FMy - Strona 51

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 17:27

Figo11 pisze:No tak tylko że u mnie w roku 2009 Aimar byl wyceniony na 52 mln i grał nadal w Valenci...A ty kupiłeś go za 9 mln od Sevilli...
Kupiłem go DO Sevilli z Valenci. A wszystko przez to że ten kretyn Ranieri dał go do Valenci B i non stop jak dawałem "kontynuuj" to pokazywało się (po np 3 wiadomości) że Aimar oczekuje gry w pierwszym składzie. Dlatego go kupiłem. Miałem troche fuksa

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 17:38

wazi15 pisze:
RoRo pisze:
wazi15 pisze: Tuncay gral by mi gdyby nie deco. U mnie Deco zebral wszystkie nagrody mial srednia not 8.82. Nie musisz mi mowic ze tuncay jest swietny bo sam sie o tym przekonalem. Ja ronaldinho sprzedalem do .... realu za 40 mln. euro bo byl wypalony, kibice mnie za to pochwalili szkoda bo chcialem go zatrzymac, wogole zajebiscie gralo mi sie barca. Chyba se znowu zagram ale narazie gram Betisem i tez sie fajnie gra.
Jak ja gralem to Real kupił Tuncaya za 25 mln euro, ale na srodek pomocy. Co ty tez bys go dal do pomocy ?? Wykonczenie 20 glowa 20 dryblng 20 szybkosc 20 :D:D:D Przeciez to snajper z krwi i kosci :D:D:D
RoRo zgadzam sie ze to snajper ale ja mialem ustawienie ze byl on zaraz za napastnikiem i moge ci powiedziec ze gral na dobrym poziomie a moze nawet na bardzo strzelal duzo bramek gdy wchodzil a gdy wstawialem go jako napstnika to nie byl az tak dobry. A co do piresa to mi sie wydaje ze nie bedzie on gral na tak wysokim poziomie dlugo poniewaz ma swoje latka mogles kupic sobie Joaquina zapewniam cie ze bylby 2 razy lepszy od piresa na dodatek mlody i jeszcze za ta kasiorke to spokojnie moglbys kupic C.Ronaldo i tez zagral by ci na dobrym poziomie i dluga. Ale jak ci nie szkoda kasy to kupuj.
No właśnie u mnie grał za napastnikami w Realu i dobrze grał :D:D Nie miałem go to nic nie powiem :D

A jak myślisz jakiego snajpera kupić ?? :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:03

Adriano - on w tej grze jest po prostu boski :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:10

Ja proponowałbym Nihat'a . Po drugim sez. można go "złapać na kontrakt" (podpisałem z nim kontrakt bo mu się kończył za pół roku)a gra po prostu wspaniale
Ostatnio zmieniony 15 mar 2005, 18:22 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 18:15

Pasztet pisze:Adriano - on w tej grze jest po prostu boski :wink:
Wiesz, mi wydaje sie ze on jest za silny :D:D
Czasami wali piły jakby grał w rugby, ale ja gram Hiszpańska lige wiec nie widze go zbytnio :D
bumcyk pisze:Ja proponowałbym Nihat'a . Po drugim sez. można go "złapać na kontrak" a gra po prostu wspaniale
Nihat u mnie strasznie drogi :D Trzebaby z 40 mln dać :D Ja wole dać 8 za Teveza i też mam super, albo za Cavenaghiego bądź Robinho... też dobrzy :D Jak sądzicie ?? :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:20

No grając Sevillą też tak myślałem jak Ty i w pierwszym sezonie kupiłem sobie Teveza i Cavenaghi'ego. Ale w drugim załatwiłem sobie Nihata i miałem trójke wspaniałych napastników :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 18:23

bumcyk pisze:No grając Sevillą też tak myślałem jak Ty i w pierwszym sezonie kupiłem sobie Teveza i Cavenaghi'ego. Ale w drugim załatwiłem sobie Nihata i miałem trójke wspaniałych napastników :)
I grałeś nimi w jednej linii ?? I kto był snajperem ?? U mnie w środku Tevez był po prawej Totti a po lewej Xisco ... 3 w ataku 3-4-3

Potem mialem Xisco==F.Torres==Tevez i fajnie było bo tevez i Xisco kiwali a Torres kończył :D:D:D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:27

Czasem grałem 3-4-3, ale najczęściej to grałem 4-4-2. Snajperem u mnie był Cavenaghi bo skubaniec pakuje strasznie dużo goli(złotego buta u mnie dostał)
A propo złotego buta to powiem Wam coś ciekawego. Wyobraźcie zobie że Torres został królem strzelców hiszp. ligi a Cavenaghi złotego buta!. Torres w lidze strzelił 31 goli a Cavenaghi 32 ale to Torres został Królem Strzelców :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 mar 2005, 19:23

bumcyk pisze:Czasem grałem 3-4-3, ale najczęściej to grałem 4-4-2. Snajperem u mnie był Cavenaghi bo skubaniec pakuje strasznie dużo goli(złotego buta u mnie dostał)
A propo złotego buta to powiem Wam coś ciekawego. Wyobraźcie zobie że Torres został królem strzelców hiszp. ligi a Cavenaghi złotego buta!. Torres w lidze strzelił 31 goli a Cavenaghi 32 ale to Torres został Królem Strzelców :evil:
Eno to jakis cholerny bug ma gra ... u mnie nic takiego nie stało sie na szczescie :D

Może zainstaluj sobie patcha najnowszego to bedzie w porzo nastepnym razem :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 mar 2005, 20:05

Ja gdy gram jakims slabym klubem to kupuje kogos z trojki Tevez, Robinho, Podolski jak narazie najlepiej gral mi Podolski a jezeli masz kasiorki troche wiecej to kup sobie Saviole jak gralem barca lepszy byl niz eto. Ahaa ponoc Kerzakow jest tez niezly U mnie raz kupil go real i osiognol cene powyzej 20 mln euro sprobuj moze ci sie sprawdzi.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 mar 2005, 20:31

bumcyk pisze:
Figo11 pisze:No tak tylko że u mnie w roku 2009 Aimar byl wyceniony na 52 mln i grał nadal w Valenci...A ty kupiłeś go za 9 mln od Sevilli...
Kupiłem go DO Sevilli z Valenci. A wszystko przez to że ten kretyn Ranieri dał go do Valenci B i non stop jak dawałem "kontynuuj" to pokazywało się (po np 3 wiadomości) że Aimar oczekuje gry w pierwszym składzie. Dlatego go kupiłem. Miałem troche fuksa
Aimar najczęściej jest w Valencii tylko rezerwowym i po jakichś dwóch sezonach można go spokojnie za jakieś GÓRA 20 mln zakupić bez problemu. ALE AIMAR W TEJ GRZE WYMIATA!!

Tak z ciekawości włączyłem sobie grę Valencią (nie lubie grać silnymi zespołami) i został mi ostatni mecz w lidze a statystyki Aimara są FANTASTYCZNE!! Grał w 28 meczach, strzelił 24 gole, zaliczył 28 asyst i miał średnią ok 9.00...grał po prosty świetnie. Wystawiałem go na pozycji ofensywnego pomocnika, tuż za dwoma napastnikami i włączyłem, żeby biegał z piłką (Run with ball). Efekt - patrz dwie linijki wyżej :wink: POLECAM TEGO ZAWODNIKA...jeśli masz zbędne 20 mln po dwóch sezonach :D

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 15 mar 2005, 20:36

lepszy jest Adu....niby pomocnik bo tak ma w opisie ale jak wystawisz go w pierwszym składzie to...WYMIATA!!!ja gram Interem teraz a przeszedłem do neigo z Verony i wpuszczałem go zawsze z rezerwy...i z 8 mln euro skoczyło mu do 33 po połowie sezonu!!!!bardzo dobra inwestycja na przyszłość...a jak ktoś ma słaby klub to niech mu zaproponuje dobry kontrakt...tylko naprawdę dobry bo o niego ubiegają się czołowe drużyny...a kontrakt praktycznie od razu po rozpoczęciu gry mu wygasa

GolY
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GolY » 15 mar 2005, 20:56

a ja mam sklad ktorym wygrywalem wszystko co sie dalo.........po 3 sezonach Totenhamem...znudzilo mi sie wiec przeszedlem do Chelsea...
moj sklad Totenhamem
Robinson
N.De Jong-Bonera-King-I.Samuel
Mascherano
Daisler Mitea
D'Alessandro
Torres Cavenaghi
rezerwowi
Henrique
Juan
Defoe
Makoena
Van Bommel
a Chelsea to juz kosmos kupe kasy wiec sklad marzen
Buffon
Bonera-Ferdinand-Terry_Bridge
Mascherano
Joaquin Vicente
Ronaldihno
Ibrahimowic Adriano
Rezerwa
Ronaldo
Aimar
Diego
Tuncay
Nihat
Robben
i reszta byla cienka.....tym skladme rzegralem w lidze jeden mecz...3 zremisowalem.....112 bramek stzrelonych...Adriano krol strzelcow.....kasy na poczatek odrazu dostalem kupe bo bylem juz niezlym menadzerem...wygralem Totenhamem 2 razy lige mistzrow(bo nie gralem w zadnych pucharach ..tylko dlatego) i 3 razy mistorzstwo...

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 mar 2005, 21:39

mozesz powiedzieć ile zapłąciłeś grając chelsea za joaquina vicente adriano ferdinanda buffona i ronaldinho?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 mar 2005, 22:26

Nawet grając Chelsea nie sćiągnie się ich w ciągu 2-3 lat chyba że są na prawie Bosmana ale przeciesz sa rekompensaty równe wartosci zawodnika w przypadku Vicente i spólki cos rzedu 40-60 mln :lol: 3 sezony barania kasy od Romka oraz sprzedaz Lamparda i innnych kluczowych moze styknie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”