Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2009, 18:55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 wrz 2009, 19:10
Dokładniefieldy pisze:Jest nowy House
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 wrz 2009, 19:20
Napisy już sąEnJoy's pisze:Dokładniefieldy pisze:Jest nowy House,Dziś rano już ktoś wrzucał, napisy powinny już być i mogę ściągać
.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 wrz 2009, 19:51
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 22 wrz 2009, 20:03
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 22 wrz 2009, 20:04
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 22 wrz 2009, 20:12
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 wrz 2009, 20:20
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 wrz 2009, 20:22
boskigonzo pisze:Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
Sam serial bez Hugh Laurie byłby nędzny. Schemat oczywiście jest taki jak napisał Boskigonzo... Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...Marco_Van_Basten pisze:Tu chyba bardziej chodzi o samą postać pana doktora i te jego zabawne riposty. Tak mi się wydaję.
lisek_chz pisze:Też w Housie nic nie widzę ciekawego, za to oglądam Ekipę. Serial polecił piwus, mogę tylko potwierdzić, że jest świetny, jeden z lepszych jakie oglądałem
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2009, 20:48
albo żarty z Willsonem, np porwana gitarabartbuks pisze:Jednak Hugh ratuje ten serial. Jego riposty, żarty, sposób bycia... za to ludzie kochają ten serial...
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 wrz 2009, 20:55
To było mistrzowskie... Liściki, groźby. Gibson piękny, no i Hugh fantastycznie zagrał sołóweczkę a`la Eddie van Hallenfieldy pisze:albo żarty z Willsonem, np porwana gitara
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 22 wrz 2009, 22:08
To odmóżdżacz, ale na poziomie. Zawsze lepsze to niż CSIboskigonzo pisze:Moge wiedziec co wam sie podoba w housie ? Nie moge pojac fenomenu tego serialu w ktorym w kazdym odcinku schemat scenariusza jest taki sam - przyjezdza chory /nikt nie wie co mu jest / diagnoza / diagnoza okazuje sie bledna / kolejna diagnoza - rowniez bledna / za 3,4 , 10 razem gregory hałs wpada na zajebisty pomysl i okazuje sie ze trafil
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 22 wrz 2009, 22:11
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 wrz 2009, 22:33
"LEGEN... wait for it.... DARY"
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 wrz 2009, 23:14
(L)oczkerson
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin