Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 wrz 2009, 12:15
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dominik687 » 29 wrz 2009, 16:02
Fishbone pisze:Może Majewski nie zdążył się zorientować, że Kosowski z APOEL'em gra obecnie w lidze mistrzów? Mam pewne przeczucie, że niedługo Olisadebe dostanie powołanie. Jest bramkostrzelny a jak Majewski powołał Dudka, to co mu szkodzi Olisadebe?dominik687 pisze:Fakt
Drugą rzeczą która mnie oburzyła jest, brak Kosowskiego
dominik687
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 wrz 2009, 16:23
Jesli dostałbym pytanie, zeby podać 3-4 środkowych obroncow(naj w Polsce) spokojnie w tym gronie Jacek by był. Smieszniejsze jest powolanie dla Pawelca i qurwa to naprawde prawa Polczaka.Wilmore pisze:Najlepsza rekomendacja Majewskiego - powołanie do kadry otrzymał Jacek Bąk.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 wrz 2009, 16:35
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 wrz 2009, 16:40
Opanuj się czasem. Każdego kto ma inne zdanie niż ty, musisz nazywać od razu kretynem?Wilmore pisze:przez których na Leo wielu kretynów wieszało psy.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 wrz 2009, 17:40
Nie nazywam tak każdego, kto ma inne zdanie ode mnie. Na tym forum jednak wielu spośród krytyków Leo wyśmiewało jego zdolności biorąc za argument właśnie wprowadzanie do zespołu talentów - dziwne, że w krajach z tradycjami futbolowymi powołania dla takiego Marina czy Walcotta były czymś normalnym i pożądanym, a w Polsce powołanie dla młodego-zdolnego uznano za absurd. Tym to dziwniejsze, że w Anglii za Walcotta na pewno znalazłby się ktoś lepszy, a w Polsce za takiego Pazdana na euro za bardzo nie miał kto jechać - po co brać np. Głowackiego, żeby cały turniej oglądał z trybun i stracił niepotrzebnie urlop?Każdego kto ma inne zdanie niż ty, musisz nazywać od razu kretynem?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dominik687 » 01 paź 2009, 20:19
dominik687
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j.sparrov » 03 paź 2009, 22:55
j.sparrov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 paź 2009, 11:10
Napisałem post wczesniej ze nie wierze, ze powołał Polczaka, ale tez tak jak juz pisałem, Stefan stwierdził, ze to on odkrył talentWilmore pisze:Co do Polczaka - Majewski w znakomity sposób, i nie tylko dzięki niemu, udowodnił, że Leo jednak nie był odosobniony w ocenie talentu niektórych piłkarzy, przez których na Leo wielu kretynów wieszało psy.Polczak to może być dobry piłkarz, jak dotąd gra po prostu w słabej ekipie, ciekaw jestem, jakby się prezentował w lepszej. A że to człowiek Majewskiego - to dostał szansę.
Tak bo Anglicy moga sobie wziasc 20 najlepszych i 3, ktorzy moga jechac - zbierac doświadczenie, podobnie Brazylia czy Hiszpania. Polska ma takich a nie innych zawodniko, ze musza jechać najlepsi na dzien dzisiejszy. Co dało powolanie Pazdana, Zahorskiego, Wawrzyniaka... Ostatniego pozniej Leo bał sie wystawić, zeby nie było wiekszej kompromitacji grał tam nominalnie prawy- golański, po co byl Pazdan, Kokoszka- proste pytanie.Wilmore pisze:Nie nazywam tak każdego, kto ma inne zdanie ode mnie. Na tym forum jednak wielu spośród krytyków Leo wyśmiewało jego zdolności biorąc za argument właśnie wprowadzanie do zespołu talentów - dziwne, że w krajach z tradycjami futbolowymi powołania dla takiego Marina czy Walcotta były czymś normalnym i pożądanym, a w Polsce powołanie dla młodego-zdolnego uznano za absurd. Tym to dziwniejsze, że w Anglii za Walcotta na pewno znalazłby się ktoś lepszy, a w Polsce za takiego Pazdana na euro za bardzo nie miał kto jechać - po co brać np. Głowackiego, żeby cały turniej oglądał z trybun i stracił niepotrzebnie urlop?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 paź 2009, 10:49
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2009, 11:09
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 paź 2009, 14:05
Ile i w jakich meczach?cloner pisze:No tak, za to grał Pazdan.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 08 paź 2009, 14:55
dzięki Leo te mecze nie są ważne.Wilmore pisze:dać mu w ważnym meczu szansę
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 08 paź 2009, 15:17
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 paź 2009, 16:46
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio