Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1063

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 20 wrz 2009, 17:56

Dusan pisze:Mnie bardziej ciekawi jak zagracie w srode z Villarealem :)
Real ten mecz spokojnie wygra, Villareal podobnie jak Atletico narazie zawodzi na maxa (dzisiaj po 1 połowie dostają 2:0 od Bilbao).

Ja jestem ciekaw czy w dzisiejszym spotkaniu Raul uczci jakoś specjalnie swój jubileusz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 wrz 2009, 18:29

Cassilas- Ramos - Albiol - Garoy - Marcelo - Lass Gago - CR9 - Kaka Raul y Benzema ;)

Sergio w końcu wraca :D ciekawe co zaprezentuje po tej przerwie

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 wrz 2009, 19:50

Kurde Benzema mnie załamuje i zamiast pokazywać jak bardzo się myliłem, on utwierdza mnie w moich tezach sprzed transferu. :? Nie ma go na boisku. Dawać Higuaina.

Słaby Cristiano znowu strzelił bramkę. Ciekawe co będzie jak się rozkręci.

Dawać Gutiego na środek pomocy bo para Lass, Gago mnie nie przekona chyba nigdy.

Powinno być 2:0, ale Raul spieprzył tak jak dawno nie spieprzył.

Xerez nie jest takie złe, jak je malowano.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 wrz 2009, 19:52

aż żal na to patrzeć ,strzliliśmy bramkę w 1szej minucie a później sobie klepaliśmy do 35minuty tak że chłopaki z Xerez wybijali piłkę tylko ze swojej połowy , co jakiś czas mieli jakiś wolny/rożny no i pod koniec oddaliśmy trochę pole jednak nic z tego dla Xerez nie wynikło

ciężko się to ogląda... brakuje X.A a ten który go zastępuje gra strasznie padacznie i marnie , mam nadzieję że na drugą połowę nie wyjdzie , do zmiany też Benzema który na początku się pokazywał chociaż a później stał i czekał na piłke co nie było dobrym rozwiązaniem bo nie dostał chyba żadnej (?)

mam nadzieję że podkręcą się chłopaki tak do 4-5:0 bo na takich marnych grajkach trzeba sobie reperować bilans :wink:

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 20 wrz 2009, 19:53

Osobiscie stawialem Karima na krola strzelcow ligi. ale beda jaja jeśli za rok Francuz pozegna sie z Madrytem w stylu Huntera.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 wrz 2009, 19:53

Nudny ten mecz póki co... ogólnie szybko padła bramka, a potem jakoś to się ciągnęło. W sumie gdyby Xerez strzeliło bramkę to by było ciekawiej i w sumie na to liczę. Chociaż może lekko przesadzam bo ostatnio same ciekawe mecze się trafiły.
Benzema póki co pokazuje, że może być najgorszym transferem Realu, szkoda bo lubię go i życzę mu jak najlepiej.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 wrz 2009, 20:40

wszedł Guti i odrazu kara ;) to nasz JOKER , Gago powinnien dostać note -1 bo gra parodie , mam nadzieję że jak Alonso nie bedzie grac to Guti w pierwszym będzie wchodzić.

Właśnie Benzema strzelił swoją pierwszą bramkę w lidze , naprawdę ładna ale dzisiaj słabo chłopak wypadł .

Ruuddddddd :D w swoim stylu + asysta przy bramce Benzemy ;) świetnie się rozumie z młodym francuzem co mnie cieszy . Podanie przy bramce 5tej od Gutiego - cud,miód i orzeszki ;)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 wrz 2009, 20:52

Zaczelismy grac dopiero w ostatnich 15 minutach. Wczesniej mizeria. Gago w drugim meczu ze slabym rywalem pokazuje, ze zasluguje na lawke. Benzema tez slabo, ale przynajmniej wreszcie trafil. Moze teraz jakos pojdzie.
CR - 6 bramka w 4 meczu
Guti - 3 bramka w 3 :shock:
No i Ruud sie przypomnial :brawo:

3 pkt, plan wykonany.
Poki co z latwoscia strzelamy kilka bramek w meczu. Zobaczymy jak bedzie jak przyjda silniejsi rywale.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 20 wrz 2009, 20:53

mam nadzieję, że dożyję dnia, gdy Realowi zechce się grać przynajmniej 70 minut.

Awatar użytkownika
Dusan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dusan » 20 wrz 2009, 20:56

No wynik bardzo dobry, ogladalem tylko 2 polowe, nie wiem jak graliscie w 1, ale Xerez nie bylo az tak strasznie slabe. Szarpali, próbowali, ale to jednak nie te umiejetnosci. Ruud wspaniale uczcil powrót, asysta i gol. Benzema wreszcie strzelil :) Zobaczymy jak poradzicie z Villarealem, który juz jest przeciwnikiem z innej półki.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 wrz 2009, 20:57

Kuźwa, chłopaki grali na odpierdol, na pół gwizdka, mecz długimi momentami nudził, sprężyli się na 20 minut i 5:0 :lol:

Cristiano jest zajebisty ze swoją skutecznością, Guti w ogóle w tym sezonie nie jest sobą. Spełnia swój talent na stare lata, oby tak dalej!

Karim pokazał, że ma dobry strzał, ale mecz słabiutki w jego wykonaniu i cud, że Pellegrini go nie zdjął.

Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \o/

Słaby Real strzela 16 bramek w 4 meczach, a ciągle nie grający na maksa Ronaldo 6. Nie mogę sie doczekać, aż ten zespół naprawdę się rozkręci :twisted:

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 wrz 2009, 21:04

Zastanawiam się jak Real po takiej grze może strzelić dobremu dzisiaj Xerez aż 5 goli. :o
Świetne zmiany Pellegriniego: Guti wchodzi i gol, Ruud to samo. Dziś najgorzej u Was zdecydowanie Lady Gago.
Czekam na mecz z Żółtą Łodzią, zobaczymy jak sobie poradzicie na ciężkim terenie Villarrealu. Choć z formą u nich krucho, to mam nadzieję, że postawią Wam trudne warunki.

PS. Ruud zepsuł mi zabawę :mrgreen: :
Obrazek

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 20 wrz 2009, 21:06

jezeli Ronaldo utrzyma ta skutecznosc to moze uda mu sie pobic swoj rekord w ilosci zdobytych bramek sprzed 2 sezonow.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 20 wrz 2009, 21:07

:haha:

15 minut porządnej gry i pozamiatane. Ronaldo 6 goli w 4 oficjalnych meczach. Znakomite decyzje ze zmianami Inżyniera. Oczywiście można się zastanawiać, dlaczego Gago grał od początku i dlaczego Ruud wszedł tak późno, co nie zmienia faktu, że trafił cudownie wprowadzając najpierw Granero, który od razu zaliczył asystę przy główce Ronaldo, potem Gutka - gol i asysta, a na koniec Ruuda, który w 12 minut na boisku przy 1 kontakcie z piłką asystował Benzemie, a później sam dopełnił dzieła zniszczenia. Zajebiście, że przełamał się Benzema, chociaż jego gra faktycznie pozostawia wiele do życzenia tak jak w spotkaniu z Espanyolem, należy jednak go pochwalić za drugą połowę, chyba najlepszy jego fragment oficjalnej gry w Realu.
Zastanawia mnie, że Real nie miał żadnego rzutu wolnego pod bramką Xerez, przecież znając potencjał Ronaldo, należy szukać takiego rozwiązania.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 wrz 2009, 21:13

Vianuch pisze:Zastanawia mnie, że Real nie miał żadnego rzutu wolnego pod bramką Xerez, przecież znając potencjał Ronaldo, należy szukać takiego rozwiązania.
Naoglądali się powtórek z meczu z Zurichem i pewnie to było jedno z ich założeń - w miarę możliwości nie faulować w niebezpiecznej odległości :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”