Reklama - Strona 25

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
mariuszartur1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Reklama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszartur1 » 11 wrz 2009, 18:58

Ciągle nowe zdjęcia GENNARO GATTUSO oraz fotografie z różnych meczów włoskiej ligi znajdziesz tutaj: Zdjęcia Gennaro Gattuso. Możesz też sam dodawać do tego serwisu swoje nowe pliki o takiej tematyce za darmo. Serwis aktualizowany "non stop", zapraszam serdecznie!

Obrazek

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 wrz 2009, 19:10

Witam.

Wiem, że kiedyś już tu reklamowałem stronę http://www.bocajuniors.pl ale niedawno uruchomiliśmy typera, więc zapraszam chętnych do zabawy. Typujemy wszystkie spotkania z Argentyny oraz po jednym spotkaniu z innych lig południowoamerykańskich (Urugwaj, Chile, Peru, Paragwaj, Ekwador, Wenezuela i Kolumbia), a w tygodniu także Copa Sudamericana. Nagrody sponsoruje Betsson (vouchery dla pierwszych 11 osób; dla zwycięzcy 111 zł.). Dodatkowo dla dwóch najlepszych typujących przygotowaliśmy unikalne koszulki Boca.

Typer ruszył niedawno, więc zaległości można spokojnie nadrobić, tym bardziej że typujemy dość egzotyczne mecze i wszystko może się szybko zmieniać.

Zachęcam do typowania. Konkurencja na razie nie jest duża, ale mamy nadzieję, że kolejni typujący będą się rejestrować.

Szczegóły co do typera są na stronie.

http://www.bocajuniors.pl

Kopiacywysoko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kopiacywysoko » 25 wrz 2009, 15:28

POMAGANIE - przez duże "P", czyli w jaki sposób można pomóc innym nie ruszając się z przed monitora, choć oczywiście ruch to zdrowie, więc i o nim nie zapominajcie.

Znacie Paulinę Pruską, która od początku tego roku walczy o życie z rakiem, bo powiedziała sobie, że tej walki nie przegra? Zbiera na operację i rehabilitację, bo wierzy że jej się to uda.

Nie jest jedyną, która potrzebuje pomocy, ale jeśli Was to interesuje sami zobaczcie.
http://siepomaga.pl/f/Mikolaj/c/35
Obrazek

Miro_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miro_ » 23 paź 2009, 18:17

Del
Ostatnio zmieniony 10 lis 2014, 12:38 przez Miro_, łącznie zmieniany 1 raz.

gracz2008
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

wyniki na telefon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gracz2008 » 26 paź 2009, 21:31

Znalazłem nową stronke gdzie można zamówić subskrypcję do 7 wyników sportowych z okresu tygodnia na komórkę, jak ktoś chcę niech rzuci okiem sms-info.az.pl

Cichy9
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Centrum treningu piłkarskiego - Trening.net.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cichy9 » 24 lis 2009, 23:02

Prawdopodobnie najlepszy w polskim internecie serwis traktujący o treningu piłkarskim http://www.trening.net.pl ogłasza nabór członków redakcji!

Pierwsza i prawdopodobnie jedyna tego typu kampania organizowana przez Nasz serwis, daje niepowtarzalną szansę wszystkim, którzy chcieliby się sprawdzić w roli Redaktora poważnego serwisu. Jeśli jesteś zainteresowany i spełniasz poniższe warunki:

* dobra znajomość gramatyki języka polskiego
* rozeznanie w temacie treningu piłkarskiego lub piłki nożnej w ogóle
* chęć rozwijania swoich umiejętności redakcyjno - dziennikarskich

skontaktuj się z nami pod adresem cichy9[at]gmail.com (w miejsce [at] wstaw @) i zgłoś swoją kandydaturę. Poszukujemy głównie redaktorów, piszących teksty instruktażowe z dziedziny treningu piłkarskiego lub po prostu publikujących materiały publicystyczne.

Nie potrafisz pisać? A mimo to chciałbyś należeć do redakcji serwisu? Masz talent piłkarski i chcesz się nim podzielić z całym światem? Dysponujesz kamerą video lub innym urządzeniem rejestrującym? Napisz do nas! Uruchamiamy serwis video, na którym publikowane będą materiały video, prezentujące wykonanie danego elementu piłkarskiego!

cichy9[at]gmail.com
http://www.trening.net.pl

pikorz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pikorz » 07 gru 2009, 21:02

Witam!

Jeśli ktoś byłby zainteresowany rozwojem polskiego wątku na jednym z największych forów zagranicznych o piłce, to zapraszam na forums.soccerfansnetwork.com. Prawdopodobnie w najbliższych dniach otrzymam funkcję moderatora tego wątku, więc będzie szansa zrobić tam coś fajnego, taka i "skarbnicę" wiedzy o realnej sytuacji w polskiej piłce dla ludzi z zagranicy, i oczywiście pole do dyskusji o niej, a przede wszystkim w pierwszej kolejności postaram się uporządkować ów wątek ;) Oczywiście jeśli ktoś nie jest zainteresowany rozwijaniem polskiej strony forum to po prostu polecam to forum jako miejsce pogadania o światowej piłce. Polaków jest jednak tam jak na lekarstwo więc i polski wątek praktycznie przez długi czas tam nie istniał. Dlatego właśnie zwracam się do Was z taką propozycją, nie przynudzając - kto jest zainteresowany, to adres podałem wyżej :) Pozdro! :beer:

areyousingle
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Imprezy dla Singli w Wawie, Krakowie, Wrocławiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: areyousingle » 09 gru 2009, 13:39

Witam, mam po 10 wejściówek na każdą z imprez dla Singli

Oto opis imprez:

Z zaszczytem chcemy ugościć Cię na największej imprezie dla singli w Warszawie!

Jesteś osobą, która pragnie natychmiast poznać interesującą bratnią duszę, od dłuższego czasu czekasz na wymarzone spotkanie lub po prostu chcesz się dobrze zabawić?

Czeka na Ciebie wyjątkowy wystrój lokalu – specjalnie dla singli, firmowe przypinki ukazujące czego szukasz (Love, I`m Single, Just Sex, Best Sex, Don`t Look Ar Me), masa atrakcji, wspaniała muzyka i oczywiście hit sezonu czyli Szybkie Randki, podczas których możesz poznać 7 osób w ciągu 30 minut!

Dodatkowo – wyjątkowo Tap in-dustrial live act!
Po raz pierwszy na żywo !! Półfinalista programu Mam Talent.
Wykorzystując najnowsze osiągnięcia technologii ... swoim tańcem będzie tworzyć muzykę.

Zobacz filmy z naszych imprez:

Jeśli chcesz mieć zapewniony wstęp na imprezę za darmo, poza kolejką – wyśli maila z Twoim imieniem i nazwiskiem odpowiednio na warszawa@areyousingle.pl, krakow@areyousingle.pl, wroclaw@areyousingle.pl

16.12.2009 Środa,
godz. 21:00
Klub Platinium
ul. Fredry 6, Warszawa

Obrazek

17.12.2009 Czwartek,
Klub Oławska 9
ul. Oławska 9, Wrocław

Obrazek

18.12.2009 Piątek,
Klub Baccarat
ul. Stolarska 13, Kraków

Obrazek

Awatar użytkownika
Beq
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Beq » 18 gru 2009, 17:01

Obrazek
Statystyki piłkarskie

Serwis jest znakomitym źródłem informacji dla osób próbujących swoich sił w zakładach bukmacherskich, jak i dla tych, którzy śledzą poczynania drużyn w konkretnych ligach.

Udostępniamy Wam możliwość obserwowania postępów klubów z najpopularniejszych lig na całym świecie. Do Waszej dyspozycji oddajemy tabele, wyniki, statystyki klubów oraz konkretnych lig, a także możliwość porównania ich ze sobą.

Stokie
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Trening piłki nożnej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Stokie » 18 gru 2009, 22:55

Witam,

chciałem zaprosić każdego kto interesuje się piłką nożną a konkretniej jej treningiem na forum www.trenuj.com Forum jest największym Polskim Centrum Piłkarzy znajdziecie na nim wszystko czego tylko chcecie ćwiczenia piłkarskie, nauka futbolu, technika piłkarska, odżywanie w piłce nożnej i wiele więcej. Forum jest w trakcje rozwoju zapraszam każdego kto jest zainteresowany do rejestracji.

www.trenuj.com - Trening Piłkarski.
Chciałem prosić moderatorów o nie usuwanie tego tematu nie jesteśmy żadną konkurencją dla waszego serwisu / forum.

dathan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

zadne lockerz , ale....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dathan » 19 gru 2009, 21:34

Z góry zakładam ,że zaraz wyleje sie fala komentarzy typu : "nie ma nic za darmo", prosze przeczytajcie poniższy temat uważnie i odwiedzcie podana tam przezemnie strone gdzie sa dowody...

Więc chciałbym wam przedstawić stronę gdzie możemy dostać nagrody (np. xboxa 360) prawie za darmo.

Strona zwie się freebiejeebies.co.uk gdzie za wypełnienie oferty ( darmowej lub za niewielką opłatą ) i zachęceniu kilku osób do zrobienia tego samego możemy otrzymać wartościową nagrode :p jest tam praktycznie wszystko : od telefonów do tv 50 " full hd . Osobiście zbieram na konsole ;p

Oto przykładowa liczba referali na dane nagrody:
psp slim & lite - 7 referali
xbox 360 elite - 10 referali
sony bravia 40" Full hd - 40 referali
iphone 3Gs 8 GB - 16 referali
psp go -13 referali
ipod nano 8 GB - 5 referali
ps 3 120 gb - 13 referali
samsung 19" lcd - 12 referali
i wiele więcej...
możemy rownież wymienić referrale na gotówke gdzie 1 referal = 17 funtów = ok 75 zł

Samo zdobycie referala nie jest zbyt trudne , jednak wymaga się od niego wypełnienia jeden z ofert.

Darmowym sposobem jest zarejestrowanie się na jednej z podanych stron np . hosting stron www , gdzie wymagane jest jedynie posiadanie karty visa lub mastercard , a w przeciągu kilku(nastu) dni nasza oferta zostanie potwierdzona a my możemy usunac konto i nic nie placic .Lepsza jednak płatna oferta polega na założeniu konta np. w wirtulanym serwisie gier ( nie wymagana karta płatnicza, najtansza płatna opcja ) i doładowanie konta na min. 10 $ (np.z konta paypal)i rozegranie przynajmniej 5 $ , wtedy nasze konto zostanie potwiedzone w przeciągu kilku dni.

jak to działa ? prosta zasada referral marketingu przedstawiona na screenie:
Obrazek

Oto mój referal :

http://gifts.freebiejeebies.co.uk/172295

Mam nadzeieje ,że zbliżycie mnie do mojego celu i sami coś dostaniecie :) życze powodzenia .

aha i tutaj na tej stronce macie potwierdzenia ,że nagrody naprawdę przychodzą
http://www.exceem.co.uk/forums/i-got-my-free-item/

w razie pytań mój nr gg : 1812242
podro :d

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 gru 2009, 1:04

http://www.fcblog.pl/

Cholernie polecam. Coś zupełnie nowego na polskiej scenie Barcelony. Nie stanowi konkurencji dla BO czy VeB, ale jest znakomitym uzupełnieniem. Większość materiałów (dotyczy to wszelkich rodzai materiałów od tekstów po video) trudno będzie napotkać gdziekolwiek indziej. Jedna z kilku stron, które odpalam w pierwszej kolejności po uruchomieniu przeglądarki.
FCBlog to projekt, który kibicom Barçy ma przybliżyć ich klub od strony, od której często go nie znają.

U nas nie znajdziesz plotek transferowych, wypowiedzi z konferencji prasowych, bramek z ostatniego meczu i tradycyjnych pomeczówek. Staramy się połączyć tematy luźne i poważne, zazwyczaj takie, których nie ma na innych polskich stronach. Planujemy publikację karykatur, ciekawych zdjęć, filmików, ale też felietonów, materiałów historycznych, czy tłumaczeń wywiadów.

Chcemy, by FCBlog był czymś naprawdę nowym na polskiej scenie stron o FC Barcelonie. Nie nastawiamy się na wysyp newsów, ani na wielką popularność. Wiemy jednak, że jest spora grupa culés, których interesują inne materiały niż te z pierwszych stron "Sportu" i "El Mundo Deportivo". Zamierzamy umieszczać teksty i multimedia z mniej znanych witryn internetowych oraz tworzyć prace oparte na własnych przemyśleniach.
Polecam.

Antymon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Oddam Forum w dobre ręce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antymon » 26 gru 2009, 23:37

Witam,kiedyś zafascynowany Bukmacherstwem założyłem forum http://wtopa.phorum.pl
na którym można pisać swoje typy meczów relacje,opisywać itp itp, brak czasu doprowadził do tego że zaniedbałem forum na maxa...
Może jest ktoś który nie ma słomianego zapału i jest gotowy przejąć forum wypromować itp .

Adres Forum: http://wtopa.phorum.pl

Awatar użytkownika
twoje_forum
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: twoje_forum » 10 sty 2010, 14:24

Więc chciałem Was zaprosić na nowe ale nie znaczy złe Forum Dyskusyjne o tematyce Sportowo-Piłkarskiej
http://www.newspilka.pl

forest2010
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forest2010 » 10 sty 2010, 17:50

Witam...

Poszukuję chętnych do współpracy przy stonie Nottingham Forest.

Stanowiska:
- Newsman
- Publicysta

Zainteresowanych proszę o kontakt forest2010@o2.pl

POZDRAWIAM...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”