No, ale brawa też dla City. Given i Bellamy zagrali znakomicie
Pirwszy raz się przydał (nie liczę tego gola w końcówce na 5:0)To jest prawdziwy Joker![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 wrz 2009, 16:36
Pirwszy raz się przydał (nie liczę tego gola w końcówce na 5:0)To jest prawdziwy Joker![]()
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 wrz 2009, 16:36
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 wrz 2009, 16:37
A ile doliczyl po golu Owena?Aker pisze:BadBoy o co Ci biega? Jak United stracili gola już po tym jak techniczny pokazał już ilość minut doliczonych to chyba sędzia ma prawo doliczyć kolejną minutę czy tam dwie za ten utracony czas przycelebrowaniu gola nie?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: OstatniSkaut » 20 wrz 2009, 16:38
Slipknot83 pisze:Próbowałem ogladac to spotkanie, zmuszałem się jako że nie ma dzis nic ciekawszego o tej godzinie. Wytrzymałem do 30 minuty i przełączyłem na Cagliari-Inter. Pytanie do fanów angielskiej piłki - jak wy to możecie oglądać?
OstatniSkaut
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 wrz 2009, 16:39
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 wrz 2009, 16:39
fieldy
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 wrz 2009, 16:45
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 wrz 2009, 16:45
To mi powiedz czy pamiętasz 2 bramki Darrena w jednym spotkaniu?fieldy pisze:Rzadko United tracą 3 gole u siebie, ostatnio chyba z Liverpoolem, a wcześniej to już nie pamiętam. .
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 wrz 2009, 16:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 wrz 2009, 16:49
Bzdury gadasz mości panie. Casus Valdes nic Was nie nauczył? Oglądacie jeden mecz (tak jak krytycy Valdesa po LM) i udajecie fachury.Z innej beczki - jak slaby musi byc Kuszczak, skoro przegrywa rywalizacje z takim miernym bramkarzem jakim jest Foster?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 wrz 2009, 16:49
Cris7 pisze:To mi powiedz czy pamiętasz 2 bramki Darrena w jednym spotkaniu?fieldy pisze:Rzadko United tracą 3 gole u siebie, ostatnio chyba z Liverpoolem, a wcześniej to już nie pamiętam. .
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 wrz 2009, 16:50
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 wrz 2009, 16:50
W ostatnich spotkaniach Foster grał bardzo dobrze i kilka ładnych parad pokazał. W zasadzie w tym sezonie to jego pierwszy błąd na wagę bramki.Z innej beczki - jak slaby musi byc Kuszczak, skoro przegrywa rywalizacje z takim miernym bramkarzem jakim jest Foster?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 wrz 2009, 16:53
A wg mnie nie ma kolejki,żeby nie było interwencji przy której mógłby zachować się lepiej vide gol Arszawina etc...(L)oczkerson pisze:W ostatnich spotkaniach Foster grał bardzo dobrze i kilka ładnych parad pokazał. W zasadzie w tym sezonie to jego pierwszy błąd na wagę bramki.
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio