Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 12 wrz 2009, 17:28
Dusan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 wrz 2009, 20:02
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 wrz 2009, 20:09
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 wrz 2009, 20:19
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 wrz 2009, 12:55
Odnośnie podań warto dodać, że nie było to tylko podania na kilka metrów do najbliższego kolegi. Zaprezentował kilka świetnych crossów.Podczas 90 minut gry nowy nabytek Barçy siedem razy odebrał piłkę rywalom i ani razu jej nie stracił, nie popełnił żadnego faulu. Miał świetną wizję gry. Podawał 52 razy i wszystkie podania trafiały do partnerów.
Trener chwalił go po meczu mówiąc, że "był perfekcyjny, będziemy mieć z niego wiele pożytku". Zadowolony ze zwycięstwa Czygryński stwierdził, iż musi poprawić parę aspektów w swojej grze. "Popełniłem kilka błędów taktycznych , ponieważ gramy inaczej niż w Szachtarze. Muszę porozmawiać o tym ze swoimi kolegami."
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 wrz 2009, 15:28
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 wrz 2009, 15:42
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 wrz 2009, 13:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 wrz 2009, 15:49

Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 wrz 2009, 15:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 wrz 2009, 16:31
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 wrz 2009, 20:46
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 wrz 2009, 21:15
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 wrz 2009, 23:03
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 wrz 2009, 13:46
Ostatnio mam bardzo mało czasu i głównie staram się 90% jego poświęcić na stronę Atletico. Tutaj zaglądam, ale bardzo rzadko komentuje, bo jeszcze rozpocznie się jakaś dyskusja i mnie wciągnie na dobreMentor pisze:Miło, że wpadłeś Asteniu. Już myślałem, że po ostatnich wyczynach Rojiblancos zawiesiłeś klawiaturę na kołku![]()
Jak się Atletico zamuruje to przegra, jak pójdzie na wymianę ciosów to też przegraMentor pisze:Nie ukrywam iż liczę na pewne zwycięstwo Barcelony. Mam nadzieję zobaczyć również kawałek dobrego meczu. Spotkanie na pewno nie będzie przypominać tego z Interem bo Atletico zwyczajnie nie stać na tak dobrą grę w tyłach i wątpię, aby się klasycznie zamurowali.
Iniesta nie, Pedro/Jeffren jak najbardziej tak i najlepiej za Messiego, niech sobie odpocznie, bo sezon długiMentor pisze:Jeśli chodzi o skład Barcelony to liczę na Iniestę od pierwszego gwizdka. Czas najwyższy wchodzić na wyższe obroty. Być może będą jeszcze jakieś zmiany jak chociażby Maxwell, Busquets czy ktoś z dwójki Pedro/Jeffren.
Asteniu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio