na sportach niszowych.Angelo18 pisze:Mnie rozwaliła jeszcze jedna rzecz jak Szaranowicz coś mówił że potrzebujemy takich Gortatów, Kurków, Wlazłych itd a Engel na to ze mamy zawodników na takim poziomie
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebeldera » 11 wrz 2009, 21:06
rebeldera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 11 wrz 2009, 21:08
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 wrz 2009, 21:58
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 wrz 2009, 23:12
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 11 wrz 2009, 23:19
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 wrz 2009, 23:49
Świetne pomysły, tylko przyklasnąć.5 lat refom w szkoleniu ,skautingu, organizacji ośrodków szkolenia młodzieży, inwestycje wreszcie w centralny ośrodek na wzór francuskiej siedziby kadry w Clairefontaine oraz ośrodki regionalne szkolenia w kilku (załózmy 5 miastach w polsce) obowiązek klubów posiadania drużyn młodzieżowych od lat 8 do 18,
O to, to to, popieram.wieksza kasa dla trenerów drużny dziecięcych i młodzieżowych.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2009, 0:03
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 0:19
Spójrz:cloner pisze:Ale tylko dla inteligentnych trenerów, nie dla tych, co ślepo wierzą obcokrajowcom bez sukcesów
I skończ pieprzyć, że Holender nie ma sukcesów. Można mu wiele zarzucić, ale nie to.Sukcesy szkoleniowe
* mistrzostwo Holandii 1980 i 1990 z Ajaksem Amsterdam
* mistrzostwo Holandii 1999 i Superpuchar Holandii 2000 z Feyenoordem Rotterdam
* mistrzostwo Hiszpanii 1987, 1988 i 1989, Puchar Hiszpanii 1989 oraz trzykrotnie półfinał Pucharu Mistrzów z Realem Madryt
* 1/8 finału Mundialu 1990 z reprezentacją Holandii
* awans do Mundialu 2006 i start w tym turnieju (faza grupowa) z reprezentacją Trynidadu i Tobago
* awans do Euro 2008 i start w tym turnieju (faza grupowa) z reprezentacją Polski
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2009, 0:39
Jak to są sukcesy, to może faktycznie już nie będę się tutaj wypowiadaćWilmore pisze:* 1/8 finału Mundialu 1990 z reprezentacją Holandii
* awans do Mundialu 2006 i start w tym turnieju (faza grupowa) z reprezentacją Trynidadu i Tobago
* awans do Euro 2008 i start w tym turnieju (faza grupowa) z reprezentacją Polski
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 12 wrz 2009, 9:40
I nic to... że nie szkoleniowe
* Człowiek Roku 2007" tygodnika Wprost.
* 20 lutego 2008 odznaczony Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski.
* Super Wiktor 2007 za całokształt osiągnięć
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 wrz 2009, 10:21
WOW, czyzby tu jednak ktos minimalnie zmienial pkt widzeniaWilmore pisze:Można mu wiele zarzucić
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70304 ... nasa_.htmlWywiady ukazały się tego samego dnia...
Beenhakker dla "Przeglądu Sportowego":
- Nie, nie, nie, zaraz, jakie plotki? Jakie żarty? Bądźmy poważni. Prawdą jest, że każdy z nich był pod wpływem alkoholu.
Beenhakker dla "Dziennika":
- Powiedział pan również, że Lato mówiąc w Mariborze do kamer o pana dymisji, był pijany…
- O nie, nie. Nie wciągniecie mnie w te dziennikarskie kłamstwa.
- Czyli nawet nie zasugerował pan, że Lato był pod wpływem alkoholu?
- Nic takiego nie powiedziałem. To nie moja sprawa, w jakim był stanie. Może działał pod wpływem silnych emocji, nie był wtedy odpowiedzialny, a może wystarczająco przygotowany, aby składać takie deklaracje?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 10:52
Bredzisz jak zwykle popisując się niezrozumieniem tekstu. Wróć i przeczytaj moje wcześniejsze posty, może się poprawisz.do tej pory nic nie mozna bylo mu zarzucic
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio