Gra jednym napastnikiem... - Strona 5

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 19:30

mathiasek12 pisze:
pulsar83 pisze:Wydaje sie mi ze lekko przesadzacie z tymi komplementami dla Valdesa, dobry jest ale na pewno nie najlepszy, czasem robi glupie bledy i gafy a to ze Barca traci najmniej bramek w hiszpanii to zasluga gry tej druzyny w tym sezonie ktora dzieki umiejetnosci utrzymywania sie przy pilce nie pozwala przeciwnikowi kontrolowac gry i wyprowadzac atakow, ale pilka nozna to gra bledow i pomocnikom Barcy sie czasem zdarzaja przez co Blaugrana traci bramki.
zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni
Mathiasek, a ty przypadkiem nie zachwalasz tego Kameniego tylko z tego co widziałeś w meczu Barca-Espaniol ?? Kameni jeszzce nie ma duzych zaslug dla Espaniolu a Valdes jednak broni caly czas dobrze:D

Bedziesz mogl mowic ze Kameni jest o wiele lepszy pod koniec sezonu jak zgarnie nagrode dla najlepszego bramkarza ... Bez obrazy, ale ja tak mysle :D:D:D:D

Masz oczywiscie prawo mowiec ze jest dobry, nawet bardzo, ale ze nie o duzo lepszy :D Od keidy znasz Kameniego? Tylko tak szczerze .... :lol:

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 15 mar 2005, 19:33

mathiasek12 pisze: zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz... Ludzie wracajcie do tematu :!: :!: :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 19:35

zagi82 pisze:
mathiasek12 pisze: zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz...
zwiazek z kilkoma postmi wczesniejszymi a kameniego panie roro to znam napewno juz dluzej od ciebie

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 19:41

mathiasek12 pisze:
zagi82 pisze:

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz...
zwiazek z kilkoma postmi wczesniejszymi a kameniego panie roro to znam napewno juz dluzej od ciebie
Nie wątpie ... Ja znam go od meczu Espaniol - Barcelona :D I co z tego :D Jak chcesz to ogłoś światu, że Kameni jest dużo lepszy od Valdesa i masz prawo :D Ja jednak myśle, że Valdes lepszy... Nie widziałem Kameniego zbyt wiele razy wiec nie powininem porównywać, ale Valdes ma napewno wieksze zaslugi dla PD. I Kameni nie moz grac w systemie z jednym napastnikiem bo to nie snajper :D:D:D:D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 mar 2005, 20:36

no moze troche przesadzilem z tym ze kameni jest lepszy od valdesa ale to pewnie dlatego ze niezbyt lubie tego drugiego

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 18 mar 2005, 22:53

hehe a mialo byc o grze jednym napastnikiem hehe

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 mar 2005, 7:51

mobius pisze:hehe a mialo byc o grze jednym napastnikiem hehe
Ano widzisz, miało być, ale gadalismy o systemie gry jednym napastnikiem w Barcy i jakos tak zesmy zboczyli na różne pozycje

(Etoo czy ma grac sam :D)

(Ranaldinho czy ma sie wracac :D :D )

(Valdes czy jest lepszy od Kameniego :D )

(Czy Belletti i Gio graja dobrze w ofensywie jak i w defensywie :D :D )

Może nazwijmy ten temat ::::Gra jednym napastnikiem w F.C Barcelona:::: ??? :D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 04 sie 2005, 12:46

Według mnie jeśli zespół (trener) zdecyduje się na gre jednym napastmikiem to drużyna powinna mieć albo boskiego napastnika(który sam ominął by obronę 8) ) albo super pomocników (takich cterech Ronaldinho :D ).
P.S Barca gra jednym napastnikiem Etoo, a on jest jednym z najlepszych snajperów świata(szybkość gra głową itd).Dodatkowym atutem jest to iż za jego plecami stoi(i gra) Ronaldinho :D

szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 04 sie 2005, 13:00

Tak, jeżeli trener ustawi skład w którym będzie jeden napastnik to wtedy pomocnicy muszą być świetni ( napastnik oczywiście też :!: )
Może 4 Ronaldihno to prezsada ale myśle że w pomocy i tak zagrałby Ronaldihno, byłby też Lampard, Zidane i Kaka (bądź Gerrard)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 sie 2005, 13:09

Trenerem ktory swietnie potrafil ustawic zespol w grze z jedny mnapadziorem jest na pewno Javier Irureta. Kazdy sie ze mna zgodzi. El Depor gralo kiedys ta tektyka swietnie pod jego wodza ale sie potem cos popsulo :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Gila11
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gila11 » 29 sie 2006, 20:23

tylko gdy ma sie: Schevchenke Torresa Zurawia Eto Ville czy Henr'ego

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2006, 22:09

Ogarnij się koleś. Ranga to tylko początek. Żeby nie było potem płaczu, że nie uprzedzałem.

Awatar użytkownika
rafinho93
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafinho93 » 05 sie 2007, 13:32

Gra jednym napastnikiem to przydatna rzecz zwlaszcza gdy po bokach szrżują błyskotliwi skrzydłowi i dogrywają piłki na pustą bramke do napastnika, któremu zostaje tylko dołożyć noge.

Awatar użytkownika
Jenko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jenko » 06 wrz 2010, 17:37

rafinho93 pisze:Gra jednym napastnikiem to przydatna rzecz zwlaszcza gdy po bokach szrżują błyskotliwi skrzydłowi i dogrywają piłki na pustą bramke do napastnika, któremu zostaje tylko dołożyć noge.
Gra jednym napsatnikiee, wchodzi w gre tylko w przypadku szybkiego zawodnika, czy tez moze byc wolny za to wysoki dobrze zbudowany?

Awatar użytkownika
daniel10_15
Trampkarz
Trampkarz

Re: Gra jednym napastnikiem...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: daniel10_15 » 04 lis 2010, 16:22

Jeśli chodzi o mnie to uważam, że aby grać jednym napastnikiem to treba mieć zawodnika z najwyższej światowej półki lub kilku naprawdę świetnych pomocników którzy potrafili by stworzyć klarowne sytuacje do strzelenia gola przez tego jednego zawodnika... W innym wypadku zespół ten nie ma szans na wygrywanie meczy, a co za tym idzie do zdobywania kolejnych punktów... :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”